Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Apple Watch
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Hallelujah, 10 évvel később csak megjött az eszük, bár, ehhez sajnos kellett a Romulus.
-
Weareus
addikt
Üdv. Ismét nekivágnék a játéknak, ezúttal ps4-en. Kérdés: melyik lemezes verzió tartalmazza az összes dlc-t?
-
Zsaru
újonc
Próbáld ki a DLC-ket Feka007. ✌️😇🤭
-
feka007
veterán
Több mint öt éve kezdtem el a játékot, de anno elakadtam benne az elején, és abbahagytam. Aztán kb. két hónapja megint elővettem, mert fent maradt a gépen, most pedig végre a vágáre értem végre. Nem mondom, sokat kellett a YT-os walkthrough-hoz nyúlnom, hogy ne legyek teljesen frusztrált a rengeteg feleslegesen eldugott kapcsolótól, stb... Szerintem feleslegesen nyújtották ezekkel a nehezítésekkel a játékidőt. Ettől függetlenül a játék első fele brutálisan jó volt, ilyen az igazi horror feeling (talán emiatt is nem akartam anno folytatni igazából
) . A lángszóró megszerzésétől viszont sajnos egyre inkább ellaposodott szerintem a játékmenet, a vége pedig kifejezetten összecsapott lett, nettó kb. egy óra pedig arra ment rá, hogy kapcsolókat nyomogatok, meg az ismétlődő kirakósdikkal töröm fel a zárakat, ami az 50. után már rohadtul frusztráló tud lenni.. Tudom, nem mai játék, de gondoltam, azért írom le a véleményemet, hátha valakit érdekel, hogy 6 évvel a kiadás után mi a véleménye valakinek a játékról. Összességében az első fele miatt érdemes volt folytatnom, de a végére eléggé leült a színvonal, így már nagyon vártam, hogy vége legyen. -
ssgk
aktív tag
válasz
andor80
üzenetére
fox ról tudtam, disney (
) ről nem hogy felvásárolta. Köszi!(#1641) batman91
Nem vagyok bolond, gondoltam hogy le van védve, de indie fejlesztésekre más vonatkozik az esetek nagy részébe. És itt (igaz a kérdést visszaolvasva nem egyértelmű) ezen van a hangsúly. Mert erre vonatkozó feltételeket nem találni sehol. A levelekre jobb esetben 1 éven belül válaszolnak (ha válaszolnak). -
ssgk
aktív tag
Az alien franchise nek van license ? Védett tartalom ?
Itt nem konkrétan az Isolation re gondolok, hanem az alien re, nevekre a xenomorph ra.
Fel tudom használni egy saját indie game be ? mert semmit se találok sehol róla. -
ssgk
aktív tag
Valami hír az alien shooter ről ?
-
kat10
tag
Alien sorozat
[link] -
SchumiBácsi
őstag
Köszönjük!
Én most az AVP2-t indítottam el és gondoltam adunk egy Hard fokozatot ha már ilyen jól alakult minden - igen, a 2001-es verziót

Az első hordáig nem is volt nagy gond, aztán ami utána jött arról ne is beszéljünk. Isolationban nem haltam meg ilyen hamar pedig az LV1201-en még puska is volt - többféle

-
Zsaru
újonc
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Lehet nosztalgiázni...
Alien isolation IGN. https://www.youtube.com/watch?v=Wafu9S8Mjas -
kat10
tag
Megvettem.
Kipróbáltam, játszottam kb 10 percet.
Első benyomások.
Kicsit fura Pc után tableten játszani egy Alien játékkal.
Eddig nem egy nehéz játék.
De talán majd későbbiekben bedurvul.
Szvsz jobb lett volna ha ezt is pc-re optimalizálják. -
kat10
tag
Na megjelent.
Lehet megveszem és tableten tolom.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.D3Go.mendel&hl=en -
ssgk
aktív tag
Elvileg nem csak a mobilos készül ...
Mellette eszkábálják a shootert is -.- .
De miért kinlódnak ezekkel ? Ne lenne egyszerűbb egy felkapott alien játékot fojtatni -
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Ez baj.
-
SchumiBácsi
őstag
Mikrotranzakció, mi sem egyszerűbb. Egyik lehetőség jobb mint a másik:
Ha fizetsz lesz kép a mozgásdetektoron
Ilyen mod van egyébként a főjátékhoz is, azzal a különbséggel hogy se kép se hang, tehát egy teljesen üzemképtelen detektor van a kezedben 
Ha fizetsz lesz lötyi is a lángszóróhoz, addig csak dísz. Meg még kitudja mi, nem találok most ki többet.
Abban bízok hogy ha egyszer ezt valaha portolják PC-re nem kotránc 30fps-el fog menni mint a csomó konzol átirat régen, amiket különféle adjusterekkel meg trükkökkel lehetett a kedvezőbb 120Hz kihasználására rávenni.
-
ssgk
aktív tag
Itt szerintem nincs nagyon mit in game content ként belerakni mikro tranzakciósnak, ez egy horror survival, esetleg ha nagyon nehézre csinálják meg és crafting itemeket de az meg több a soknál.
Majd szépen leszedem apk ba valahonnan
. Aztán ha pc re is lenne kedvük fejleszteni majd támogatom őket azzal... -
-
ssgk
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Vicc az egész... Pedig úgy vártam.

De mit hisznek mennyien veszik majd ?
Őszintén ki vesz mobilra játékokat ? Mobil iparban esetleg az in-game contentekkel lehetne bevételre szert tenni. Főleg ha egy mondhatni elég rétegjátékról van szó.
És a legrosszabb az egészben hogy az ilyen 0IQ döntések miatt nincs semmi jövője az Alien játéknak mert nem volt bevétel nem folytatjuk felfogással csinálnak mobiljátékot. ... -
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Meglepő lett volna ha pont a Dízni fúzió közepén jelentenek be egy talán értelmes de abszolút rétegjátékot, kár érte, ez a döntés is remekül példázza miért jutott ide a Fox.
-
SchumiBácsi
őstag
A játék elbukott gonoszul.
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Az új Predator film után nehéz bármi pozitívat mondani.
Egyébként jók a képek, de láttunk ilyesmiket a be nem rendelt 5. filmből is. -
kat10
tag
Na a meglepi az megvolt. Mármint, hogy nem mondanak semmit.

Felcsigázták az emberek érdeklődését egy sima poszttal, hátha a kutyát se érdekli a dolog.
Erre meg mi gyökerek hát nem lecsapunk hirre, de jó lenne egy új és nagyon jó game és örülünk.
Ők meg bakker ezeknek tényleg kell egy játék.
Na akkor most mi a tökömet csináljunk, legyen játék vagy ne legyen.
Szvsz lehet, hogy ez történik jelenleg. -
ULPIUS
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Az isolation típusúak miért nem kellenek a népnek vajon?
Ez a játék zseniális...
Én nem értem, pályafutásom eddigi legjobb játéka a Metro széria mellett, pedig én aztán alapvetően világ életemben csak BF és crysis 3 multiztam. Persze a leghíresebb FPS jellegű "AAA" single játékokat is végig szoktam tolni, de általában másnapra el is fejeltem őket (pl. bioshock széria, far cry széria, dead island széria) -
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Egy biztos, olyan játék fog készülni Alien név alatt, ami kell a népnek és viszik, ez pedig nem az Isolation stílus, viszont egy Dead Space szerű normális akcióhorror lehetne, arra talán nem haragudnék annyira.
-
SchumiBácsi
őstag
Sztem pont hogy Sevastopolközeli az esemény mert Alien és nem Aliens. A józan ész azt mondaná hogy előtte/utána game.
Bár ha lenullázzák a céget, akkor nem értem miért nem Aliens: Blackout a neve. Mert akkor az lehet a sztori hogy a WY bukik szépen és ez már az Alien3 eseményei mellett zajlik, mint a Colonial DLC-s része.
Alternatív lehetőség még a kolónia elhallgatása de az megint Aliens és nem Alien, úgyhogy várunk még egy kicsit

-
C4mp3r
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
az biztos, hogy nem a creative assembly csinalja, hanem a cold iron studios. cikkekben is shootert irnak, tehat biztos nem sok koze lesz az isolation hoz. ha nem kurjak el es veszik felvallrol meg jo is lehet bar szkeptikus vagyok. egy dead space szeru horror 3rd personnek orulnek
-
C4mp3r
addikt
20th Century Fox trademarks Alien: Blackout for use with video games
jol hangzik, azt se bannam ha nem isolation sequel csak legyen ahhoz hasonlo utos horror -
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Mert nem akartam, és mint kiderült nem is volt ez baj, illetve most nem is emlékszem, hogy akkoriban láttam mi jár a gyűjtőihez.

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Hát miért nem vetted meg a Colonialt?
Most lenne egy ilyen döggel ellátott power loadered + marine
Egyébként megszereztem egy vélhetően pontos Hadley's Hope kolónia digitális modelljét. Ugyan nincs tervbe de a lehetőség megvan reá hogy kartonból kirakjam legalább a kolóniát

Ha véletlen megtalálom a Sevastopol digitális modelljét is, azt bíz isten kirakom

-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Kerestem én is olyan rakodógépes szobrot de nem találtam.
A másik nem tetszik de jöhetne. 
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Kár, hogy nem ezért lettek szarok az új filmek.

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Én nem várok a stúdióktól semmit. A 80as évek első felében CGI nélkül megmozgattak egy képen egyszerre egy féltucatnyi szörnyet. Ma fröccsöntött bábukkal idétlenkednek ha kell ha nem és többe kerül az utómunka mint legyártani a jelmezt és megcsinálni úgy.
Persze van ahol kell a CGI is de sztem az ALIEN és Aliens is jól megvolt nélküle. Ha ma ugyanaz kijönne CGI-vel sztem sokkal rosszabb lenne.
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
És szerinted ki fogja ezt mind pénzelni, illetve eldönteni, hogy mi kapjon zöld utat a képregényfilmek meg a buzi univerzumépítések korában? Persze van esély bármire, csak nem valószínű.
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
A Díznitől ezt várhatod, keféltek ennek is szépen, mert ha lesz is valami, az szinte garantált, hogy nem R-es film lesz, máshogy meg én ezt nem akarom látni.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Rajtam múlna a harmadik és a negyedik rész a zúzdában végezné, vagy legalább is levenném róla az Alien címet.
Alien és Aliens, ebből kell indulni. Ha valaki elővakarná az Aliens díszletet akkor megvan a Colonial megfilmesítésének a fele. A két kultuszfilm közzé jelenleg két részt is lehetne sűríteni. Máris mindjárt itt az Isolation témája, a másik meg a kolónia is lehetne abban a bizonyos 17+valamennyi napban.
A harmadik rész alapos renoválás után talán talán menthető volna úgy, hogy Ripley nem hal meg. Ezzel kizárnánk a klónozásból eredő fasságokat. A klónozás 1ébként azért jött be a képbe anno mert akkoriban klónozták sikeresen a bárányt (Dolly) és amolyan jövőbemutató alkotásnak gondolták, hát végül is bemutattak a jövőnek

-
ssgk
aktív tag
Tényleg valami új infó van a közelgő alien játékról ?
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
A 3-ban is láttuk azt a fajta lényt ami a sima kiadásban kutyából jött, a "rendezőiben" meg ökörből vagy mi volt az, igaz csak testileg de inkább mozgásban volt más és béna a szar cgi-nak hála.

