Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
Nem tartottam messze, de ahol érzem hogy hosszútávon csak az egészségemre menne a játék, akkor azt hagyom.
(Ott tartottam hogy a doki a túloldalon mondja hogy menjek ide-oda, aztán elmentem és épp egy doktor id kulcsát kerestem -meg egy save pointot- a 22x szobáknál vagy hol a szöszben. És ott untam meg hogy kinn volt a folyosón, én benn az egyik teremben egy szekrényben, és egyszerűen a folyosón az ajtó elől alig volt hajlandó elmenni. Aztán elment, szépen guggolva mentem, és akkor is előjött. Na itt lett elegem, mert amíg az amnesia hasonló nehézségű de játszható, addig ez csak az agyamra ment az ai-val. Pedig egyébként egy baromi jó játék lenne, de még easyn is szivat.)
Új hozzászólás Aktív témák

- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Energiaital topic
- Synology NAS
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Apple iPhone 17 - alap
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- PS5 Pro+Sony Pulse 3D+Játék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest