- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Netfone
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
15" R3 halkabb lehet nála?
-
Pocok256
veterán
Dell Alienware 13 r3
Nagyon gyors elso tapasztalatok:
Hűtése jó még a selejt gyári pasztával is.
Tobi eye tracking EPIC ! Nem gondoltam volna menynire jó de tényleg nagyon király cucc.
Ha nem nézed a kijelzőt akkor lekapcsolja a fényt és ahogy szemeddel ránézel ujra felkapcsolja windows login face felismeréssel epic jó. Nagyon kényelmessé teszi a gépet.
Maga a gép meleg nem idegesítően de azért ha dolgozik érződik, hogy langyos.
A killer wifi szenzációs 500 - 600 mbit ugy átcsorog rajta fixen, hogy könnybe lábad tőle a szemem.Most pedig jöjjön a feketeleves:
Hangos ! meglepően nagyon hangos a hűtése. A g751 ehhez képes szelid kismadár csicsergés.
Plusz out of box müködik a gép de ha valamiért monitoromra van kötve ami egyben usb hubként is szolgál rajta log a usb fülesem és a razer egerem, olyan random kékhalálokat és sárga halálokat dob 2-15 percenként, hogy öröm nézni, míg ha le van huzva rola minden akkor teljesen stabil. Most töltöm a recoveryt dell honlaprol a teljesen szuz win 10 fog rámenni aztán kézileg felpakolgatom rá ami nekem kell. Meglátjuk úgy milyen lesz. Valószínüleg valamelyik app akad össze valamivel. Kézi telepítésnél ez könnyen kideríthető.Maga a gép pedig gondolom mondanom sem kell hogy prémium ez az anyaghasználat gépelési komfort összeszerelési minőség egyszerűen pazar.
-
Zolix64
tag
válasz
deadcode82 #237 üzenetére
13"-ost, szinte a maxos kivitelt (a tárhelyet tudom én is bővíteni, ha kell, abból elég lesz 256GB), szóval majd be tudok számolni az OLED-ről is
.
-
steelsec
aktív tag
válasz
deadcode82 #238 üzenetére
A dell.co.uk -rol rendeltuk, volt akcio is, most is van valami £200 -os majusig. Tegnap megerkezett hozzam az irodaba, es mar nala van otthon Budapesten, csak dolgozik es nem tud irni.
-
Pocok256
veterán
válasz
deadcode82 #238 üzenetére
Igen Angliábol. Steelsec él kint és segített.
-
Pocok256
veterán
Na igen csak 2 év múlva meg szívtam volna a beégéssel
Ennyit nem ér nekem. Hidd el eszméletlen sokat gondolkodtam rajta, hogy legyen e vagy nem és őszintén igazából csak a touch kijelző az ami hiányozni fog az oled nem. Akármilyen szép is, de egy beégést nem tolerálnék. Márpedig nálam lazán megy 18 órákat minden nap bekapcsolva a gép akár egy asztalt mutatva is.
-
Muerte
addikt
-
Muerte
addikt
Hány sípszó van indításkor?Vedd ki az akksit,tápot húzd ki,aztán a bekapcsológombot nyomjad 30 mp.-ig,utána próbáld csak tápról indítani.
Ha sípol,próbáld meg 2-3x ugyan ezt,aztán ha nem indul még meg lehet próbálni egy bios resetet,de ha az sem segít akkor passz, de sanszos hogy alaplap. -
ficere
aktív tag
Kivettem,de így sincs kép.
-
Muerte
addikt
Nagy a valószínűsége hogy csak akkor fog képet adni ha kiveszed a rossz vga-t előbb.Egyéb esetben az FN+GFX (F5 vagy F7) gombbal váltanál a dedikált és az integrált vga között.A váltásnak feltétele hogy az OSD driver fent legyen a gépen,mert különben nem ugrik fel az ablak az asztalon amiben váltani kell.
-
ficere
aktív tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne egy Alienware M17 R3-al kapcsolatban,hogy valószínű VGA hibás lett(nincs kép és csak sípol, azonban bekapcsol). Ebben a típusban van alaplapi kártya,ami ilyenkor adhat képet, vagy mindenképpen kell hozzá MXM 3-as?
Előre is köszönöm! -
Avengersfan
csendes tag
Sziasztok! Eladó egy ilyen lapi áron alul (550ezer/2év gari):
https://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/alienware/Dell_Alienware_17_Intel_Core_i7_Quad_Core_4980HQ_8GB_1TB_NVIDIA_Windows_8.1_Ezust_/_Eloxalt_Aluminium_DLL_Q1_110_177312_17469.html
-
Zolix64
tag
válasz
deadcode82 #206 üzenetére
Én tőlük rendeltem (bár nem Magyarországra), 2 hét múlva kiderül, hogy mennyire megbízhatók
.
-
Muerte
addikt
válasz
Nem ismerem őket.Ahogy fentebb is írták ebay-ről is lehet vásárolni,de csak megbízható cégtől aki normális számlát ad,mert különben nem fog a honosítás sikerülni.Érdemes előtte a support-tal lebeszélni a dolgot,elég hozzá a service tag a gépről.
-
citkar
addikt
válasz
Ebay nem pálya rendelésnél?
-
Pocok256
veterán
Halkan megjegyzem a dell AW kálvária úgy látszik folytatódik. Ma megjelent a számlámon a gép elvileg kifizetett vételára, mindezt úgy, hogy a dell már futárnak átadta a laptopom, a paypal lezárta a fizetésemet sikeresként, és a dell is logikusan elfogadta. Az OTP számlán pedig olyan mitnha soha nem is indítottam volna paypalos fizetést... Azt hiszem hétfőn kifogom verni a hisztit.
-
citkar
addikt
Egy kérdés. Ugye a winchesteren (gondolom az SSD-ken is) van egy partició, a Windos telepítője miatt, ha ebszar a win, vagy csak úgy akarom egy friss eredeti Windowst varázsolhatok valahogy a gépre vissza (bár még nem csináltam).
Az a kérdésem, mi van, ha bekrepál a háttértár, ment az eredeti Win a levesbe vagy ezt is "visszanyerhetem" valahogy? -
Pocok256
veterán
válasz
deadcode82 #200 üzenetére
1050Ti meg pont annyit is ér
Kb nulla az a kártya 1060 hoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android szakmai topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6700 i7-3740QM I 16GB I 500GB SSD I 17,3" FHD I K3000M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest