- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
Nem tartottam messze, de ahol érzem hogy hosszútávon csak az egészségemre menne a játék, akkor azt hagyom.
(Ott tartottam hogy a doki a túloldalon mondja hogy menjek ide-oda, aztán elmentem és épp egy doktor id kulcsát kerestem -meg egy save pointot- a 22x szobáknál vagy hol a szöszben. És ott untam meg hogy kinn volt a folyosón, én benn az egyik teremben egy szekrényben, és egyszerűen a folyosón az ajtó elől alig volt hajlandó elmenni. Aztán elment, szépen guggolva mentem, és akkor is előjött. Na itt lett elegem, mert amíg az amnesia hasonló nehézségű de játszható, addig ez csak az agyamra ment az ai-val. Pedig egyébként egy baromi jó játék lenne, de még easyn is szivat.)
Új hozzászólás Aktív témák

- 5 darab WIFI/LAN biztonsági kamera, 3 kültéri és 2 beltéri
- Xiaomi 15 fehér független mobiltelefon 2 év garanciával
- teljesen ÚJ Apple Watch Ultra 3 49mm Black Titanium !! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Dell WD15 type-c dokkoló 130W-os töltővel
- FLSUN V400 3D nyomtató megkímélt, 680 üzemóra
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Eladó ÚJ - KIOXIA - 256GB M.2 SSD nagy mennyiségben (13db maradt)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest