Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
Hát igen. Játszottam még annál régebbi alien-játékkal is amúgy. A marine-rész tényleg jó volt, ha jól emlékszem, akkor a Monolith-es fejlesztésű Litech-engine "dübörgött" alatta, ami viszont már akkor gáz volt, szvsz. Ezzel együtt azért jó kis game volt, na.
Xeromorf, akartam mondani xenomorf, mert az előbbi szárazságtűrőt jelent.
Na de megyek is játszani, már hat a nyugtató.
-
cyberkind
félisten
válasz
Weareus
üzenetére
Nem tudom te játszottál-e az első és igazi AvP játékkal, de annak a katona kampánya igencsak fosatós még most is, szóval ha nem hoz egy ilyen szintet az új lövölde akkor szerintem csak egy átlagos +1 játék lesz az AvP történelemben, ami nembaj, mert nem volt rossz egyik AvP se, csak azért ez az Isolation megmutatta mi az igazi Alien.
Több ilyen eredeti sztori kéne ebbe a szériába.
-
Weareus
addikt
Na, újra a ringben a Xeromorffal.
A 2505-ös kód után, mikor elindítom a kiürítési eljárást, majd elslisszolok a szintetikus mellett, van kerülő járat, ahol alul lehet menni szellőzőben?
Kivesz az észből, hogy hatodszor esz meg a nyálkapóc, mielőtt kiérnék a létesítményből. Hol egy felső szellőzőből, hol szemből jön, hol az emberekbe ütközöm (a hülye majmok elkezdenek lövöldözni..., az alien meg jön)...
Schumi mintha beszélt volna erről valamit...
Most lemegyek sörért, kell a nyugtató.
Folyt. köv.
(#1493) cyberkind: ha a maga kategóriájában fele olyan jó lesz, mint az AI, akkor várós...
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Rohadt sokat ér, még a shoti se öli meg egy lövéssel az androidokat.

-
cyberkind
félisten
Vadonatúj Alien-játékon dolgozik a Fox
Na vajon milyen lövölde lesz, esetleg a DX12 hajnalán kijön egy új AvP mint anno a 11-nél?

-
Melorin
addikt
Az élsimítás nálatok sem tűnteti el a recéket annyira amennyire kéne? Próbáltam már mind3 félével amit a játékban lehet, plusz az nVidia driverben is feltoltam X8-ra, mégis maradtak recék.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Lent van a mod de nem ezt próbáltam ki.
Agressive Alien a mod neve amivel végigkínlódtam de egyszer teljesen ki kellett kapcsolni a dögöt:
A Seegson szintetikán a procedure observation alatt van egy kusza szellőzőrendszer tele cuccal - ez az android raktáros pálya egyébként. A modban annyira agresszív hogy a legrövidebb úton se nagyon lehet megtenni a két kijárat közötti távot, nem még a cuccokat felszedni. Na mivel én ezt nem tűröm erre a rövid időre üresbe tettem
Van egy másik érdekes mod, Life Savers a neve. Az megkuszál pár dolgot és a dögöt. Próba szinten volt csak fent, ami idő alatt annyi derült ki hogy az idegennek van egy negyedik sebessége is. Alapból ugye van egy lassú mustráló mód, egy normál séta mód, és a futó módja amikor meglátott

A módban a negyedik sebesség a séta és a futó mód közzé esik, ami akkor kellemetlen ha pont akkor veszi sietősebbre ha éppen azon vagy hogy közte és közted legyen valami

-
Melorin
addikt
Ezt próbálta valaki itt?
-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nekem teljesen faintos lesz egy újabb nightmare mód, elégedett leszek azzal is. Most, hogy végre van vga a gépben, itt is lenne az ideje egy kimaxolt grafikával történő n.mare túlélésnek...
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Beraktam az insane modot, de összeomlik a game...
Ugyanakkor érdekes hogy a Nostromo fedélzetén megy. A szurihoz 50 vas kell, a lángszóró maximuma 600lötyi, egy pöccintés elvisz vagy 50et belőle. Lehet teljes újrakezdés kellene a gémnek mert a leírás alapján sztem olyan baja van hogy túl sok cucc van a hátizsákban amit a mod egyébként nem engedne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Addig is itt egy egyszerű hard tolás - lehetőleg sorrendben nézd

-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Végigjátszást!!!
-
-
Melorin
addikt
Üdv.
Ma vásároltam meg a játékot. Szerintetek érdemes egyből a legnehezebb fokozaton játszani? Miben nehezebb így a játék? -
Beethoven
tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Szuper. Köszönöm a segítséget

-
Beethoven
tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Mindenki megelégedettségére megrendeltem az eredeti játékot 2500ft-ért, kb kedden v. szerdán kapom meg

Akkor hol is és hogyan is tudom update-elni a játékot hogy tudjam rémálom módban is kijátszani?
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Arról van szó, hogy ha nem éreznek sokszoros bevételt akkor nem számít semmi, otthagyják és kész. Lásd HL3 az se készül, pedig ott aztán minden adott (volt) a sikerhez, de mégis sokkal biztosabb a skineket okádni a CS:GO mag TF2 okádékhoz. Ez az Isolaton úgy adta volna ki és térült volna meg mondjuk legalább tízszeresen ha 3részes.
Mert ahogy kinéz az első rész, ahhoz nem kell nagy ész kitalálni hogy extrém nagy költséggel, de valami ütőset csináltak. Ha nem a kukit reszelik utána hanem egyből tolják a másodikat és mostanság jönne a harmadik, még mindig ugyanazzal a motorral és hangokkal, akkor most csak a pályát tervezik hozzá, mert minden más megvan. Nincs plusz licencdíj meg hasonló fasságok, kijön 3 rész, ebből az első nullás, a második tuti nyereséges, a harmadik meg attól függ. Biztos többet nyertek volna hosszabb idő alatt, mint rövidebb idő alatt.
Csak az a baj hogy mindenki a semmiből akar nagy pénzt csinálni, lehetőleg már tegnapra.
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
De akkor mi lett volna az elég, 10 millió darab, netán 15? Azt tudom, hogy valamikor jött egy cikk ami az akkori állapotokat írta, 4 millió ment el addig, simán jó ehhez a játékhoz, pláne a CM seggbekukija után.
De a Capcom is ilyen, anno a 6 milliós Resi 6-ot kevesellték most meg a 7 5-6 milliója (vagy inkább ennyi se) milyen jó, wtf az egész, csak amíg a Capcom a Resi 7-el minimum egy trilógiát tervezett ami behozza majd a motor árát meg mindent addig a Sega inkább gondolkodott és megvárta amíg elmegy az idő.
-
ssgk
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Az meg a másik oldal volt ... ezeknek is skines szerencsejátékot kellene fejleszteniük.
(#1464) Weareus: nem hiszem hogy ban járna érte, kivéve ha valóban dúrva hsz. És ezt a topicot nem hiszem hogy sűrűn látogatná a gazda. ahogy nézem 5-6 irogatnak fél éve.
-
ssgk
aktív tag
válasz
Beethoven
üzenetére
update -elned kell nem upgrade -elned

de ja a legfrissebb verzió nem ártana.És ph n hogy szabade vagy nem legyen a moderátor problémája
nem az én dolgom, de most salen 10euro nem sok érte, és most azért nincs 2. (meg akárhányadik) rész mert senki se vette meg.
hanem megvárták a crack et. -
Beethoven
tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
2015-ben kiadott RePack verzió. Akkor ezek szerint upgrade-elnem kéne?
-
Beethoven
tag
Sziasztok!
Kijátszottam a játékot kezdőn, közepesen és nehézen is de rémálom mód nincs. Azt hogy tudom aktiválni hogy legyen? :S
-
ssgk
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Ááá... ettől féltem, akkor ezekre egy új kör kell majd
...És az a nostromo log amit akkor látunk mérgező füst mögött amikor megyünk vissza az ellátmánnyal a marschal hoz (amikor kiengedjük az androidot és agyonvágja az áram)...
Ott még bőven nincs meg a gázmaszk, elszívórendszert bekapcsolni meg bem lehet onnan sehol... -
SchumiBácsi
őstag
Attól függ melyik zsilipből esel ki