A 4. rész elég izé lett, feleannyi gond se volt azzal a résszel mint a 3-nál, persze nem egy igencsak tökéletes folytatás kellett folytatni, de azért a klónozás témánál kitalálhattak volna valami jobbat, persze fogalmam sincs mit, mindegy is, nekem az Alien mint filmes franchise az 1-2 a többi meg elkészült és van.

Apropó, nem tudom mire gondoltak egy hónap eleji hírnél, de volt egy ilyen, hogy december elején bejelentenek valami Alien játékot, ha a Fox lövöldéjét akkor mindegy, de nem ezt írták, pedig azt tudjuk, hogy készül.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Nem értem miért akartak ilyesmit, főleg a 4edik részben - ezt nem is tudtam.
Az első részben még jobban elment volna mert tény hogy a xeno örökli a gazdatest egy vagy több jellemző vonását. Kane alapjáraton eléggé zombi volt így a dög is hozzá hasonlóan lassú és tunya. Ezen kívül örökölhetett még olyan szexuális fantáziát mint "lefeküdni a legénység egyik nő tagjával" - ez ugye nem derül ki (mármint ki kit dugna meg
).A 4edik rész ezen a téren kuka mert a klónozással mindent elqrtak, és az hogy a királynő tojás helyett szül enyhén szólva is katasztrofális hatásfokú szaporulatot eredményez. Valamint közvetlenül nincs emberi tulajdonság se igazán amit örökölni lehetne, hiába "emberszerű" az utolsó dög - ez mind az elbaltázás eredménye.
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
De a 4-ben is akarták az új szőrmókkal, aztán csak kicuppant szegény.

-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Inkább hozták volna azt a vászonra ahogy az egyik lény közösül Ripley-vel.
-
ssgk
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
WOW ...
Hasonlót olvastam néha, valamit ott is Ridley akart változtatni a 8.utason,
Meg elvileg terveztek sorozatot is belőle, arra viszont nagyon vevő lennék ha nem laposodna el és joooo sok része lenne

-
SchumiBácsi
őstag
Találtam egy kis érdekességet

-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nem hiszem, bár ha ez a játék legalább 5 platformra elment 4-5 milliós darabszámban (sok éves adat), akkor már csak arra vagyok kíváncsi, hogy a bődületesen szar Colonial-ból miért és mennyivel ment el ennél több.

Persze most már eljárt a játék felett az idő de 4 éves, akkoriban meg brutál jól nézett ki és vas se kellett hozzá, bőven volt ebben az egészben annyi tartalék, hogy legalább lezárják a sztorit még egy játékkal ahogy írod is, a Sega is gyökér, a Fox is az volt, a játékosok meg pláne, hogy azt a szar Colonial-t ennél többen vették meg. Azért a R* most se 1-2 évente csinálta a játékokat, több mint 5 éve jött a Gta 5, és csak most jön a RDR 2, a Ubisoft meg nem tud világot építeni mert csak átskinezi a dolgokat és ennyi, szóval egy jó, de egy jó Alien játékhoz idő kell, ami megvolt, de nincs baj, mint tudjuk a Fox-nál készül egy fos lövölde.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
A játékoson múlna lenne folytatás, itt a baromállat SEGA a hunyó aki 10/100szoros vagy tököm tudja mennyi bevétellel számolt egy Colonial után. Helyükbe örülnék a nullának is, meg hogy egyáltalán van még a cég.
Az Isolation grafikájában és hangjaiban annyi tartalék volt hogy simán mehetett volna trilógiába, amit nyilván a meglévő motor és licencek mellett könnyebb és így olcsóbb is lett volna folytatni. '16ban már nyereséggel lehetett volna számolni egy folytatással és ha ott korrekten befejezik mert éppen lusták voltak további sztorit írni, akkor sincs para, mert valahogy a Sevastopol befertőződött.
Ez egy komplett játék onnantól hogy az Anesidora veszi a jelt, befertőzi az állomást és majd valamikor megjelenik a Torrens. Ez nyilván csak egy másik szereplő szemszögéből mehetett volna de az AVP széria óta tudjuk hogy ez nem lehetetlen. Egy ilyen előzményrész jöhetett volna '18-ra, azaz mostanság.
De most a jó mert be van fejezve sz*rba-h*gyba, így ha mégis volna folytatás amihez már nyilván nem állnak neki ezzel a motorral, akkor megint 4-5év a fejlesztés mindent a nulláról és 2022ben majd megállapítják hogy ez megint nullás lett így ismét eltemetik az egészet.
És az a bosszantó hogy pl. a Rockstar egy sokkal nagyobb és komplexebb világot tud felépíteni mert 1-2évente új GTA, vagy ott van az Ubisoft féle Far-Cry ami megint egy nem semmi világ és működik. Ehhez képest nem tudnak egy félig csőjátékot kihozni urambocsá' DLC-ben befejezni mert félnek a nullától. De amikor '13-ban tudták hogy kiadják a szarhegyet ami még DVD patchel se lett jó és 21k volt a gyűjtői a Colonialnak egyes helyeken azzal nem volt problémájuk, az úgy jó volt.
De hát miről is beszélünk mikor a nagy Valve is odabaszta a HL szériát, pedig ott aztán minden van/volt egy jó játékhoz, de könnyebb a skineket gyártani nekik is.
-
cyberkind
félisten
Képregény(ek)ben folytatódik a játék sztorija, úgyhogy a folytatásnak, és szerintem ennek a stílusnak keféltek, kb az egyetlen értelmes és minőségi Alien játékot ennyire tartották a fanok, játékosok.

-
PChino
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Hát a néhány darab az kicsit több lesz, mert egyedi póló készítés csak 20 darabtól lehetséges, ott van az oldalon

-
ssgk
aktív tag
-
PChino
csendes tag
Ha valaki stílusosan szeretne egy munkaruhát a henteléshez!
Alien póló rendelés: Weyland-Yutani Corp logós póló -
ssgk
aktív tag
Csak engem hív egy újabb kijátszásra miután pihentetem egy kis időre ?

Nagyon kéne egy méltányos folytatás !! -
ssgk
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére

-
whitezo88
nagyúr
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
You really shouldn't be here.
-
whitezo88
nagyúr
En most vettem elo megint hogy akcios volt steamen az egesz csomag.. korabban viragboltossal jatszottam de a reaktornal abbahagytam tul paras volt
most a feeling miatt noviceon mentem, ez van, de igy is meghaltam sokszor, igaz az Alien eleg suket volt meg vak. Csak nem akartam haromszorosara huzni az idot a rejtozes miatt. De az elmult tiz ev legjobb Alien jateka, az avp2 ota. Zsenialis kepi vilag, zsenialis hangok, szinkron, effektek... par helyszin annyira el lett talalva csak neztem neha. Pl a foreaktor a kisulesekkel. Joek a masik, “why not ask me about Sevastopols safety procedures?” Mikozben meg akar olni
“running causes accidents” -
ssgk
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Amikor hallottam az ugró, ostor" hangot ment az altf4

Viszont egy csatornából fellülről elkapott a dög és nem volt mit tenni. Ott ha visszatöltöm a current save et mehet tovább a buli ? Vagy már nincs mit tenni. (Ott vagyok amikor a széfből 1984es kóddal kell a kártyát nyitni,) ezután ajtó kinyitás közben úgy gondolt kiles a csatornából ami pont felettem volt :/ ... -
ssgk
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Ok köszi.
És mi számít halálnak ?
ha már kiveszi a hp csíkot meg a lőszer számlálót az már galál vagy ha behozza a fekete töltő képernyőt ? -
SchumiBácsi
őstag
A megdöglés előtti mentést kell visszatölteni.
Például a 1851-nél ezért van egymás mellett 2 telefon... ott ha megszopatott az arctámadó azt a mentést töltöd vissza amit vélhetően még a kód beütése előtt használtál de ha akkurátus vagy a "közbenső" mentést (áramellátó rendszerek újraindítása) fogod tölteni mert megvárod hogy újra zöld legyen az arctámadó előtti.
-
ssgk
aktív tag
Én is a one shot ot ajarom összeszedni. És érdekelni mi számít halálnak. Ha elsötétül a kép és visszarak a mentéshez vagy ha már elveszi az irányítást' és ha meghalsz de vusszamész a mentésben az halál vagy nem ?
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Csak kár hogy én elbasztam az "one shot"-ot... nightmare-n lett volna meg de nem sikerült - így amikor kész volt az a tolás egy mentéshelyen vagy 15x megölettem magam hogy legalább a "100x öljön meg a dög" kész legyen

A királyság az lett volna ha minden megvan és végül az "one shot", vagy a non plus ultra hogy az one shot elsőnek... lehet hogy egy új accal sztem menne

-
ssgk
aktív tag
Valakinek megvan már az összes steam teljesítmény ?

-
kat10
tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Én meg azt hiszem kezdem a Colonialt és aztán Isolation.
A filmeket már annyiszor láttam, hogy csak becsukom a szemem és már pörög is.
Amikor megvettem a legutóbbi Aliens packot extrákkal 2 napig ki se lehetett lőnni a tv elől.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Melorin
üzenetére
Én az ALIEN3-at is próbáltam élvezni, de már a VHS korszakban is ledöbbentem az elején hogy a sztázis még a gyerekcipőben járó játékokhoz képest is durván átalakult - gyakorlatilag mint ha egy másik hajón lenne.
James Cameron az Aliens munkálatait azzal kezdte hogy a stábot leültette az ALIEN elé és újraépítette a Narcissus-t mert az eredeti díszlet elveszett...
A hab a tortán a beültetett embrió átköltözése Newt testéből Ripley testébe a studió "indoklása" szerint. Mert ezek a beültetés után csak úgy mennek az egész aparátusukkal a hibernátor üvegen át amikor minden sztázis alatt van...
És úgy rémlik hogy a Covenant is hasonlóan hű az univerzumhoz. Szóval még mindig ott tartunk hogy a Colonial jobban illeszthető a történetbe mint az összes, ezredforduló utáni filmremek.
-
Melorin
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nekem tetszett a Covenant és a Prometheus is. Nem kell árgus szemekkel figyelni az esetleges hibákat, nem kell közben Alien történelemkönyveket lapozgatni, hogy vajon beleillik-e az Alien világba a dolog, csak megpróbálni élvezni.
-
kat10
tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Biztam benned, hogy te reagálsz elsőként.

Egyszerüen nem tudom megunni, ha abbahagyom egy kis idő elteltével: miért nem játstszol???
Teljesen magával ragad.
A legjobb adaptáció a film után.
A többi a nyomába se léphet, mármint játék adaptáció.
De ez valami, valami magával ragadó mint az első rész és talán a második.
Az a nyomasztó jelenlét valaminek az egyszerüen hihetetlen.
Ennél a játéknál szerintem kurvára eltalálták. -
kat10
tag
Holnap újra felrak a gépre és kezdődik megint a fosás... már hetedjére.

Érdekes a filmeket nézve nem fosok annyira mint a játékot játszva pedig már a 40 -en túl vagyok.
Csak azért is újra...
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nekem 3 menet után sikerült.
Folytatást akarok!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cog777
őstag
Nah, beszereztem ezt a jatekot konzolra es megvolt az elso megugrasom ijedseg miatt

Jatszok a TV elott, Alex-et elkapta a mumus. Meghivtam a tranzitot, amig vartam maszkaltam, aa.. ugy sem jon az Alien, miert jonne? Nincs mozgas erzekelom, biztos leszkripteltek az keszitok ezt a reszt most mi legyen

Vegre megjott a kocsi. Bementem.. hol van gomb hogy elinduljak? Visszafordultam a kocsi bejarata fele, nem lattam semmit gombot.
Kozben hatrafordultam a gyerekhez, beszeltem hozza.. de o nem valaszolt, csak bamulta a TV-t.. zajt hallottam, es a TV fele fordultam, eppen lattam a dogot ahogy ram vigyorog kozelrol es kinyir. Hat megugrottam egy kicsit.
Egyaltalan nem gondoltam h bejon a kocsiba es kinyir...A gyerekkel Mr Beant neztunk utana...

Legkozelebb meglapultam a sarokban amig vartam a tranzitot es beiszoltam.
-
Zsaru
újonc
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Akkor megkérlek szépen mutasd meg.
Mondjuk már hosszú hétvége van. 
-
SchumiBácsi
őstag
Meglehet ezt a játékot unni?
Most egy olyan glitch-et találtam hogy arra nem találni szavakat. Ha szépen megkértek bemutatom a hétvégén

-
Zsaru
újonc
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Sziasztok. Játszotok még, a játékkal? Látom sokan még 3 év után sem unták meg.

Még csak 1 éve játszom és 5-6 x vittem végig, de én se tudom megunni viszont a Trauma, Safe Haven és Lost Contact DLC.-k szopatnak, de rendesen.

-
ssgk
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
:D
-
SchumiBácsi
őstag
Marlow sztem nem a jel forrására akadt hanem az adatrögzítő megtalálása után fedezte fel a hajót. Mivel ez kurrens cikk volt akkoriban így felhasználták a Sevastopolra belépőnek. Az állomás ekkor már nem fogadott senkit és semmit. A fekete dobozt már az Anesidorán lecsekkolták majd ürítették. Ezért nem talált rajta semmit a Tech Support, ahol Waits parancsára nyúltak bele, tehát az ő füle is vajas gazdagon

A Nostromo incidensnél meg hülye a szabályzat.
-Ash! Amikor Dallas és Kane nincs itt a hajón, én vagyok a rangidős tiszt.
-Áhh igen elfelejtettem...
-A tudományos osztály vesztegzár előírásairól is megfeledkeztél...Szkafanderbe ugyan de mindenki a hajón volt már, igaz még a zsilipben. Itt az lett volna a teendő hogy Kane kivételével mindenki bejön, és akkor Dallas már azt csinál amit akar. Lezárja a kollégát vagy sem. Ash csak felgyorsította a dolgokat, de róla tudni kell hogy ő fel volt készülve erre, számára ez tervszerű.
1ébként a Nostromo DLC-ben az elbaszott Self Destruct teremben van egy magnó amire a következő van felmondva "remélem termékeny utunk lesz."
-
Weareus
addikt
Jah, hát ez is egy álláspont, de ennyi erővel az első részben (a filmben) akkor Ripley viselkedése mi, amikor meg akarván felelni a karantén-előírásoknak megtagadja, hogy beengedje a kiküldött escortot a hajóra?
(Alkalmasint tudjuk, Ash szabotálja a rangidős tiszt (Ripley) döntését).
Ráadásul Ripley mindezt Dallas kapitány (aki ugye épp nincs a hajón, mert ő is az escorttal ment) határozott parancsa ellenére teszi. (Vagyis hogy nem engedi vissza őket).
Megmondom őszintén, mikor gyerekként láttam ezt a filmet először Ripley ezen döntése miatt annyira unszimpatikus volt, hogy az egész film alatt azt vártam, hogy mikor lesz ő is az alien áldozatává, de hát mint tudjuk nem így történt...
-
ULPIUS
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
nekem pont ezért szimpi, ez egy igazi emberi történet, és marlow komoly karakterfejlődésen esik át; te nem tennél meg mindent a feleségedért? Főleg, hogy nem is tudsz valójában arról, hogy mit viszel fel...ugyanaz a szitu mint az eredeti alienben, az emberek mindig, minden áron meg akarják menteni társaikat, senki nem ismeri az arctámadókat, fogalmuk sincs róla mi az, csak azt tudják, hogy fekszik alatta egy még élő ember, akin kutya kötelességük segíteni
Egyébként Marlow egy áldozat, ha nem fogják be a jelet, akkor nem is találkoznak alienekkel...
Taylor egy bábu, akit a vállalati megbízás érdekel csak, szerintem nem kár érte.
Marlow terve lett volna az egyetlen megoldás, az igazi megoldás....láttad mi lett a vége így
-
Weareus
addikt
Marlow nagyon jol belatja ezt, szerintem a legjobb karakter es övé a legjobb otlet is, kar, hogy nem tudja veghez vinni, pedig az lenne a happy end.
Ezzel azért vitatkoznék. Meglehetősen szélsőséges viselkedése van, eleve ő a felelős - és egyedül ő - a Sevastopolon bekövetkezett helyzetért. Catherine, a felesége esik ugyebár áldozatul az arctámadónak és Marlow kissé csúnyán felrúgva a karantén-szabályzatot, bejuttatja őt az orvosi részlegre, ahol a szörny kirobban a mellkasából és itt indul a fertőzöttség az állomáson. Ezen túlmenően még Meeks, Marlow egyik embere, úton visszafelé a Szevasztopolra megpróbálta meggyőzni Marlowot, hogy mégsem lenne jó ötlet így bevinni az állomásra Catherine-t, de a kettőjük vitája fizikai harccal végződött, melyből Marlow került ki győztesen.
Aztán persze végül a Colonial Marshal Bureau letartóztatja Marlowot aki, kihasználva az android-lázadást Taylorral elszökik az Anesidorára azzal a céllal, hogy eliszkolnak onnan, de aztán Taylort elárulja és fel akar robbantani mindent, hogy ezzel vessen véget az egésznek.
Szóval nem is tudom... -
ULPIUS
őstag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
-Igen az nagyon erezheto, h ez csak egy kis szelvenye az allomasnak sajnos...pedig lenne benne potencia meg boven
-De marlow legalabb megbano es ratapint a lenyegre a jovot illetoen, az egesz emberiseget akarja megmenteniA csatolt kepet nem igazan latom igy at, ez csak egy metszet? Tudnal forrast is? Erdekelne

