Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- One mobilszolgáltatások
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Egyébként nekem se lett meg, és mindenhova benéztem, szal ördögi móka lesz ez, viszont azt már most látom hogy ez a Nightmare fokozat vagy mi még sok nekem, túl sokat hagytam ki, viszont újra meg nem esik jó kezdeni, várni amíg beindulnak a dolgok.

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Ha jól csinálod nem lesz semmi gond
Ezeket a térképeket meg kinyomtatom, hogy ha nagyon eltévednék, akkor legyen mihez nyúlni
Meg ha novice-n se lesz meg az összes ID-tag akkor neki kell fogni ezekkel megkeresni, mert eredeti formájában fel van tüntetve az összes lényeges momentum rajtuk ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Az az, na itt az első végigjátszás során azon voltam hogy letörlöm a játékot, mert egyszerűen ez a rohadt dög még véletlenül se hagyott teret kibontakozni, bele se gondolok mi lesz itt a legnehezebb fokozaton.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Ez a "San Cristobal Medical Facility", amihez tartozik egy "O" gyűrű és két olyan helység amit még mindig nem sikerült bevenni, mert még nem jöttem rá mit kell mókolni hozzá. Hardon nem volt szopás mert b*sztam guggolni, sétálva végig de nem rohanva. Egyszer evett meg a rohadék

-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Ha jól emlékszem ez az a kód ahol a szörnyezet először szopat minket sokáig?

-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Én nem fogok rohanni, ráérek, és benézek mindenhova hátha lesz valami.

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
A torrensen volt annyi scrap amiből egy medkitre való kijött... bonding agent már csak a terminálon volt, az étkezőnél. A lötyi az nagyon meglepett, de sztem amikor majd élesben tolom, nem lesz ott a csomagrendezőben

Ami már látszik hogy a körülmények miatt, még pörgősebb lesz mint a hard. Sztem 10óra alatt végigrohanom, mert ez a mód nem a keresgélésről fog szólni az biztos, mert ha az első alkalmat nem használjuk majd ki a továbbjutáshoz, mert van még 3szoba amit átkutatnánk, utána sztem szinte lehetetlen lesz menni, mert a dög ott fog kolbászolni. Ha mögöttünk marad és nem mindig előttünk pottyan le sztem nem lesz gond, csak tudjam fejből mi hol van
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Az, nagyon buli, főleg hogy a mozgásdetektor gyárilag szar, legalább az működne.
Én a kis dobozkákban konkrétan semmit nem találok, de azért kinyitom mindet, hátha lesz valami.
-
-
Maximum1
őstag
Valaki próbálta az itt fellelhető xbox 360-ra a magyarítást?
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Abszolút nulla, egy fájlra hivatkozik mindig: AI_UI_MAP_MISSING_DATA
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Integrált vga a prociban.

És a proci se bajnok darab.
Szóval ezért nincs térkép, jó ez, megijedtem hogy a honosítás izélt valamit.

Egyébként Xboxon úgy is újrakezdem másfél hét múlva a legnehezebb fokozaton. -
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Mi ez a tákolmány masina, ami 720soron csak 30fps-t tud?

A hiányzó HUD még csak a kezdet
Néhány apróság ezen kívül még:
-a mozgásdetektor torz és nem megbízható jelet ad
-lángszóró többet fogyaszt, kevesebb anyag található
-túlélők nem ejtenek lőszert és kevesebb erőforrás barkácsolni
-nincs HUD
-androidok keményebbek, túlélők halálosabbak
-térképrendszer offlány
-rendszerek feltörése nehezebb
-a dög agresszívebb, gyorsabban alkalmazkodik és nincs második esély -
cyberkind
félisten
Őőőőőő, a legnehezebb fokozaton semmi visszajelzést nem kapunk a képernyőn?
Se élet, se elem, se lőszer, se semmi?Izgi.
Egyébként az igp-vel minden low-on, vagy legkisebbre véve 720-p-ben 30-40 fps-sel fut, egész jó.

-
cyberkind
félisten
Újrakezdtem a játékot, immár a honosítással, ami ezer éve kész van, ugyan magyar lett szinte minden, de nincs térképem.

-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Dehogy, majd Xbox-on, lassan megkapom végre, azt jöhet a rettegés.

-
SchumiBácsi
őstag
Vannak még cifrábbak:
"Hozd vissza a 1702-es kódot megdöglés nélkül" - ez rejtett, de elvileg van
"Vidd végig az egész játékot megdöglés nélkül" - ez is rejtett de van
Kedvencem a "Ne ölj meg egy embert se egész végig" nem rejtett és sztem egész könnyű, vagy "Vidd végig nehezebb fokozaton" ami a hard szint de sztem ez is könnyű![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A "Szerezd meg mind a 10 Nostromo logot" vállalható, de a "Gyűjtsd össze mind az 50 ID-t" már cinkes lesz. 3szori végigjátszásra se lett meg és mindig 3db hiányzik, pedig centiről centire bejártam mindent vagy 3x és még a dög második fogsora mögött is néztem ott se volt
Valószínű hogy az egyik az utolsó még hiányzó Nostromo lognál lesz de még kettő akkor is hiányzik... valószínű hogy a reaktor alatt lesznek, mert ott lehetőségekhez mérten mindig szuperszonikus sebességgel haladtam... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Xerxész
őstag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Na, ott én még nem járok.

Ilyen öcsívment, hogy ne halj meg? Na, az valami kemény rész lesz ezek szerint.
Jobb is, hogy most egy szusszanásnyi idő van alien nélkül... -
Xerxész
őstag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Úgy ám, ha sokan vannak, dolgozzon az alien helyettem.
Én is így csinálom, ha sok a katona.Még jó, hogy kb. a játék felénél rájöttem, mire jó a Stun Baton.
Kicsit sokkolom az androidot, majd 5 vagy 6 ütés és kifeküdnek.Jó volt az a rész, amikor kilőttek az űrbe a lénnyel együtt.
De nyugtassatok meg, hogy lesz olyan űrséta is, ami nem csak cutscene, hanem csinálni is kell valamit. 
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Én ilyet nem játszok, szeretem a kihívásokat.

-
Xerxész
őstag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Dehogy. Akkora a hangulata, hogy mostmár nem állok le vele, amíg végig nem viszem.

Nem lehet valahogy rábírni a dögöt, hogy megtámadja az androidokat is?

-
Xerxész
őstag
Hosszú kihagyás után folytattam a játékot...
Hát ez valami baromi jó!
Amikor be kell menni a Derelictbe...a Space Jockey...a tojások! 
Micsoda érzés és micsoda hangulat!Mintha olvastam volna, hogy lesz a játékban űrséta is...ez igaz?

-
bit_bro
tag
-
marilllyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Itt feszül nekem is az SSD-n várja a magyarítást.

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Ha meglesz a rémálom szint már merem mesternek vallani magam, addig csak tapasztalt vagyok
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Hű, ez sok hasznos infó, látom te már master vagy

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Jajj hát ez annyira de izgi rész, és milyen könnyen elbaszható

Egy két jó tanács: kerüld a szellőzőket. Fontos hogy gyorsan haladj, különben mindig fölötted/rajtad lesz. Tehát nem guggolva hanem sétálva mész, akkor nagyjából mögötted lesz mindig. Legjobb megoldás ha valamennyi művelet után mentesz és ezzel lényegében szopatod a dögöt mert mozgásban vagy állandóan, de ha sokat tökölsz egy helyben a dög is ott lesz. Azt is tartsd szem előtt hogy ha a két kart meghúztad és a droid is megszerkesztálta a rendszert, visszafelé egy vagy több kamera is aktiválódni fog. Ha beriaszt jön a dög, ha nem deaktiválod azonnal ismét jön a dög, célravezető lehet hagyni a picsába, szal jó világ ez

Tovább nem ismertetem az én eljárásomat, hardon vagy 2-3× ha megevett a szörnyecske, ami sztem jó mert ha csak célirányban mész is vagy 4× kell oda-vissza bejárni a mappot, és én nem célirányban mentem
Még valami: amikor meglesz az "Ion Torch" visszajöhetsz erre a mapra is mert találsz majd egy Nostromo log-ot az "emeleten"

-
cyberkind
félisten
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Pedig lesznek még ennél jóval nehezebb meg szopatósabb részek, de főleg a fészek, hát az valami mennyei rész, ott fogsz még szentségelni sokat.

-
cyberkind
félisten
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Kicsit rég játszottam ki, úgy hogy ha lehet valami közelebbit.

Egyébként ha csöpög a nyál a szellőzőből, még guggolva is érdemes elkerülni.

-
J.Hetfield
aktív tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Valami liftet kell aktiválni, de előtte meg kell húzni két kart, aztán egy számítógépben kell pötyögni, hogy elinduljon, aztán egy androidot is kell aktiválni, ami szintén pötyög a gépen. A mocsok dög már a szellőzőkbe is utánam jön, úgy szeretném agyongyilkolni egy plazmaágyúval

-
cyberkind
félisten
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Hol tartasz?
-
J.Hetfield
aktív tag
Na jó, kezdek idegállapotba kerülni...ez minden idők legdühítőbb játéka.
-
Eversmann
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Jó lenne kimaxolni a játékot, de legtöbb elég lehetetlen kategóriába esik. Na meg Nightmare-en. Egyébként a "Complete the game on the hardest difficulty setting" acsi most Nightmare-re vonatkozik vagy eggyel alatt lévő is megteszi? Mert úgy rémlik, hogy a nightmare később jött be.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Eversmann
üzenetére
Nekem azt még nem adta be, sztem azt is egy kampány alatt kell összeszedni mert 3 kampány alatt már tuti összejött volna, de még sehol semmi
Bár ha jól meggondolom, nem haltam meg 50× első végigjátszásra se, medi-hard szint meg együttesen sem hozott annyi megdöglést mint az easy elősször... lehet nightmare-n összejön az is 
-
Eversmann
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Gondoltam hogy vannak még rejtett acsik is. Túlságosan is soknak tűnt amit kaptam. Hopp, 100 Times Too Many (100 halál alien által), azt hiszem ez menni fog

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Eversmann
üzenetére
Én már megvárom a stoppos változatot, úgyis most pihizik a game, majd a rémálom szintet magyarul tolom

Egyébként van egy mókás öcsívment, ha jól értelmezem "vidd végig az egész kampányt halálozás nélkül"... Erre akkor jöttem rá amikor megcsináltam a "haladj át a reaktor karbantartó részlegen megdöglés nélkül"... van egy másik is az simán vállalható "térj vissza a 1702-es kóddal megdöglés nélkül". Ami érdekes hogy több teljesítmény nincs felsorolva alapból, csak ha a sajátomat összevetem a globális statisztikával akkor jelennek meg. Egy Nostromo log kellene a " gyűjtsd össze az összes Nostromo felvételt"... mindet felfedeztem már a három végigjátszás alatt, csak az a probléma hogy sztem egy kampány alatt kellene mind, no meg egyet elfelejtettem, mert gázosított a terep és amikor megvolt a gázmaszk egyszerűen kimaradt, pedig egy egészen pici kanyar kellett volna csak, na majd legközelebb
Aztán van a "gyűjts össze 50db ID-t" 3db soha nem volt még felfedve, és elképzelésem sincs hol lehetnek, mert már mindent kinyitottam/feltörtem/átvágtam meg minden kis szarba benéztem vagy 3× hardon is de semmi 
-
Eversmann
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Van már hozzá fordítás, Retroconsolegames-en fent van, jó a pc-s változathoz is. Én ezzel toltam ki.
Easy-n vittem ki. Viszont ahogy látom, a DLC-k nem adnak acsikat. Szóval lehet a még fennmaradókat próbálom megcsinálni az alapjátékban.
-
J.Hetfield
aktív tag
-
Shodan
őstag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Itt szívtam én is a legtöbbet.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Gyakran is fogsz

Az elhalálozási arány nálam könnyű fokozaton lett a legdurvább. Medin jóval kevesebb, Hardon még kevesebb lett, és nem csak azért mert emelkedett a tapasztalat, hanem mert olyan stílusban vittem főleg hardon ami köszönőviszonyban sincs a könnyű módbeli kolbászoláshoz képest.
Egy valamit azonban tutimód megcsináltam minden esetben: teljes felszereltséggel sikerült átszállni a Torrensre mindhárom szinten már ami a dobálható, szúrható cuccokat illeti de úgy, hogy bele volt rakva minden cucc csak már nem lehetett kraftolni és a hátizsák is tele volt. Csak a lövölde cuccokból hiányzott valamennyi muníció, különösen a lángszóróból
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Vááá a hard az gyilkos lehet én noob vagyok így csak easy módba nyomom, de így is gyakran puszilkodok a lénnyel, nagyon ragaszkodik a kis aranyos.