Az a rész ahol Axel megdöglik a későbbiekben sehonnan nem közelíthető. Ez az Űrrepülési terminál csaknem fele és ott lent már el is hagytál egy ID-t. A Reaktor karbantartás is csak egyszer használatos - mondjuk ott semmi nincs, akárcsak a Leválasztható labornál

Az Apolló mag szintén rendelkezik egy ID-vel de a változatosság kedvéért az is csak egy menet.
A legnagyobb kár az amikor átvergődünk az Üdülő fedélzeten és az Űrrepülési terminálon megyünk keresztül utoljára, nem lehet vissza bemenni az állomásra. Egy tűzben álló Sevastopol igencsak adta volna és önmagában is elég nagy kör lenne, (terminál - solomon torony - systech torony - kommunikáció - felső tranzit - üdülő fedélzet - terminál, és még az orvosi torony+gépészetről még szó sem esett) egy önálló végigjátszás a teljes végigjátszásban

Azt is megoldhatták volna hogy egy robbanás lelök a finálénál és az állomás másik végéről kellene visszasunnyogni a Torrenshez - ehhez mondjuk ki kellene ütni a félredőlő kép effektet.
Egyébként el van baszva ez a rész mert ha visszatöltöd a játékot akkor is felszámolja a felvett ID-t. Így ha az első ID-t veszed fel utoljára akkor is megadja. Meg születhet olyan vicces szituáció is amikor egy logban szerepel egy kód és a következő tolásnál ugye ezek sem törlődnek ki, nem tudod mégsem használni őket amíg azokat újra meg nem találod.
-
ssgk
aktív tag
Más valaki ?

fontos lenne
és neten nem találok semmit csak hasznos tanácsokat de nem ezzel kapcsolatos ...
Mert azt tudom hogy ha kiesel a zsilipből akkor már nem tudsz a mentésekkel játszani' csak újra kezdeni... -
cyberkind
félisten
válasz
Weareus
üzenetére
De a Creative Assmebly volt a téma mivel csinálnak valami újat.

Illetve szerintem fura az, hogy nincs új AvP, mindig jöttek az új konzol premierje után pár évvel, de még az se, és akármilyen semmis az AvP, de jó volt az előzővel szórakozgatni, mondjuk én nem multiztam egyszer se.
-
ssgk
aktív tag
Itt a kütyük életerő, eszközök ön van a hangsúly !
Mostantól a topikban mindenki lefekvés elött egy imát hogy AI2 legyen vagy legalább Alien

-
ssgk
aktív tag
a karanténos rész volt az egyik legnehezebb számomra annó. ott a lényeg hogy csak guggolva közlekedj és pofon egyszerű.
Az én kérdésem viszont az hogy, ha kellene az achivment pl 50 id tag vagy 10 nostromo log. és most a one shot ra gyúrok a felénél és nem haltm' meg més 1x se akkor vissza lehet e menni a mentésbe úgy hogy a felszereléseid meglegyenek (pl gázmaszak) de az adott itemeket fel tudd szedni lejátszani ?
vagy az + kijátszás lesz ?
-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére

Végül is ja, hülye kérdés volt. -
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Köszi.

Közben belenéztem egy videóba is, már megvan akkor, hogy hol lesz először.
[link]
Akkor ezt tényleg elhagytam.
A verziók között van lényeges különbség kraftolás/hatótáv szempontjából? -
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Ehhez a térképhez képest te most a másik szinten vagy

Ez a 1702es kód és a jellegzetes körfolyosó a privát szobákkal.A 2505ös kód a sokkoló után való szakasz, és mielőtt továbbmennél a kódot tartalmazó computer mellett ott lesz a Molotov rajza is, legalább azt ne hagyd el
Ha már megvan a kód akkor ez azt jelenti hogy az ide vezető szellőzőn már leestél és mivel ez a dolog egyirányú szokott lenni nincs más mód mint lifttel visszamenni ami a már említett helyen van. Ha ez nem járható út akkor a leereszkedés után biztos visszatudsz térni ide, a döggel a sarkadban