-
SchumiBácsi
őstag
"ez akkora otlet, h egy orias urallomas a helyszin" - és amikor rájössz hogy az egész állomás kb. egy századát ha bejártad a játék során
Egy szabadon bejárható állomás nem lenne rossz, így is rinyáltak páran az ismétlődő helyszínek miatt, meg aztán egy NAS lehet nem ártana annyi pályához 
Marlow is kapzsi, de legalább is kíváncsi - Derelict Ship eset ugye

A Torrens-nél Verlaine cseszte el, mert a légzsilipet automatára kapcsolta a lerobbantás előtt. Eleve be se dokkolok - valahogy ugorjon át a csajos

-
ULPIUS
őstag
Egy elmeny volt!
Vege....a befejezest inkabb nem kommentalom, nem tetszik, de ez a lenyege az Alien sorozatnak, szoval megertem.
A jatek amugy rendkivul jol abrazolja a teljes vegromlast, kvazi egy fiktiv apokalipszist, nagyon belenyultak az alkotok a tutiba, egyszeruen ez akkora otlet, h egy orias urallomas a helyszin, egy mini tarsadalommal a fedelzeten, engem teljesen elvarazsolt ez a fiktiv story. Nagyon elveztem vegigolvasni, hogyan hullott darabjaira a mélyűri álom, amivel a befektetok rengeteg embert megvezettek. Megint ott bujkal az a rohadt tanulsag, hogy az egesz a kapzsisag, a penz miatt tortenik. Marlow nagyon jol belatja ezt, szerintem a legjobb karakter es övé a legjobb otlet is, kar, hogy nem tudja veghez vinni, pedig az lenne a happy end.
Nekem ez a bujkalos dolog nem annyira jon be, de igy a sok mellektartalommal es a remek atmoszferaval azert ütött.
A vege viszont le lett csapva szerintem, a reaktor reboot utantol mar valahogy nagyon kaosz volt nekem; rohanj ide, rohanj oda, jaj az nem mukodik akkor csinald ezt, csinald azt stb., nyilvan addigra mar az ember is rutinosabb, gyorsabban csinal mindent, mert megismerte a jatekmechanizmust, de valahogy a tortenetvezetes is felgyorsul es nem tud ülepedni, ez persze kell ahhoz, hogy elindujon a totalis osszeomlas fele a sevastopol.
Kozepesen jatszottam es igy visszagondolva, tulajdonkeppen alig hasznaltam a cuccokat; alienre tuz, zubbonyosokra belovopuska es csobomba amig még nem volt belovo, ennyi...egyfolytaban fullon voltam szinte mindenbol, zajkeltot az elejen hasznaltam parszor, faklyat fejlampat kb. soha, pisztolyt egyszer se, talan 3 embert lottem le shotival es ennyi, de ez azert van mert szerintem nem hagyja a jatek, h lovoldozz, folyton azt vartam, h na majd talan a kovetkezo reszen lehet hulyeskedni, de nem, aztan vege lett a jateknak egyszercsak
az elterelesre meg nem volt szuksegem soha, mert ugyis bujkaltam es kivartam a huzos szitukat. En orultem volna, ha azert tobbszor lehet hadakozni de nem lattam ertelmet, mert mindig jon a dög ugyis.
Ez a jatek szamomra mar csak akkor lehetne jobb, ha valamilyen "open world" jelleget kapna es kicsit elobbrol indulna a stroy, tehat mar a boldog bekeidokben elkezdodne es teljesen szabadon bejarhato lenne az allomas mar az elott is, h az alient felhozzak a fedelzetre...ja es mindez persze FPS stilusban, vasarolhato, fejlesztheto fegyverekkel, sok loszerrel stb...na de ez egy masik jatek
Johetnek a dlc-k

(Arra van tipp, hogy a torrens-re, hogy a pinaba kerult alien?
) -
ULPIUS
őstag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Ahol kene ott keves van, ahol meg folosleges lenne ott van dogivel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SchumiBácsi
őstag
Akkor majd adok pár tanácsot hogyan lehet elnyújtani jól a játékot

Mentésről annyit hogy azért elég sok helyen van néhol. A 1851-nél egymás mellett vannak szinte, és az android tárolóban is rengeteg van. A kommunikáció a normális kb. a reléállomáson egy van félúton, míg a központi kommunikáción kettő a két végén - az űrsétás nem sokat jelent azt csak 2x használjuk egész idő alatt. Egyébként az is safe zone, azaz dögmentes