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Épp most vittem ki hardon, pár hét és mehet a nightmare challenge
-
J.Hetfield
aktív tag
Király ez a játék, a hangulat nagyon adja,de nekem kicsit nehéz...most ott járok, hogy a sebesült csajnak kell gyógyszert szerezni, és valami kulcskártyát kell megtalálni, az Alien végig a közelben járőrözik, és persze nemsokára vacsorázik is
Ilyenkor jó lenne egy minigun, vagy rakétavető...jaa ez nem az a játék. 
-
SchumiBácsi
őstag
Nahja. Most alig van szekrény. Eddig kétszer mentem a szekrénybe, de csak azért hogy előhozzam ezeket a hibákat

Az is vicces hogy alig jön le a dög. Amikor például egy liftbe kell belökni a "compression cylinder"-t, legkésőbb a visszatéréskor leszedte azt a három rossz arcot. Most egy fényjelzővel össze kellett hívni őket, egyikbe távolról fedezék mögül shot, mire sortüzet nyitnak rám. Így jön le a dög megenni az összeset. Utána kolbászol pár percig, de ha beledobom a csőbombát már bújik is vissza el függetlenül attól hogy látott vagy sem

-
eami
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
pff, kellett nekem easy választani
Csodálkoztam is hogy easyn elvileg nem nagyon kellene hogy kikapjon a szekrényből, ennek ellenére többször meglepett a kis huncut 
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Hát azt sem tartom kizártnak hogy összecserélték a fokozatokat: a medium van középen, easy helyén a hard, hard helyén meg az easy... Na azért ennyire nem durva a helyzet, de beszédes hogy az 1702-es kódot könnyűn csak másnapra, közepesen 2óra alatt, nehezen most félóra alatt... igaz tök más a játékstílus, de akkor is.
-
marilllyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Valahol valamit olvastam, hogy bugos és nem az easy a legkönnyebb fokozat.
-
SchumiBácsi
őstag
Na "mindjárt" kész a honosítás.
Sztem nekem már csak nightmare fokozaton fog debütálni, mert most éppen elkezdtem hardon és hát nagyon adja. Ami easy-n kész szopás volt, az most hardon már kész röhely

-
eami
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
én még arra is vevő lennék ha csak tök üres lenne az állomás

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Ez az AXEL fazon igaz? Az is buli lenne.
De ezt a működő állomást idegenek nélkül mindenképp megcsinálhatnák, sztem nem is volna olyan nagy meló leszedni az idegenek nyomait, barátságossá tenni az embereket, vagy belebújni valakinek a bőrébe és úgy bejárni mindent. Aztán ha végkép ráérnek, hozzáadni az állomás eddig nem lemodellezett részeit
-
marilllyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Továbbgondolva amit írtál...esetleges DLC ötletnek el tudnám képzelni annak a kopasz csávónak a storyját. Ugye ő tudja, hogy egy dög elől kell menekülni szóval ahogy az alien odakerül az állomásra...és elkezdi kinyiffantani az embereket. Nekünk meg az ő bőrében kellene menekülni ugyanúgy mint Riplivel.
-
SchumiBácsi
őstag
Akkor hülye a megfogalmazás: a minden eddiginél nagyobb pályaterület optimálisabb lenne.
Egyébként sztem a 4blokkos Reaktor a legnagyobb kiterjedésű pálya.Mellékes de az állomás több mint 3km kiterjedésű, 10× annyi szint is lehetne mint amennyi most van és még akkor se fedné le az egészet
Aztán egy olyan játékmód is jöhetne mint hogy még a katasztrófa előtti állapotban be lehetne járni minden szintet. Anno a Doom3-ban az első szint mekkora volt már, mindenfelé melózó arcok, aztán beütött a pokol, visszatérve meg kész tragédia lett minden 
Sztem +1 végigjátszást adna a játéknak, ha a még élő működő Sevastopolt is bejárhatnánk, a Nostromoról meg csak zárójelben

