Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
kat10
tag
Elkapott meginta félelem utáni vágy vagy nevezzük egyszerűen fosásnak.
Újra játszom megint a játékot negyedjére, maga az érzés miatt, mert iszonyat jó ez a játék.
Nos nagyon remélem lesz folytatása a játéknak, természetesen minimum ilyen minőségben.
Habár az új Alien előzetes odacsapott rendesen, de majd ha az egész filmet láttam, láttuk akkor lehet véleményt mondani róla.
De eddig nagyon ott van.
Aki még nem játszott ezzel a játékkal azoknak elmondanám, vannak ettől sokkal rosszabb horror játékok, úgymint játékmenet vagy grafika.
Reggelente azért remegek mikor érek haza a melóból, hogy játszhassak.
Este meg azért, mert játszok.
Ez a tudat valahogy felpörget izgalom, félelem stb.
Ja és ha végeztem akkor megint kezdem előröl. -
Weareus
addikt
Itt még azt írták, hogy a folytatás borítékolható.
-
Weareus
addikt
Egyébként a "rétegjáték" az mit jelent, már számszerűsítve, eladások terén; és az is érdekelne, mennyibe került a fejlesztés. Szóval hogy végül is bukás volt anyagilag vagy "csak" nem hozott elég hasznot?
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Pedig úgy az igazi - lemenni a gépészetre közvetlenül a reaktortisztítás után nightmare fokozaton világító mozgásdetektorral
Egy csomó cucc van ott és ez egy érdekes része a játéknak 1ébként hiába előtte mentünk végig rajta mint ha ott se jártunk volna 1-2 dobható cuccot simán össze lehet hozni ezzel a kitérővel. Aztán a már említett 1851-es kitérő 
-
Weareus
addikt
Ugyan, ezt nem gondolod komolyan. Ha van hozzá vasad, ezt a gamest ki kell tolni. Az idő kulönben is relatív, ezt Einstein óta tudjuk, és ami még ennél is fontosabb: "Az idő túl lassan múlik azoknak, akik szenvednek, túl gyorsan azoknak, akik boldogok, de akik játszanak, azok számára az idő nem is létezik."
P.s.: to Darth_Revan: szekrénybe nem bújunk ebben a játékban.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Én is szeretek mindent felfedezi, de úgy hogy a nyakamban lihegett az a nyomorult, sokszor lemondtam inkább a kalandozasrol

Az bug vagy feature nighmare fokozaton hogy sokszor a levegő visszatartas végén mindenképpen kirangatott a szekrényből?
Illetve
SPOILER.,.......... .... Amikor csak úgy volt még hogy 1 Xenomorph van az állomáson akkor a helyiség szellőzőjéből csöpögött a nyala azaz ott várt, de a szomszédos helyiségben meg láthatóan járkált körbe, azaz már 2en voltak. -
athomi
veterán
Köszi fiúk, akkor nem kezdem el. Azt hittem 10 óra körül végigvihető.
20+ órát nem lesz vele időm játszani, sose fejezem be. -
SchumiBácsi
őstag
Az első több mint 30órát tartott easy-n

Mostanság 20óra körül megy, de tudni kell mielőtt a pusztaságnál továbbmennék - veteránok kedvéért ez a 1851-es kód - előtte az egész állomást bejárom újra ami rengeteg idő

Legújabb hobbim meg az hogy megkeresem azokat a helyeket ahol egyáltalán nem ér el a szörny és szívatom

-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Vagyis pontosítok, a Steam szerint 34 óra van benne, de ebből elég sokat csak allt egy helyben. 20-24 óra viszont szerintem valós én nekem.
-
athomi
veterán
Hány órát vesz igénybe körülbelül a végigjátszása?
-
SchumiBácsi
őstag
-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Akkor igyekezz! Nagyon várós.

-
Weareus
addikt
Mikor jön a folytatás?
-
Weareus
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Elsőre nightmare? Kemény vagy, csoki!

Ha újra összerakom a gépem, az első játékok egyike lesz az Alien isolation, az tuti. -
Darth_Revan
veterán
Na, hosszas huzavona után végre nekiestem ennek a játéknak és ma befejeztem.
Összességében eléggé tetszett, bár néha voltak érdekes bugok, valamelyik vicces volt, de volt amelyik az Alien-nek kedvezett. Bár lehet első végigjátszásnál nem a Nightmare fokozaton kellett volna kezdeni
Nem tudom milyen Easy-n, de Nightmare-n eléggé tetszett, hogy nincs HUD, nyersanyagot alig sikerül összeguberálni és a mozgásérzékelő is csak úgy-ahogy működik.A játék vége felé megjelenő Teletubby ruhás androidok viszont picit túl sok sebzést kibírtak...volt olyan amelyik 4 shotgun fejlővés után borult csak fel

-
TiberiusX
tag
Na most a játékkal lenne problémám...

Újra feltettem, és az fps le eseik 60 ról 32-13 fps-re. Van amikor megáll 1 mp-re.
Eddig nem vol semmi ilyesmi, fix 60 fps minden maxra állítva.
És ha visszaveszem a grafot, akkor is csinálja :S
gépem: i5-6600K
GTX 970
8gb ramMi lehet a gond?
-
br.rak
őstag
válasz
TiberiusX
üzenetére
A Covenant elvileg a folytatása lesz a Prometheusnak, de kvázi csak az android lesz az összekötő szál( elvileg itt már "rendes" idegenek is lesznek)
A másik filmet elvileg Neill Blomkamp rendezné, de nem igazán lehet hallani róla mostanság konkrétumot (az új film miatt ez talán érthető) -
TiberiusX
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem ide tartozik..., de nem találtam a filmmekkel foglalkozó topikot.
Láttam az eddigi összes Alien filmet + promethust.
A kérdésem az lenne, hogy a Covenant az a Prometheus folytatása, vagy egy új különálló film.
Nem tudom hova tenni ezt a filment. Olvastam Alien 5. részéről is amiben Sigourney Weaver lesz, azzal mi van?Előre is köszi a választ!
-
bit_bro
tag
Ha valaki netán mostanáig filózott, hogy megvegye-e a játékot, a CD Galaxisnál most 2500 Ft-ért megkaphatja a dobozos verziót

-
jackie83
újonc
Üdv!
Kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban. Ps4-en nyomom, rohadtul tetszik, de van egy rész ahol nem enged tovább. A dokit mikor kinyírja, utána menni kell keresni egy medi kitet. a hűtőháznál megoldom a palackokat, és ahol át lehetne kábelezni nekem nem adja be hogy tudjam aktiválni a szellőzőjáratot. Hiába töltöm vissza, csak a ventilátort adja ki, a szellőzőt nem. Esetleg valaki tud valami okosságot?
Előre is köszönöm. -
SchumiBácsi
őstag
Úgy tűnik megtaláltam a Sevastopol lakók aranybányáját

-
bit_bro
tag
Érdekesség:
Lehet, hogy mégis elkészül a játék VR változata:http://www.roadtovr.com/alien-isolation-is-one-of-vrs-missed-opportunities-but-theres-still-hope/
-
Gretel
tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Szép útikalauz.

Most kéne rávennem magam, hogy összeszedjek szépen mindent, amit lehet. Vigyázni sem kell, az One Shotot már úgyis elbuktam - teszem hozzá sokadszor.
Úgy meglepődtem, hogy nem nyomtam időben escape-t. (Úgyis meglesz az a végén, még ha Amanda addig él is.
)
Rengeteg ID hiányzik még és talán ha egy Nostromo logot megtaláltam. Akad még dolgom bőven, na.
Majd ha elküldtem kirándulni az idegent, lehet, most alaposabban is körülszaglászok. Ideje lenne. 
-
SchumiBácsi
őstag
Nekem a gyűjtögetés az egy komplett végigtolás mindig. Amikor elérem a 17-es küldetést, maximum átmegyek a lakótoronyba de nem szállok be a liftbe - ez az a pont ahol egyébként nincs visszaút ha benyomod a gombot, különben a Torrensről is visszamennék a kezdőre

