Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Hallelujah, 10 évvel később csak megjött az eszük, bár, ehhez sajnos kellett a Romulus.
-
Weareus
addikt
Üdv. Ismét nekivágnék a játéknak, ezúttal ps4-en. Kérdés: melyik lemezes verzió tartalmazza az összes dlc-t?
-
Zsaru
újonc
Próbáld ki a DLC-ket Feka007. ✌️😇🤭
-
feka007
veterán
Több mint öt éve kezdtem el a játékot, de anno elakadtam benne az elején, és abbahagytam. Aztán kb. két hónapja megint elővettem, mert fent maradt a gépen, most pedig végre a vágáre értem végre. Nem mondom, sokat kellett a YT-os walkthrough-hoz nyúlnom, hogy ne legyek teljesen frusztrált a rengeteg feleslegesen eldugott kapcsolótól, stb... Szerintem feleslegesen nyújtották ezekkel a nehezítésekkel a játékidőt. Ettől függetlenül a játék első fele brutálisan jó volt, ilyen az igazi horror feeling (talán emiatt is nem akartam anno folytatni igazából
) . A lángszóró megszerzésétől viszont sajnos egyre inkább ellaposodott szerintem a játékmenet, a vége pedig kifejezetten összecsapott lett, nettó kb. egy óra pedig arra ment rá, hogy kapcsolókat nyomogatok, meg az ismétlődő kirakósdikkal töröm fel a zárakat, ami az 50. után már rohadtul frusztráló tud lenni.. Tudom, nem mai játék, de gondoltam, azért írom le a véleményemet, hátha valakit érdekel, hogy 6 évvel a kiadás után mi a véleménye valakinek a játékról. Összességében az első fele miatt érdemes volt folytatnom, de a végére eléggé leült a színvonal, így már nagyon vártam, hogy vége legyen. -
ssgk
aktív tag
válasz
andor80
üzenetére
fox ról tudtam, disney (
) ről nem hogy felvásárolta. Köszi!(#1641) batman91
Nem vagyok bolond, gondoltam hogy le van védve, de indie fejlesztésekre más vonatkozik az esetek nagy részébe. És itt (igaz a kérdést visszaolvasva nem egyértelmű) ezen van a hangsúly. Mert erre vonatkozó feltételeket nem találni sehol. A levelekre jobb esetben 1 éven belül válaszolnak (ha válaszolnak). -
ssgk
aktív tag
Az alien franchise nek van license ? Védett tartalom ?
Itt nem konkrétan az Isolation re gondolok, hanem az alien re, nevekre a xenomorph ra.
Fel tudom használni egy saját indie game be ? mert semmit se találok sehol róla. -
ssgk
aktív tag
Valami hír az alien shooter ről ?
-
kat10
tag
Alien sorozat
[link] -
SchumiBácsi
őstag
Köszönjük!
Én most az AVP2-t indítottam el és gondoltam adunk egy Hard fokozatot ha már ilyen jól alakult minden - igen, a 2001-es verziót

Az első hordáig nem is volt nagy gond, aztán ami utána jött arról ne is beszéljünk. Isolationban nem haltam meg ilyen hamar pedig az LV1201-en még puska is volt - többféle

-
Zsaru
újonc
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Lehet nosztalgiázni...
Alien isolation IGN. https://www.youtube.com/watch?v=Wafu9S8Mjas -
kat10
tag
Megvettem.
Kipróbáltam, játszottam kb 10 percet.
Első benyomások.
Kicsit fura Pc után tableten játszani egy Alien játékkal.
Eddig nem egy nehéz játék.
De talán majd későbbiekben bedurvul.
Szvsz jobb lett volna ha ezt is pc-re optimalizálják. -
kat10
tag
Na megjelent.
Lehet megveszem és tableten tolom.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.D3Go.mendel&hl=en -
ssgk
aktív tag
Elvileg nem csak a mobilos készül ...
Mellette eszkábálják a shootert is -.- .
De miért kinlódnak ezekkel ? Ne lenne egyszerűbb egy felkapott alien játékot fojtatni -
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Ez baj.
-
SchumiBácsi
őstag
Mikrotranzakció, mi sem egyszerűbb. Egyik lehetőség jobb mint a másik:
Ha fizetsz lesz kép a mozgásdetektoron
Ilyen mod van egyébként a főjátékhoz is, azzal a különbséggel hogy se kép se hang, tehát egy teljesen üzemképtelen detektor van a kezedben 
Ha fizetsz lesz lötyi is a lángszóróhoz, addig csak dísz. Meg még kitudja mi, nem találok most ki többet.
Abban bízok hogy ha egyszer ezt valaha portolják PC-re nem kotránc 30fps-el fog menni mint a csomó konzol átirat régen, amiket különféle adjusterekkel meg trükkökkel lehetett a kedvezőbb 120Hz kihasználására rávenni.
-
ssgk
aktív tag
Itt szerintem nincs nagyon mit in game content ként belerakni mikro tranzakciósnak, ez egy horror survival, esetleg ha nagyon nehézre csinálják meg és crafting itemeket de az meg több a soknál.
Majd szépen leszedem apk ba valahonnan
. Aztán ha pc re is lenne kedvük fejleszteni majd támogatom őket azzal... -
-
ssgk
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Vicc az egész... Pedig úgy vártam.