-
Frod
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Az "időlimit faszság" azért kell, hogy a leaderboard-on össze tudd hasonlítani magad mások eredményével, ezáltal ugye a versengést, és az újrajátszhatóságot növelik. (Következőre gyorsabban, jobban megy, stb)
Az pedig, hogy nagy terület nem azt jelenti, hogy az egész alapjáték területeinél egyszerre nagyobb, hanem csak az egyes adott pályaszakaszoknál nagyobb. (Tehát pl a Safe Haven térkép nagyobb, mint mondjuk a Medical Center, na de nem az egész Isolation
) -
marilllyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Azt nem tudom, de van ugye Leaderboards-on láttam, hogy már többen is megcsinálták.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Van egy kis gond:
"A Safe Haven két új játékmóddal bővíti az alapjáték egyébként sem szerény felhozatalát. Az egyik a Salvage, amelyben egy hatalmas térképen (nagyobb, mint az Alien: Isolation eddig látott területei) kell teljesítenünk küldetéseket egy kétórás időlimit alatt, miközben folyamatosan nehezednek a körülmények és ezáltal nő a kihívás mértéke."
A gondok:
-mi a lótúrónak kell ez az időlimit fasság? Remélem kikapcsolható lesz valahogy.
-hogyan fogjuk bejárni a alapjátékhoz mérten nagyobb területet 2óra alatt? -
marilllyo
veterán

-
marilllyo
veterán
-
Shodan
őstag
Na leértem a Core-ba bárcsak ne tettem volna

Tegnap direkt megnéztem a filmet is a hangulat miatt. Hát azt kell hogy mondjam hogy amit összetettek a játékban az nagyon átjön. Környezet, hangok. Gyakorlatilag maga a hajó és az állomás is külön életet él.
Most lassabban megyek hogy tovább tartson a játék, na meg persze mert parázok!
Mégha a jövőben ezt a gamet megdobnák egy ocolus rift támogatással, ami szerintem nagyon illene hozzá, na akkor lenne csak igazán fosatás!
-
eami
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
bő egy hete linkelte valaki hogy lehet nyerni és összejött

-
eami
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
én nem rég nyertem egy corporate lockdown DLC-t, ezek után erősen gondolkodós hogy mikor éri meg megvenni a season passt

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
ALLAT001
üzenetére
Csak volna már meg az összes DLC nekem is

De ettől függetlenül bőséges tartalék van nekem ebben a játékban, ott van még a hard és nightmare mód, meg majd a reaktor öcsivment miatt a novice is
Aztán lesz egy honosítás is, sztem Stopposék azért álltak le 80%-nál mert kivárják az összes DLC-t, mást nem tudok elképzelni. Szal 4-5 kijátszás még lazán benne van, ja meg majd külön OculusRift... hajajj ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ALLAT001
senior tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
2 DLC is nagyon szuper... főleg a második!
Talán az volt a legizgalmasabb küldetés mind közül 
This is Ripley - the last survivor of Nostromo - signing off...

-
ALLAT001
senior tag
Na, végre végigvittem!
Egész jó kis játék volt, az űrséta dobott egyet a hangulaton! 
-
SchumiBácsi
őstag
A torrensen elakadni az azért meredek volna
Ugyanakkor tudni kell hogy a hiperálom kamra elhagyásához be kell jelentkezni és utána fel is kell öltözni mert pucéron hülyén adná ki magát a szitu ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gecc legelőször már ott hótra paráztam magam és ezért érdemes nem nézni egy szál videót se játék előtt, nem ismertem a szörny hangjait és nem tudtam hogy egyes hangokat a torrens hajó adja e, vagy már a szörny...
Egyébként mindig arra kell menni a játékban amerre lehet
Gondolom az "O" folyosón akadtál el, ami ez után jön, és most ott guggolsz a tűz előtti szobában
Elindulsz abba az irányban amerre jöttél, lesz konyha és beugró is, használnod kell őket a túlélés érdekében, azt követően már a tűz jön. Ott mentesz egy nagyot és mész amerre lehet

-
Shodan
őstag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Na végre sikerült, novice-on, de most megint elakadtam