Szóval innen lemegyek a gépészeti platformra, mérnökség oda-vissza majd át a Központi reaktoron. Utána Gyógyászati torony és Seegson szintetika - itt van egy kis kitérő mert az Apolló mag a Systech toronyban van. Ezt követően a Lakótorony jön, Galéria oda-vissza és persze az Űrrepülési terminál. Ezután a Systech Gemini laboratóriumán át KG348 projekt aztán mielőtt folytatnám az utat egy kis Tech Support és Szerverfarm, majd Seegson kommunikáció. Persze a sorrend minden tolásnál más
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként meg b*sszák meg a pályatervezők, amiért nem lehet a 17es küldetésben legalább a Csomagrendezőig átlibbenni, így hiába van ott egy félreeső helyen 2db molotov meg emp, egyszerűen ott marad mert addig lényegében kihúzható nélküle, ugyanakkor a Lakhelyfedélzet eszi az ilyen dolgokat...
-
Gretel
tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Még több helyzetjelző alien cimboránknak?

A gyűjtögetésnek kéne végre komolyan nekifognom, de valahogy mindig csak halogatom és azt szedem fel, ami véletlenül épp útba esik.
-
törölt tag
-
Gretel
tag
Valami fantasztikus érzés, mikor hosszú, több hónapos pihentetés után először szeretget meg az alien.

Biztos hiányoztam neki.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Louro
őstag
Tegnap végre elindult, bár semmit nem csináltam. Lehet a Steam frissítése segített. Nem volt se VGA se semmilyen más frissítés mostanában :S
Igaz nem sokat játszottam vele egyelőre, de rengeteg az animáció. Most még valami energiát kellett visszakapcsolni. A hangulata már most megvan. Elég jól eltalálták a nyomasztó közeget.
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Bár már hetek óta megvettem a játékot, de többszöri nekifutásra se sikerült elindítanom. Igaz sok energiát nem öltem bele, de hátha van megoldás.
Egy laptopon próbálom. Paraméterei az alábbi linken:
[link]Vagy ezen már el se kellene indulnia?
Steam-en keresztül szoktam indítani a megvett játékokat. Remélem nem ez a gond. Eddig még azon kívül nem próbáltam.
Újra helyre már telepítettem. (D gyökérkönyvtárban levő SteamLibrary-be is, mert van olyan játék, ami csak gyökérből indul.) -
Gretel
tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Akad.

-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Van!

-
SchumiBácsi
őstag
Van még itt valaki?

Hamarosan kb. fél napra elegendő ingame soundtrackkel jövök, szal érdemes lehet csekkolni majd. Addig is üdv minden Sevastopol lakónak