Egyébként a mérnökségen lent a garázsban egy lezárt ajtó mögött van a második verziója, míg a harmadik verzió a scimed tranzitállomáson van, a két lift "közötti" szintén lezárt helységben (ez a két lift a gyógyászatra és a seegson szintetikára visz).
Mindkét ajtó 3as szintű hangolóval törhető, így vagy az Anesidora előtt lehet rámozdulni a dolgokra, vagy utána. Előtte egyszerűbb az élet mert akkor csupán a beteggondozón kell visszamenni a tranzitállomásra, viszont ha felrobbant a hajó akkor a kommunikációról kell lemenni a lobby+systech tranziton át, a scimed tranzitra. Valószínű hogy ha a magasabb szintű tervrajzot felveszed nincs értelme keresni az alacsonyabbat, de az is lehet hogy eltűnik... azonban kétségkívül izgalmasabb sorban felszedni őket... mellékes de így még nem jártam hogy ne legyen bomba

Illetve egyszer az üdülő fedélzeten vettem észre a hiányát amikor akartam volna belevágni a dögbe egyet, csak onnan már valóban nincs hátra csak előre, így be kellett érni 4db Molotovval a végén meg egy teli lángszóróval
-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nyomtasd ki ezt a képet és ragaszd fel a monitorod szélére valahova

Lehet, hogy tényleg az lesz, kösz.
Egyébként még egy kérdés: ezen a térképenén most a két piros pöttyhöz képest merre vagyok?
(Ha felteszem, hogy ott állok a 2505-ös kódos szobában, ahol fel lehet venni a kártyát.)Szerintem tuti vissza tudnék menni most érte, mert múltkor is itt szedtem fel valahol nagyon közel.

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Nyomtasd ki ezt a képet és ragaszd fel a monitorod szélére valahova

A csőbomba a piros pöttyel jelzett helyeken van. Ha az egyik helyen felvetted, nyilvánvaló hogy a másik helyen már nem lesz.
2505 után ha balra fordulsz a nagy folyosón ami egyszer majd jobbra megy, azon a részen lesz 3db lift. A középső felvisz a gyógyászatra. Azonban előfordulhat hogy ezek most nem aktívak így vagy a csapda, vagy csak a leereszkedés után lehet erről szó legközelebb

-
Weareus
addikt
Mi az mindenki kidőlt? Én szedek itt egyedül Béres cseppet?