Megvan a trauma kit, de miután kifutok és van az a robbanás utána mit kéne csinálni???Már ez elején is volt olyan konkrétan a legelső pályán miután felkelek a hibernálásból, hogy a script bugzot és nem nyílt ki egy ajtó.
Azt hittem megőrülök hogy az első pályán elakadtam. Aztán betöltöttem újra a missiont és lám kinyílt az ajtó... (a játék eredeti) -
marilllyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Hát Amandának baja nem lehet. Legalábbis az Alien második részében ugye van egy snitt amikor elmesélik Ripley-nek, hogy a lánya idősen halt meg.
Xenot kivenni emberből meg nem lehet. Én azt mondom, hogy a második résznek tényleg az lenne a legjobb ha a Newt-tal kéne bohockódni az LV426-on. -
SchumiBácsi
őstag
A szörnyecskék jól elvoltak az űrben a filmekben is, nincs ebben semmi extra. A játék végén sztem már megsérül az állomás gravitációs rendszere, vagy valahogy megindult a leválasztási folyamat. Egyébként ha megfigyeled Amanda kibiztosítja magát az eljárás végén, majd az idegenekkel együtt lerepül, aztán a csaj visszarántódik a zsilipbe. Sem az eljárás végén, sem a Torrens-en nem tűntek barátságosnak az idegenek, meg egyébként is szkafanderben nem valószínű hogy egyből felismernék
Sajnos az embrió a csajban reális esély, mert amikor ránk esik a dög és lezuhanunk egy olyan szellőzőbe, ami második alkaromra tökéletesen be lett foltozva
, több tojás társaságában ébredünk begubózva. Annyi szól a beültetés ellen hogy ez 12-24óra is lehet, ezalatt az állomás 10× is lezuhant volna. Amennyiben mégis volt beültetés, lényegében kongattak a folytatásnak mert minimum 200évet kell várni hogy műtétileg eltávolítható legyen
. -
ALLAT001
senior tag
Azt már megcsináltam. Nem emlékszem rá h kirívóan nehéz lett volna. Persze van aminek többször neki kell menni, mert több próbálkozásra jössz rá mit szabad és mit nem csinálni. Ha nem ilyen lenne a játék, akkor nem lenne érdekes.
Sprintelni pl sosem szabad, amikor az alien "figyelő" üzemmódban van, mert mindig meghallja és egyből elkap. De egész jól ki lehet cselezni. Később lesz lángszóró, amivel ha bakizol olyankor is el lehet kergetni.
-
Frod
addikt
Ja és egy tipp azoknak akik még csak most ugranak neki:
szerény tapasztalataim szerint a szekrényekben bújás mindig rizikós, még ha vissza is tartod a lélegzeted a dög mindig kirángatott, ellenben a sima asztalok alatt bújás meg szinte 99%-os túlélés. (Jó, ne pont olyan asztal alá ami szemben van az ajtóval, mert amikor bejön pont rádlát - de szinte tuti megoldás)
Sőt, néha ha van egy tereptárgy a folyosó közepén, (pl. egy láda) akkor ha mindig úgy körözöl körülötte, hogy a tárgy mindig köztetek legyen, akkor sem vesz észre - bár ez inkább az M.I. bug-ja. Ja és Medium szinten igazak ezek, nem tudom (de nem is akarom
), hogy mit csinál Nightmare-en! -
Frod
addikt
Sziasztok!
Nemrég fejeztem be, szerintem nagyon állat volt a játék, a hangulata eladja az egészet - és igazából sokat gondolkoztam, hogy miért tetszik ennyire durván a játék, majd beütött. A Bioshock 1 óta nem láttam ennyire nyomasztóan sötét, és kilátástalan disztópiát, mint amit a Sevastopol bemutatott nekünk, igazából a játék minden hibáját felülírja számomra "A" hangulat.Viszont (SPOILER)
a végétől teljesen kivoltam; a xenok mióta ugrándoznak az űrben is vígan? ez annyira nullázott, hogy kész. a vége meg se lepett, manapság szinte elvárt, hogy egy AAA címnek is olyan cliffhangerrel legyen vége, mint valami álomgyári filmprodukciónak.
Meg neten rengeteg olyat olvasni, hogy azért nem "bántottak" a végén mert Amanda is bekapott egy embriót magába, ami szerintem viszont nettó baromság. (OFF)
Szóval ezt a kis bakit (ha az) a végén leszámítva részemről 10/10.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 256GB Midnight Független A2628 92% Akku
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
- HP LaserJet Pro 400 M425dn
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amikor be kell menni a Derelictbe...a Space Jockey...a tojások!