Hirdetés
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- IP69 mellett is befért a venti
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolix64
tag
válasz
Pocok256
üzenetére
Szia, én ugye egy ultrabookról váltottam (XPS 13), amin a hűtés már attól meg akart őrülni, ha meló mellett elindítottam egy twitch streamet. Ilyen terhelés alatt hangtalan az AW, max buildeléskor kicsit felpörög, de mivel bika a proci, az előtt végez mielőtt komolyabban melegedni kezdene. (kb 3x gyorsabban buildelek alapjáraton + terheléstől függően akár 10x gyorsabban is
)
Ha a teszteket nézzük, akkor FurMark alatt szépen megjött a hangja, de számomra még akkor sem volt zavaró. (Annyit hozzá kell tennem, hogy fejhallgatót használok, szinte egész nap.) -
Zolix64
tag
-
Zolix64
tag
válasz
deadcode82
üzenetére
Picit kicsúsztak a 3 hétből, de még belefért. Még mindig csak másolom át a cuccaimat, egy picit megnyúztam FurMarkkal, idáig csak a procit. A CPU burner kb 30 percig futott, úgy 81 fok volt a max az egyik magon (73 fok volt ekkor a leghűvösebb mag, persze közben futott a másolás is), alapjáraton 50 fog körül ingadoznak. Nekem idáig ezek a hőmérsékletek abszolút megfelelnek, ha végzett a másolás (ami eltart egy ideig, sok projekt, rengeteg apró fájllal) majd táncoltatok szőrös fánkokat
. -
Zolix64
tag
Kérem szépen ma megérkezett a "kis" jövevény
(majd lövök képeket).
Első benyomások:
- a külső gyönyörű
- nagyon masszív (mint egy szikla, simán meg tudom védeni magam vele, ha úgy hozza a sors
) és a méretéhez képest jó súlyos is
- a képernyő az valami csoda, a fekete tényleg fekete (az XPS 13 IGZO képernyője után is érezni a különbséget), majd kiderül mennyire lesz probléma a beégés (programozóként elég statikus a tartalom, amivel dolgozok)
- idáig semmi hiba nem jelentkezett (kop-kop) -
Zolix64
tag
válasz
deadcode82
üzenetére
Tegnap írtam nekik, csak annyit tudtak mondani, hogy a héten várható, de még pontos dátumot nem tudott mondani, majd jelentkeznek. Egyre nehezebb a várakozás
. -
Zolix64
tag
válasz
deadcode82
üzenetére
13"-ost, szinte a maxos kivitelt (a tárhelyet tudom én is bővíteni, ha kell, abból elég lesz 256GB), szóval majd be tudok számolni az OLED-ről is
. -
Zolix64
tag
válasz
deadcode82
üzenetére
Én tőlük rendeltem (bár nem Magyarországra), 2 hét múlva kiderül, hogy mennyire megbízhatók
. -
Zolix64
tag
Sziasztok,
esetleg nem tudja valaki, hogy az új széria mikortól lesz elérhető a régióban? (Németországban már rendelhető)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Crimson Desert
- Projektor topic
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Milyen széket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
.
) és a méretéhez képest jó súlyos is
. Remélem én szerencsésebb leszek, bár még mindig nem tudom elhinni, hogy megérkezik a héten, nagyon régi álmom válik valóra
.