Most tolom amarhadikharmadik rémálom végigjátszást, a 2505-ös kódnál vagyok, de nincs csőbomba tervrajzom.
Kérdés Schumibácsi-hoz, v. aki tudja: innen most akkor visszafelé menjek v. előre a tervrajzért?Bazz, nem hiszem el, hogy 3 végigjátszásból sem tudtam megjegyezni a helyét, yt-on meg ami van "guide" olyan sötét, hogy nem ismerem meg, melyik szobában szedi fel.
. -
Weareus
addikt
Igen, ezt próbálgattam és nálam is működött a xenomorf távolságának függvényében.
A dlc-s ötleted azért is jó, mert ugye ez nem egy lineáris cső fps, többször ide-oda átmegyünk ugyanazokon a helyszíneken/pályákon és nyilván lehetett volna ezt még fokozni, de ami a jó, hogy amikor másodszor mentem át valahol a játékvezetés (és nem eltévedés) miatt, akkor sem a spórolást, az olcsóságot éreztem ettől, hanem így is "ütött".Viszont amikor abban a dlc-ben, amikor egyik szereplő bőrébe bújva kell csapdát állítani az idegennek, akkor ott ugye választhatunk karaktert, bár ezt csak végigjátszásban láttam, de azt hiszem, igencsak itt lenne már az ideje, hogy megcsináljam ezt a küldit. (Persze ezzel meg az a baj, hogy rövid, de az, hogy konkrétan visszarak a játék lényegében egy az egyben a Nyolcadik utas a halál c. filmbe és ilyen atmoszférával: az mekkora már.
)Komolyan mondom, sírok, ha belegondolok, hogy hány "frencsájz" szenderült jobb létre, amit imádtam: Dead Space, AI, MechWarrior és sorolhatnám.
-
ssgk
aktív tag
válasz
Weareus
üzenetére
Jó gondolat, de én külön a játékot kiegészítő dlc nek örültem volna. Ha a dlc nem egy külön időmérő hanem pl egy a játékban levő másik karakter szemével játszani pár órát, vagy külön a storyt átíró végkimeneteles választásokkal dlc helyett (vagy akár a keretében is) van hozzá 5-6dlc azok helyett lehetne egy 3-4 nagyobb választás pl hogy melyik kapcsolót nyitod meg melyik liftep mész el valahova ... stb stb. és így 3-4 külön úttal is lehetne vagy 30 végkimenetel
ami 30 végigjátszás... semmi más nem kellett volna... 
-
Weareus
addikt
Egyébként én - és ezt talán már egyszer említettem a totyikban - rettentő nagy ziccer kihagyásnak könyvelem el azt a tényt, hogy nincs egy abszolut no weapon mód vagy nehézségi szint a játékban, állatira megdobná, abban biztos vagyok.
Most erre persze lehet azt mondani, hogy ja, hát kérem: nem kell használni semmit és gatya, de hát ugye ha már úgy van az ember, hogy nála van a lángszóró és pirítás vagy halál, akkor nem kérdés, hogy pirítok, és persze ez a többire is áll. (Pisztoly, csőbomba, Molotov, sörétes).
Mondjuk amit ebbe a módba még bent lehetett volna hagyni: fáklya, füstbomba, zajkeltő, medkit és talán az emp.
Velem együtt szerintem sokan élvezhető játékmódnak tartották volna. -
ssgk
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Ismerős, és így lenne benne kihívás. Egy verseny' amivel össze lehetne mérni a tapasztalatokat a játékkal kapcsolatba. De így valahogy nincs kedvem vele szenvedni... akkor inkább szedek achivment eket
pl. one shot vagy all id tag. -
SchumiBácsi
őstag
Jah de a rekord pontok is egy vicc... ilyen 280 meg 300k... sajnos két mapot is beáldoztam rá hogy rájöjjek hogyan lehet és kiderült úgy lehet hogy az alien kikapcs és végigsprintelve az egészet egyébként 100-150k a reális ha van dög és akkor már válogatni kell felveszel e valamit, vagy sem mert ugye az is befolyásolja a szorzók által a végeredményt, ja és a dög elég ha észrevesz akkor bukta az egész - el se kell kapjon.
-
ssgk
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Egyetértek, de ha 5x játszod ki speedrunokon jól jön !
+Az időmérős dlc hez is... ahol szomorúan láttam hogy 0.00.00. idők vannak(magyarul csalók) akkora csicskák akik egy ilyen relatíve jelentéktelen dologban csal.... mert semmi tétje és ez egy tipikus rétegjáték amellyel az alien megszállotjai a játék kedvelői mérhetnék össze magukat :/ ... -
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Nem foglalkoztam vele hogy tolja. Aki egyszerre vagy 5-10gombot akar nyomogatni hogy 100méteren nyerjen +10métert annak nem ez a játék való. Ez a játék nem erről szól, hanem a kétszer is megfontolt tovahaladásról.
Amiről én írok az, hogy ha mégy előre és jön a kanyar akkor nem egérrel fordulsz rá, hanem közben beoldalazol és már teljes befordulás előtt látod mi van. Egyéb esetben teljesen be kellene menni a kanyarba vagy a kereszteződésbe és csak azután lehet fordulni - ez csak addig nem gond míg nem kolbászol ott a dög, mert ha igen akkor "Békéscsaba mentők"

Ha így oldalazva mész az általam említett módon, azaz "jobbra+előre" akkor csesződik el a hang és lábmozgás, minden más módon rendben van.
-
ssgk
aktív tag
-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Egyébként ez a stráfolásos technika, amit spidi (is) használ nem tiszta számomra teljesen. Tkp. hogy működik ez pontosan? Az oké, hogy az előre gombot - ha előre mész - nyilván nyomni kell, de azon felül? Az egérrel is kell közben játszani? Ha az előre mellé nyomom mondjuk a jobbra gombot, attól még nem fog stráfolni, szóval nem tiszta ez nekem teljesen.

