Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolix64
tag
válasz
Pocok256
üzenetére
Szia, én ugye egy ultrabookról váltottam (XPS 13), amin a hűtés már attól meg akart őrülni, ha meló mellett elindítottam egy twitch streamet. Ilyen terhelés alatt hangtalan az AW, max buildeléskor kicsit felpörög, de mivel bika a proci, az előtt végez mielőtt komolyabban melegedni kezdene. (kb 3x gyorsabban buildelek alapjáraton + terheléstől függően akár 10x gyorsabban is
)
Ha a teszteket nézzük, akkor FurMark alatt szépen megjött a hangja, de számomra még akkor sem volt zavaró. (Annyit hozzá kell tennem, hogy fejhallgatót használok, szinte egész nap.) -
Zolix64
tag
-
Zolix64
tag
válasz
deadcode82
üzenetére
Picit kicsúsztak a 3 hétből, de még belefért. Még mindig csak másolom át a cuccaimat, egy picit megnyúztam FurMarkkal, idáig csak a procit. A CPU burner kb 30 percig futott, úgy 81 fok volt a max az egyik magon (73 fok volt ekkor a leghűvösebb mag, persze közben futott a másolás is), alapjáraton 50 fog körül ingadoznak. Nekem idáig ezek a hőmérsékletek abszolút megfelelnek, ha végzett a másolás (ami eltart egy ideig, sok projekt, rengeteg apró fájllal) majd táncoltatok szőrös fánkokat
. -
Zolix64
tag
Kérem szépen ma megérkezett a "kis" jövevény
(majd lövök képeket).
Első benyomások:
- a külső gyönyörű
- nagyon masszív (mint egy szikla, simán meg tudom védeni magam vele, ha úgy hozza a sors
) és a méretéhez képest jó súlyos is
- a képernyő az valami csoda, a fekete tényleg fekete (az XPS 13 IGZO képernyője után is érezni a különbséget), majd kiderül mennyire lesz probléma a beégés (programozóként elég statikus a tartalom, amivel dolgozok)
- idáig semmi hiba nem jelentkezett (kop-kop) -
Zolix64
tag
válasz
deadcode82
üzenetére
Tegnap írtam nekik, csak annyit tudtak mondani, hogy a héten várható, de még pontos dátumot nem tudott mondani, majd jelentkeznek. Egyre nehezebb a várakozás
. -
Zolix64
tag
válasz
deadcode82
üzenetére
13"-ost, szinte a maxos kivitelt (a tárhelyet tudom én is bővíteni, ha kell, abból elég lesz 256GB), szóval majd be tudok számolni az OLED-ről is
. -
Zolix64
tag
válasz
deadcode82
üzenetére
Én tőlük rendeltem (bár nem Magyarországra), 2 hét múlva kiderül, hogy mennyire megbízhatók
. -
Zolix64
tag
Sziasztok,
esetleg nem tudja valaki, hogy az új széria mikortól lesz elérhető a régióban? (Németországban már rendelhető)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robotporszívók
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- ThinkPad P1 Gen6 16" QHD+ IPS i9-13900H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- DELL Inspiron 14 7435 2-in-1 360 fokban kifordítható // Ryzen 5 7530U 8Gb ram 512GB SSD
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Thinkpad T16 Gen1 16" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
.
) és a méretéhez képest jó súlyos is
. Remélem én szerencsésebb leszek, bár még mindig nem tudom elhinni, hogy megérkezik a héten, nagyon régi álmom válik valóra
.