-
Weareus
addikt
Ha már szó esett a Dead Space-ről, még fénykoromban csináltam a második résszel egy harcdore cutter only no damage no speedrun végigjátszást, remélhetőleg nem kövez meg senki, amiért bátorkodom belinkelni ide a Tecső-s linkeket, na persze csak így offban, meg amúgy azért is, mert az Alien Isolationban fényévek múlva sem leszek olyan pró mint SchumiBácsi vagy Spidi Gonsales, de ez már a korral jár. Noha a DS-szériában kétségtelenül az első rész az etalon, én a kettővel játszottam először és nagyon megfogott a sötét horroratmoszféra egybekötése a Quaqe 3 Arena szerű tempót diktáló darálással.
DS 2 Longplay:
1.
2.
3. -
Weareus
addikt
válasz
marilllyo
üzenetére
Thx. Eh, most nèzem nem is 100 cédula van csak 50. 100-ból 90 (mert hogy 10 db hibádzik) még jó is lett volna, mert az ugye 90%. Így azonban csak 80%-os a kollekció.
Alkalmasint megjegyzem, hogy a méltán híres Dead Space 1 óta nem játszottam ennyire addiktív játékkal.
-
Weareus
addikt
Ötödik végigjátszás után mèg hiányzik 10 db dögcédula, de ha megfeszülök se találom a többit. Még az is szerencse, hogy az egyes végigjátszások alkalmàval talált dögcédulák additívek... Gondolom hogy ki lehet guglizni, hogy sorszám szerint hol találhatók az egyes itemek, ezt azonban csak végső esetben venném igénybe.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Ne aggódj nekem se lesz meg az ultimate badass kampány ott. Pedig van olyan új fegyó ami ha csak azzal mész nem is kell más semmi. Egy sehol se látott gránátvető, durvább mint az RPG és akkor is pontos ha ugrálva lősz. Egyedüli hátránya ha eléd ugrálnak a dögök, vagy a kedves kolega beáll eléd akkor jön a quickload
Isolationban nightmare-n meg úgy mentem át a legutóbbi tolásnál a reaktoron hogy mindenhol ahová csak lehetett belestem megdöglés nélkül... ennyit számít ha normálisan össze van rakva valami. Persze így sem lett tele a batyu a végére, de azért minden dobálhatóból megvolt a 3db

-
Gretel
tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Engem hasonló gondolatok foglalkoztatnak. Vagy béna vagyok, vagy nem is olyan egyszerű ez a menet. Nekikezdtem, egy darabig el is vittem, de aztán annyiban maradtak a dolgok. Nagyjából december eleje óta nem is léptem be, mert meguntam a saját kis bénázásomat. :""D Pedig valamikor rá fogom szánni magam a folytatásra, de addig is jót tesz, hogy pihentetem. :""D
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Vagy én vagyok a béna vagy rohadt nehéz a Colonial, de normal-on olyan szoptatóállványon vagyok mint itt a nemlétező lehetetlen fokozaton, és pont ezért nem visz rá a lélek hogy játsszak azzal pedig nem lenne annyira rossz, de így szörnyű.
-
birorichard
őstag
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Na adtam a nightmare móddal a reaktornak. Illetve semmi mert leereszkedéskor másodjára sikerült elkerülni a droidokat, később a dögöket is. Túlpörgetésnél ismét sikerült a négy androidot kikerülni, amikor bejön még négy a végén már csak azt kell nézni hogyan égnek szét, szal nem para ez a rész... semmit se dobtam el eddig a kampányban, közvetlen ezután visszamentem a gépészeti platformra és elég szép cuccállomány volt ott, de a táska fele kb. még mindig üres
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Nana, a Colonial Marines már egész emészthető. Igaz a dupla DVD méretű javítás, sweet FX, HUD fix, és Bloody screen remover aktiválása után
A 2010-es AVP meg egész frankó lenne, de a tengerészgyalogos kampány egyáltalán nem adja, mivel egyetlen hang sem tükrözi a fillinget. Alien végig guggolásban eléggé tré, egyedül a Predatoros rész ami igazán tetszik abból, de összességében arra a játékra is ráférne egy DVD javítás, mert a marine kampány azért is gáz mert amikor beleszólnak a rádióba úgy elnyom mindent, hogy csak azt hallani, ráadásul kristálytisztán... röhej.
-
marilllyo
veterán
válasz
ész ventura
üzenetére
Nem. Egyáltalán nem. Sokan húzták is a szájukat emiatt. Az a baj, hogy az előző két alien játék szerintem gyenge volt. Illetve többen panaszkodtak, hogy a lény egyáltalán nem félelmetes. Ezért itt egy teljesen más játékstílusról van szó.
-
marilllyo
veterán
válasz
ész ventura
üzenetére
Nem.
"Egy" alien van csupán....az elől kell bújkálni. Ha nem találkoztál vele akkor gondolom legkönnyebb szinten játszod. Egyébként a játék lényege, hogy még csak véletlenül se találd magad szemtől szemben a lénnyel.
Szóval addig jó míg nem találkozol vele, hiszen akkor menthetetlenül meghalsz. -
ész ventura
aktív tag
Sziasztok!
Jókat olvasok a játékról, én is el kezdtem már játszani,több pályán is túl vagyok már, de aliennel eddig még alig találkoztam, azok is csak az átmeneti videóban tűntek fel.Kopasz robotból annál több van. :-)
Megnéztem jó pár későbbi walkthrough-t is kíváncsiságból, de sehol nem tudtam rájuk bukkani.
Komolyan kérdem, lesznek benne aliennekkel vívható csaták?Üdv
András -
marilllyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nekem mindig van számára egy pipe-om.
Az az egy hely ahol használni szoktam. -
SchumiBácsi
őstag
-
marilllyo
veterán
válasz
Weareus
üzenetére
Nightmare mód?
Egyébként fegyver nélkül a reaktor utáni részt nem tudnád megoldani szerintem. A droidokat el kell intézni. De úgy nagyjából az az egyetlen hely. Illetve előtte a bolt gun megszerzésénél lévő droid-nak is halnia kell...nincs mese.Amúgy egyszerű... ne használd.