1ébként én most szívesen fogadnák egy olyan modot ami áthelyezi a telefonokat egy olyan szobába ami csak kulcskártyával nyílik

-
ULPIUS
őstag
válasz
Melorin
üzenetére
Nem is lehet elkapkodni, ha sietsz baszhatod, igy van kitalalva. En valahanyszor kapkodtam vagy turelmetlen voltam akkor megszivtam, aztan lehet mentestol kezdeni ujra...ami sokszor igen messze van sajnos.
De tudom mire gondolsz, te is megszoktad mar a rovid, krva draga jatekokat, kampanyokat es attol felsz hamar veget er a moka...hat itt szerencsere nem ez van
-
Melorin
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nem várom a végét, nem azért kérdeztem, hanem mert nem szeretném elkapkodni a játékot.

-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Hát igen. Szokni kell, az tény.

-
Weareus
addikt
válasz
Melorin
üzenetére
Szia!
Ez a játék a konfliktusok elkerüléséről szól, ahogy Axel is mondja az elején: It's called surviving,,,
Persze tudom, hogy tudod, de tényleg kerülni kell minden konfliktust.
Zajkeltő, füstbomba, esetleg emp-akna (drága...) és akkor szervizkulcs, szellőzők, bujkálás asztal alatt, figyelemelterelés, ezekre építs inkább...
Könnyebb lesz.
A droidokat meg le is sprintelheted, de csak ott érdemes ahol épp nincs ott Őkelme...(#1530) juliensorel: nagyon jol van balanszolva a jatek,

-
Melorin
addikt
Tegnap én is játszottam néhány órát, most ott tartok, hogy végre kapcsolatba léptem az űrhajómmal, de a beszélgetés után beindult valami riasztó vagy mi. Körülbelül hány százalékánál tarthatok a játéknak?
Elég bosszantóak a droidok. Mit lehet ellenük tenni? Ha fejbelövöm, megrázza magát és jön tovább. Ha a kulccsal ütöm meg, lefogja a kezemet és addig öklöz amíg meghalok.
-
ULPIUS
őstag
Nem sok idom volt hetvegen, de lerobbant a labor, eszmeletlen megkonnyebbules alien nelkul rohangalni a sevastopolon
vegre nem zorog egyfolytaban a rohadt szellozojarat, mindenhova futva megyek, van ido nezelodni
csak szintetikusok, emberek, ugyan mar, vicc de nem sokaig lesz igy gondolom 
-
Weareus
addikt
This is Ripley Nostromo destroyed.
Again. -
Weareus
addikt
Kerdes: ha valakinelkezd lovoldozni, akkor azonnal elojon az alien mindem terben?
Nem mindig, csak ha az adott pályán van Alien. Egyébként ha lövöldözés közben lejön, az még nem instakill, de nem áll messze tőle: nehéz azt túléli, bár van aki szervizkulccsal ütögeti a falat, hogy lehívja, ha meg akar etetni pár kellemetlen npc-t az aliennel.
-
ULPIUS
őstag
Wow, Marlow ugy meseli el a storyt, h mi jatszhatunk vele...nagyon tetszik...pontosan az ilyen dolgok hianyoznak mar a AAA-s jatekokbol is, tartalom nulla csak a penzunket akarjak.
Nem tudtam mire szamithatok az isolation-ben de folyamatosan csak pozitiv elmenyek ernek, vegre egy JATEK!!!!!Kerdes: ha valakinelkezd lovoldozni, akkor azonnal elojon az alien mindem terben? Eddig ezt tapasztaltam, nyirtam is ki igy embercsapatokat tobbszor zajkeltovel, de ha ram lonek en meg gyorsan elbujol akk is lekaszabolja oket ugyebar, ez direkt igy van ugye?
-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nekem az első tolás az nem tudom mennyi volt, de több hónapig próbálkoztam vele. (Persze nem minden nap...).
Az első generátor után kinyílik egy szoba és itt van az, hogy először kellene egy alul lévő szellőzőajtót kinyitni és továbbkúszni.
Nos, én ezt napokig/hetekig nem vettem észre és itt kóricáltam nem tudom meddig, longplayt direkt nem akartam nézni róla...
Aztán mikor végre tovább jutottam, nem kicsit fogtam a fejem.
-
-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Én már közel 420órát voltam fent
Akkor én még kis pelenkás vagyok hozzád képest.

Bár a tesztekben 12-14 órát írnak egy végigjátszásra, szvsz ez csak elsőre lehet igaz, bár később meg azért nőhet az idő, mert az ember be akar járni sok mindent és összeszedi a dolgokat.
Van 4 db nightmarem, 1 novicem, 1 normalom, és lesz még hc-m és n.marem, szvsz.
Ha ezt 8 tolásnak számolom és tolásonként 10 órával számolok, akkor ez még nagyon az "I can win"-féle szint.
A safe zónák engem is érdekelnek.