-
SchumiBácsi
őstag
A dög hallja akkor is ha úgy mész - "előre+oldalazás jobbra". Alacsony FOV-nál látszik hogy a lábak összevissza mennek, talán nem is érintik a talajt, de a dög ettől észrevesz ha így csinálod. Guggolásnál vagy sprintelésnél nem jelentkezik csak a sétánál.
Legelső tolásnál kb. 5perc alatt kiütközött volna, de mivel olyankor sztem mindenki alapból guggol így a hiba rejtve marad. Második tolásnál kb. Departures és a Passenger Lounge között feltűnt hogy valami nem stimmel. Azért nem hamarább mert addig kvázi jobbra fordul a pálya és olyankor jellemzően "előre+oldalazás balra" van a vonalvezetés miatt.
Egyszerűen rejtély hogy ez se a tesztelésnél sem kiadás után nem derült ki és így benne maradt. Bár jobban belegondolva ha ezt javítják már annyira költséges lett volna hogy tényleg bukott volna az egész játék
-
ssgk
aktív tag
válasz
Weareus
üzenetére
Én nem találkoztam azzal a lebegős dologgal mert 3x one shot teljesítménnyel vittem ki
....
Vicc volt, nálam is előfordult hogy a halál után a helyszínen marad a fegyver ami épp nálad volt, érdekesnek találtam, viszont a játékmenetet nem befolyásolja, így nem foglalkoztam vele.
Persze amikor mondtam hogy semmilyen bug nincs nem konkrétan értettem de kell neki egy pár végigjátszás hogy rájuk találj, mondanám inkább secret ek nek
, amit ember alkot és játék azokba mindig lesz hiba.... -
ssgk
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Érdekes, még nem babráltam sokat a beállításokkal. Régen mík kis monitorom volt minden ulrtán most meg low on van (144hz monitor miatt
) így ezt nem tapasztaltam.
De igazán, konkrét bugra gondoltam (persze az is az) hogy bentragadsz valahol asztal alatt, eltünnek az itemek, becrashel stb stb ami pl a cod vagy battlefront ok nál vagy pubg(persze ez ea.!) 20p enként van, de sorolhatnám a játékokat sorba...ki lesz próbálva amit említettél, ilyenkor az alien se hall ?
mert akkor ez valóban egy igen komoly dolog. -
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Igen, ezt kihagytam hogy rendszeresen ottmarad a pörgető vagy a kulcs.. egy pár menetet csak azért kellett újravenni -mondjuk ez is elég nagy lol.
A lezárásnál nálam is előfordult hogy a dög kiszedett ajtón keresztül. Erre az a megoldás hogy meg kell tartani a 3lépés távolságot és nem lesz baj. Akitől ezt a módszert ellestem lezárta az egész szerverfarmot dög nélkül - nekem nem sikerült... de lehet az útvonallal lesz a probléma mert a kolléga direkt célirányba ment, én nézelődtem bár ha most belegondolok a börtöncellák (sikítós ajtó) átkutatása és lezárása után miután továbbindultam ellenőriztem és a dög még ott volt fent bezárva. A recepciónál kerül valahogyan ki, mert a szerverfarmra érve már hallani a lépteit.
Kifagyás csak elvétve ha van.
-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Hmmm...
Mondjuk ezeket nem próbáltam, (látómező állítása) bár találkoztam - most, hogy negyedszer tolom zsinórban a játékot - egy-két buggal.Az első, hogy halálozás után, ha visszamegyek oda, ahol jobb létre szenderültem, valamilyen tárgy - ami épp Amanda kezében volt - ott lebeg, mintegy parajelenségként. Tudom, hogy ez ismert és többen találkoztak vele.
A második, hogy amikor Schumi végigjátszása alapján én is megcsináltam azt, hogy a lezárásos küldetésben a xenomorfot becsaltam egy zajkeltővel az ajtóhoz, aztán gyorsan lezártam a szektort. Ekkor ugye őnagysága beszorul az ajtó és az általam leengedett rács közé. Én utána odaálltam a rácshoz, kicsit meghecceltem lángszóróval, erre simán átjött a rácson, mintha az ott sem lett volna és megevett.