-
Weareus
addikt
Nincs valami no weapon mód a játékhoz?
Szerintem nagy ziccert hagytak ki azzal a készítők, hogy alapból nem raktak bele ilyen opciót.
Szerintem nagyot dobna az egészen. Maradhatna a zajkeltő, a füstbomba, meg pár dolog, és menne a levesbe az összes lőfegyver, a csőbomba, meg a Molotov.
Nehogymá' az alien kis takonyként meneküljön, amikor lelángszórózom vagy arcon hajítom egy csőbombával/Molotovval. -
marilllyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nem tudtam hogy az arctámadó is alien kill-nek számít vagy sem... Úgyhogy ahogy betöltött a pálya már vettem is elő a pipe bombát. Érdekes, volt, hogy két noisemaker sem csalta le az alient. A pipe bombra általában lejött.
-
SchumiBácsi
őstag
Na miközben folytatódik a Sevastopol "feltérképezése", aminek eredményeként egy egységes egészt fog alkotni az állomás, az Űrrepülési Terminál rejtélyt is próbálom megoldani:
Illetve nem lehet mert az eredeti térképen nevetséges hogy a vészhelyzeti és a fő légzsilip majdnem egymással néz farkasszemet, holott mindkettőnél jókora szabadtér van amikor becsapódunk a Torrensről és a Leválasztható modulról egyaránt. Lehetne magyarázni jókora szintkülönbséggel csak sehol a térképen nincs lift vagy létra amivel akkora magasságot áthidalnánk, nem beszélve hogy ha így is lenne a Pisai ferde torony ehhez képest függőleges volna. Igaz a csomagrendezőbe jól bepottyanunk, de azt a mélységet pont ki is létrázzuk a végén...
Véleményem szerint nem jól egyeztettek a pályatervezők és rosszul illesztgették össze az egyes modulokat, sztem a jobb oldali a helyes/helyesebb megoldás. A zsilipek normális távolságban egymástól kellően nagy szabadtérrel.
-
marilllyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
A kép a platina ikonja ps4-en. (platina trófeát kapsz ha megvan minden)
Nem volt mentésem arra a pontra. Betöltöttem a 17-es küldit de nem vittem el az arctámadóig. Volt egy pipe bomb-om azt rádobtam az ott álló őrre. Arra mindig lejött a dög is.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Ez micsoda?

Amúgy a 100kill a legkönnyebb: a "Holnap Együtt" küldetésben a szervizplatform kiengedését követően visszajövet a mentéshely után közvetlen elénk esik a dög. Ettől gyorsabb módszer nem létezik. Második leggyorsabb a 1851 kód után a tranzitvezérlőben lévő arctámadó. A harmadik meg a fészek talán, a belső mentéshelynél.
-
marilllyo
veterán

Megvan a platina! Ezennel befejeztem.