De mit hisznek mennyien veszik majd ?
Őszintén ki vesz mobilra játékokat ? Mobil iparban esetleg az in-game contentekkel lehetne bevételre szert tenni. Főleg ha egy mondhatni elég rétegjátékról van szó.
És a legrosszabb az egészben hogy az ilyen 0IQ döntések miatt nincs semmi jövője az Alien játéknak mert nem volt bevétel nem folytatjuk felfogással csinálnak mobiljátékot. ... -
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Meglepő lett volna ha pont a Dízni fúzió közepén jelentenek be egy talán értelmes de abszolút rétegjátékot, kár érte, ez a döntés is remekül példázza miért jutott ide a Fox.
-
SchumiBácsi
őstag
A játék elbukott gonoszul.
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Az új Predator film után nehéz bármi pozitívat mondani.
Egyébként jók a képek, de láttunk ilyesmiket a be nem rendelt 5. filmből is. -
kat10
tag
Na a meglepi az megvolt. Mármint, hogy nem mondanak semmit.

Felcsigázták az emberek érdeklődését egy sima poszttal, hátha a kutyát se érdekli a dolog.
Erre meg mi gyökerek hát nem lecsapunk hirre, de jó lenne egy új és nagyon jó game és örülünk.
Ők meg bakker ezeknek tényleg kell egy játék.
Na akkor most mi a tökömet csináljunk, legyen játék vagy ne legyen.
Szvsz lehet, hogy ez történik jelenleg. -
ULPIUS
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Az isolation típusúak miért nem kellenek a népnek vajon?
Ez a játék zseniális...
Én nem értem, pályafutásom eddigi legjobb játéka a Metro széria mellett, pedig én aztán alapvetően világ életemben csak BF és crysis 3 multiztam. Persze a leghíresebb FPS jellegű "AAA" single játékokat is végig szoktam tolni, de általában másnapra el is fejeltem őket (pl. bioshock széria, far cry széria, dead island széria) -
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Egy biztos, olyan játék fog készülni Alien név alatt, ami kell a népnek és viszik, ez pedig nem az Isolation stílus, viszont egy Dead Space szerű normális akcióhorror lehetne, arra talán nem haragudnék annyira.
-
SchumiBácsi
őstag
Sztem pont hogy Sevastopolközeli az esemény mert Alien és nem Aliens. A józan ész azt mondaná hogy előtte/utána game.
Bár ha lenullázzák a céget, akkor nem értem miért nem Aliens: Blackout a neve. Mert akkor az lehet a sztori hogy a WY bukik szépen és ez már az Alien3 eseményei mellett zajlik, mint a Colonial DLC-s része.
Alternatív lehetőség még a kolónia elhallgatása de az megint Aliens és nem Alien, úgyhogy várunk még egy kicsit

-
C4mp3r
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
az biztos, hogy nem a creative assembly csinalja, hanem a cold iron studios. cikkekben is shootert irnak, tehat biztos nem sok koze lesz az isolation hoz. ha nem kurjak el es veszik felvallrol meg jo is lehet bar szkeptikus vagyok. egy dead space szeru horror 3rd personnek orulnek
-
C4mp3r
addikt
20th Century Fox trademarks Alien: Blackout for use with video games
jol hangzik, azt se bannam ha nem isolation sequel csak legyen ahhoz hasonlo utos horror -
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Mert nem akartam, és mint kiderült nem is volt ez baj, illetve most nem is emlékszem, hogy akkoriban láttam mi jár a gyűjtőihez.

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Hát miért nem vetted meg a Colonialt?
Most lenne egy ilyen döggel ellátott power loadered + marine
Egyébként megszereztem egy vélhetően pontos Hadley's Hope kolónia digitális modelljét. Ugyan nincs tervbe de a lehetőség megvan reá hogy kartonból kirakjam legalább a kolóniát

Ha véletlen megtalálom a Sevastopol digitális modelljét is, azt bíz isten kirakom

-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Kerestem én is olyan rakodógépes szobrot de nem találtam.
A másik nem tetszik de jöhetne. 
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Kár, hogy nem ezért lettek szarok az új filmek.

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Én nem várok a stúdióktól semmit. A 80as évek első felében CGI nélkül megmozgattak egy képen egyszerre egy féltucatnyi szörnyet. Ma fröccsöntött bábukkal idétlenkednek ha kell ha nem és többe kerül az utómunka mint legyártani a jelmezt és megcsinálni úgy.
Persze van ahol kell a CGI is de sztem az ALIEN és Aliens is jól megvolt nélküle. Ha ma ugyanaz kijönne CGI-vel sztem sokkal rosszabb lenne.
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
És szerinted ki fogja ezt mind pénzelni, illetve eldönteni, hogy mi kapjon zöld utat a képregényfilmek meg a buzi univerzumépítések korában? Persze van esély bármire, csak nem valószínű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Okos Otthon / Smart Home
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Asus G14 GA402RK 32 GB, 2 TB + Anime Matrix /HIBÁTLAN
- Dell XPS 15 9570, 15,6" FHD IPS, I7-8750H CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, GTX 1050TI 4GB VGA, Új akku
- Dell XPS 15 9560, 15,6" UHD/4K Touch, I7-7700HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, GTX 1050, TPM X
- HP ProBook 450 G8 - Felújított - 1 év garanciával - Áfás számla
- HP ZBOOK 15 G5 i7/16Gb/500gb m2 ssd
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
) ről nem hogy felvásárolta. Köszi!
Alien isolation IGN. https://www.youtube.com/watch?v=Wafu9S8Mjas
. Aztán ha pc re is lenne kedvük fejleszteni majd támogatom őket azzal...