A harmadik, hogy játék közben egyes töltőképernyőknél egyszerűen kilép és nem is lehet onnantól folytatni a játékot, szerencsére erre a neten találtam megoldást: mindig rendszergazdaként kell futtatni a játékot és akkor nincs ilyen.
Mindezektől függetlenül ez a játék nálam 10-ből 9.8 pont minimum.
-
SchumiBácsi
őstag
Egy borzasztó bug azért van benne és máig nem értem hogy ez se a tesztelésnél, se a kiadás után senkinek nem tűnt fel... ahogy növeljük a látómezőt Amanda lába eltűnik, aztán mindentől függetlenül ha előre menetbe hozzányomjuk a jobb oldalazást - azaz strafe, nincsenek lépéshangok és ha valaki alacsony látómezőn tolja az egész animáció el van csesződve... érthetetlen.
-
ssgk
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
em mer kiadni játékot ha nem hozza vissza a bekerülési költségét legalább 10szeresen.
Ez a legnagyobb probléma manapság ...kapásból új motor kell hogy a 2020-as elvárásoknak megfeleljen
Szerintem sok esetben rontanának vele
pl én isolation ban 1 buggalsem találkoztam.
És szerintem a mai játékokhoz képest , rengeteget lepipál -
ssgk
aktív tag
válasz
cyberkind
üzenetére
A ráadás meg az hogy az alap játékhoz se jön ki semmi. Meg sincsa fejlesztő csapat...
Van hozzá 5-6 dlc ami kb plusz 3ó játék és annyi... ha lenne benne egy credites rendszer amivel kaphatnál kártyákat és picivel változtatná mind a játékmenetet (mint a tomb raider) vagy lennének belerakva collection feladatok mint az ID tag ok azis sok plusz órát adnának, akár még egy teljes végigjátszást is :/...
Vagy legalább lehessen apni kártyákat hogy egy menő kitűzőt vagy hátteret tudjak csinálni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Ez nem a Fox-on múlik. A SEGA lesz a hunyó sztem, meg minden olyan játékfejlesztő aki nem mer kiadni játékot ha nem hozza vissza a bekerülési költségét legalább 10szeresen.
Továbbra is azt mondom örüljenek hogy a Colonial után lett egy nullás/épphogy megtérült Isolation... na most ha akkor rögvest jön a folytatás, és mostanság egy lezáró harmadik rész akkor már megtérülhetett volna gazdagon - egy motor végig kiszolgálta volna az egészet, a hangtechnika is bőven elbírta volna tehát ahhoz se kellett volna igazán nyúlni, "egyedül" csak egy új helyszín + történet, és kész a játék.
De most már így sokkal jobb mert ha most ebben a pillanatban folytatásra vetemednek, kapásból új motor kell hogy a 2020-as elvárásoknak megfeleljen, hangokkal kitudja mi van, egy LV426-os kalandhoz meg már lehet komolyabban bele kell nyúlni nemcsak pályadesign hanem világosítás terén is mert gyakorlatilag kékesíteni kell, és ehhez jön valószínűleg a fejlesztőgárda totális hiánya.
Mellesleg ha már ennyire fillérbaszók legalább a demót kiadták volna vagy 5$-ért "az is pénz" alapon de nem - ez a KG348 Project szinten a leválasztható laboros küldetés kezdetleges detektorral és lángszóró nélkül az egész
-
cyberkind
félisten
Év játéka díj is van nem egy, de nagyon úgy néz ki, hogy mindegy, most már csak arra leszek kíváncsi, hogy mihez kezdenek az Alien mint frencsájzzal itt a játékok terén, netán még egy csodálatos AvP, vagy mernek újat lépni, szerintem nem lesz itt semmi új, én imádtam és imádom ezt a játékot, arról nem beszélve, hogy nagyon szép volt 2014-ben is és még most is az, ha meg modolja az ember és feltolja 4K-ba, akkor sok mai játék szégyenkezhetne, nem értem a Sega-t, a Fox-ot meg még jobban nem.
-
ssgk
aktív tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Az értékelések mindenhol magasak' pozitívak' meg minden. Pedig egy rosszul elkönyvelt játékbak címezték anno mert sokkal több eladásra számítottak, majd jöttek az infók hogy ezt fejlesztik meg úgy és kiderült hogy fake...