-
marilllyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Na. Összegyűjtöttem mindent.
Már csak egy jó órányi értelmetlen grind-olás van hátra. 100 alien kill...ami annak fejében, hogy az első két végigjátszásom alatt csak 1x haltam meg...eltart egy darabig.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Mit gyűjtöl? Az ID-ket? Azok mindig ott vannak minden tolásnál. Meg bármi más is és engem kifejezetten zavar hogy nem lehet lenullázni vagy a játék nem nullázza le például az audionaplókat, így ha újrakezdem elég furi hogy már a Torrensen lehet olvasni akár a 1851-es kódról
-
marilllyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Isten őrizz!

Figyi! Hogyan van ez a gyűjtögetős acsívment? Muszáj 0-ról végigtolnom újra a játékot és szépen sorba felszedegetni őket? Vagy mehetek mission select-tel?! Kiválasztom a küldit. Összekapom ami rajta van kilépek és megyek egy következő mission-re? Az is elég lehet?
-
marilllyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Jah.

Visszatérve a nehézségre.
Ebben a játékban van a Nightmare mód...meg a többi. A "Get to the airlock" rész után könnyebb novice-on. Az androidokkal való mókázás az pitiáner feladat novice-on. A többi ugyanaz.
-
marilllyo
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
Most elkezdtem novice-on is.
Azt a k*rva One Shot trophy-t meg akarom bökni. Érdekes egyébként, hogy novice-on az első loot helyen a játék elején már shotgun lőszer várt.
De furcsa mód hard-on itt az androidos részen már tele voltam medkit-tel meg mindennel.
Szóval novice és hard között annyi a különbség, hogy az android kb 6x is elkaphat mert alig vesz le életet. Illetve több lőszer van a loot között. Remélem a lángszóró naftával is így lesz. -
marilllyo
veterán
Srácok! Vagyis Schumi!

Itt kikapcsolja a camerát. De ezt meg tudod tenni az acces revire ponton is ahogy belépsz a terembe közvetlenül jobbra. Van különbség?
-
marilllyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Mire visszaérsz a dokihoz akivel a plekszin keresztül beszélsz van egy ajtó...ahonnan jöttél eredetileg ugye. Na oda nem szabad utána bemenni. Mániája ott felbukkanni.

-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Ó hát ez könnyű rész, sokkal jobbak vannak a játékban ahogy haladunk előre.

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Lehetne jó pár soron mesélni a játék működését, keres vissza a fórumban mert biztos leírtam többek közt ennek a szakasznak a működését. Pár szóban itt annyi a trükk hogy amíg nem jön le teljesen a dög addig szkriptelt az esemény, tehát "se hal se lát" - azért közvetlen ne áll alá mert akkor annyi

Szóval míg kegyesen leereszkedik az kb. 10mp ennyi idő van arra hogy a hallósugarán kívül menj és mivel "hivatalosan" nem látott és nem hallott téged az alap útvonalon elmegy a Sedation Ward-ig. Amikor ott visszafordul én már a felvett kártyát tolom az ajtóba, és innentől izgalmas a dolog mert a dög zavartalan útvonala most a Morley irodája felé vezet. Amíg ott visszafordul a hallósugara lefedi a teljes Welcome Area-t, így ha késésben vagy akkor jön és megesz legkésőbb a doki párbeszéd után. Ezért is hagytam abba a sprintet a telefonnál mert volt már ilyen felnyársalós ügy az eszmecsere után

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- VR topik
- Star Trek
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Kávépörkölés
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen2, 14" FHD IPS, Ryzen 5600U 6 mag, CPU, 16GB DDR4, 512GB-1TB SSD, W11, Számla
- Intel LGA 1700-as Lapok
- Apple iPhone 15 Plus 256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Úgy meglepődtem, hogy nem nyomtam időben escape-t. (Úgyis meglesz az a végén, még ha Amanda addig él is.