Remélem azért nem hagyják annyiba és egy megletésnek kidobják 2x ilyen jó játékmenettel (várjunk csak... ahoz már élőbe kellene játszódnia
) -
-
Weareus
addikt
This is Ripley. This is Ripley. Nostromo Destroyed.
Addiktív game.
-
Weareus
addikt
Egész jól ment ma, azaz tegnap... Atyagatya! Ennyi az idő???
Elkezdtem második végigjátszásomat n.mare módban, most megyek Samuels-hez, mert be akar hatolni az Apolló magba.
4 pisztolylőszert és 3 db shotit lőttem ki eddig, meg eldobtam egy fáklyát, amikor a laborban zuhanva vártam a zsilipkamra légkiegyenlítődését, de azt hiszem, ennyi.
(Szerk.: hazudok, mert amikor megjavítjuk, vagyis hívjuk a tranzitot a többieknek és közben a szobában jön egy fickó, meg egy szintetikus, ott hagytam, hogy a droid kinyírja az ipsét, majd hátulról rá kellett tolnom egy sokkolótöltetet, hogy belekalapáljam a fejébe a szervizkulccsal Asimov törvényeit.
)
Spórolok a reaktorhoz.
Az a galériás-androidos rész, miután kidobtuk Alien pajtást az űrbe, megint sikerült vagy tizedikre.
Legközelebb jobb lesz.
Csőbomba meglett elsőre, Molotovhoz megint úgy kolbászoltam vissza.
-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Ránéztem, nem hangzik "jól", tehát kipróbálós.

A letöltés gombot nem találom az oldalon.

Először még egy nightmare mód fog következni, abban biztos vagyok.
A csőbombát most sem sikerült megtalálni (a novice-fokozatos végigjátszásban), és az Anesidora előtt próbáltam ugyan visszamenni érte, kerestem is, de egyszerűen nem találtam azt a szobát.
Ha most, a köv. végigjátszásban meglesz minden tervrajz, és jobban fog menni, akkor jöhet ez az insane mód egy kipróbálásra. Max. két vödör nyugtatót veszek be.

Szerk.: a letöltés közben sikerült...
-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére

This is Ripley Nostromo is destroyed...

Again.
Level of difficulty: Novice.
2017. 11. 10. - 2017. 11. 12.Jöhet a következő Nightmare.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Jesus fux

A kitörésnél ezen a részen sosem rohanunk. Meg kell várni míg a főbejárat kinyílik, oldalt nem tudom hogy el lehet e senderedni a szellőzők alatt, mert sose próbáltam.
1ébként itt több lehetőség is van. Én mindig bemásztam a szellőzőbe és azon keresztül távoztam. Most hogy a dög lemászkál nem tanácsos, de igazából már nem is emlékszem hogy jöttem ki legutóbb. A főbejárat sokára nyílik addig kijön a droid. de most lehet megvan, valószínűleg a vezeték körül tettem egy kört a droiddal a nyomomban - ennyi idő alatt kinyílik az ajtó, és utána minden szellőzőt elkerülve lassan végig a folyosón. A recepció előtt általában leesik, olyankor kalapács valamibe és amikor fut, úgy időzítem a tovahaladást hogy elinduljon az animáció
-
Weareus
addikt
Vicces, hogy ugyanazokat a hibákat követem el, mint n.mare-on. Szóval a Molotovot és a csőbombát megint elhagytam. Nemsoká jön az a rész, hogy visszaérek a "bázisra" és akkor beszélek Marlow-val és jön az emlék-"űrséta" az LV-426-on, majd a lágszóró és a csapda.
Az elromlott lift-részhez a droid-tárolóba vissza tudtam menni és itt meg is találtam a Molotov-tervrajzát, de az orvosi részleg ugye lezárva, majd az Anesidora előtt, ahogy Schumibácsi írta is már... -
Weareus
addikt
Gondoltam, mielőtt második nightmare-tolásomat elkezdem, közbeiktatok egy kis laza "speedrun"-t, persze csak a magam szintjén és Novice fokozaton.
Kitaláljátok hol evett meg először?
(Arról nem is ejtek szót, hogy mennyi drop van: nem tudok mit hova kraftolni...
).
Felvettem az eü-csomagot a kórházi osztályon, beindítottam a két generátort és rohanok kifelé, mert ugye spuri van, meg szól a riasztó, erre nem "tiszteletemet teszem" a nyálkától csöpögő szellőző alatt???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

hanem megvárták a crack et.

) így ezt nem tapasztaltam.