-
SchumiBácsi
őstag
Én már közel 420órát voltam fent

Az utóbbi időkben inkább a safe zónákat kerestem. Azokat a helyeket ahol a dög egyáltalán nem tud elérni - egyre több ilyet találni. A központi kommunikáción alapból van kettő, de amikor lezárul az external link felé vezető ajtó, lesz még egy.
-
Weareus
addikt
Az atmoszféra és a grafika rendben van, ha pedig azt nézzük, hogy hány éves a játék, akkor nagyon rendben van.
Van itt olyan kolléga aki több 100 órát tett bele, és nem kizárt, hogy én is fogok.
Szerintem nem véletlenül, és mi még csak akkor azok vagyunk, akik fórumoznak is, de van olyan, aki tolja és nem ír.
Szóval jó kis game ez.
-
ULPIUS
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Valahogy en is igy nyomom, csak turelmetlen vgyok. De kulonosebben nem izgat, szoktunk kergetozni is (ugyis utoler, akk mar mind1 )
csak jo lenne tovabb jutni a storyban, inkabb az erdekel. Egyebkent nagyon utos az atmoszfera es hangulatos a grafika, vegre talaltam egy jo single jatekot ami lekot, az elmult egy evben csak multikat toltam mert nincs fogamra valo single. Az observert is elkezdtem nem reg de masodik palyan abba is hagytam...egyelore, nem kotott le de az outlast II ugyanez, mondjuk ott mar irtoztam az iskolatol, egyszeruen nem birtam tovabb idegekkel 
-
Weareus
addikt
De a lenyeg, h ebben a kis terben nem tudom kicselezni, mert vagy szembe jon vagy kiszed a szekrenybol igen, volt h lelegzetvisszatartva nem szedett ki de aztan mashol lebuktam...es annyit kell varni es figyelni a mozgasat, h este mar nem volt turlemem ehhez, de majd cselezgetek tovabb ma.
Én ágy alatt szoktam kuksolni.
Motiontrackerezek egyet, majd ha tiszta a levegő, akkor mély levegő, majd határozottan felállok és elindulok a dolgomra. Vagy megesz, vagy nem. A guggolásos közlekedést csak akkor alkalmazom, amikor helyet kell változtatnom és tudom, hallom, hogy ott kavircol a közelemben.Ezek szerint a robbanasnak nincs taktikai elonye ugye?
Sőt, kifejezetten hátrányos lehet, ha felfigyel rá.
-
ULPIUS
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Igen tudom,h nem muszaj felrobbania, megkerultem a korfolyoson, viszont ki akartam azt probalni, h oda csalom az alient es akkor rarobban es szenne ég
na de akk ott vege lenne a jateknak 
De a lenyeg, h ebben a kis terben nem tudom kicselezni, mert vagy szembe jon vagy kiszed a szekrenybol igen, volt h lelegzetvisszatartva nem szedett ki de aztan mashol lebuktam...es annyit kell varni es figyelni a mozgasat, h este mar nem volt turlemem ehhez, de majd cselezgetek tovabb ma.
Ezek szerint a robbanasnak nincs taktikai elonye ugye?
Raadasul szar pillantban save-eltem, mert akkor meg nem nyirottam ki a kulcskartyas szekrenyt, szoval betoltes utan elobb rogton azzal kell kezdem -
Weareus
addikt
-
Weareus
addikt
Bejön ez a n.mare-novice vegyes tolás nekem...
Most a transzport újraindítása után vagyok, halál nélkül. Hihetetlen, hogy novice-n milyen könnyű levadászni szervizkulccsal 4 fegyveres embert. "Farmoláshoz" meg ugye kell az alapanyag. 40+ pisztolyskuló a játék elején...
-
ULPIUS
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Koszi!
Kozben meghaltam aztan es a mentes visszabb volt ugyhogy potolni tudtam azt a szobat is.
Fuuuhh de ez a jatek krva nehez meg mediumon is neha igy elsore, legalabbis sok turelem kell hozza... Nem lehet ajtostul rontani a hazba, az biztos
Elakadtam este, a kameran keresztul segito orvost mar elkapta az alien, lementem az also orvosi szintre, megvan a kulcskartya a mentés melletti kis szekrenybol de azon a reszen ahol az orvos szobalya elott felrobban a folyoso, egyszeruen mindig elkap az alien, elbujva is megtalal szint e rogton...fszom es amugy utalom ha egy jatek "csal" . Kiprobaltam azt, h a masik oldalrol elobb bemegyek az orvosnő szobajaba anelkul, h a scriptelt robbanast eloidiznem, jovok ki a szobabol; hat nem pont ott jon jobbrol a szornyeteg, aki siman elsetal a fust es a bolyak mellett?! Tole miert nem robban fel a fal?! Persze igy kell jatszani ahogy a jatel akarja...csak akkor lesz robbanas ha en kozelitek ahhoz a reszhez... -
ULPIUS
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Na en meg most voltam eloszor a kommunikacion, most megyek vissza samuelekhez vagy kihez, de mivel eszre vettek az androidok
vagy mik , ezert rusholnom kellett egy ket reszen, igy kimaradt nehany pc amirol uzeneteket lehet olvasni. Ezekre a reszekre kesobb vissza lehet menni? szeretnek mindent elolvasni, foleg ha mar magyar. -
Weareus
addikt
This is Ripley Nostromo destroyed. (Negyedszer ebben a módban: most állok készen igazán).
zx4 086
2018. 01. 20-23.
Level of diff.: nm.
Jöhet az übernehéz mód, bár a 4k-s monitort meg fogom várni vele.
Elég jól tele voltam cuccal a végére: 2 csőbomba, 1 zajkeltő, 2 füstbomba, 3 Molotov, lángszóró 400+-os volt, Shoti 1 tár, pisztoly tízen-egynéhány lőszer. Medkit 3 db, 1 db villanógránát.
-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Reaktornál a leereszkedés során ajánlott nem lövöldözni, mert visszafele ugyanúgy 4droid lesz, és még jön hozzá további 4
Igaz.

Viszont visszafelé a második 4-es turnus eliminálható lőszer nélkül, mert szétcsapkodja őket a magtöltés.(#1508) juliensorel: hmm, érdekes kérdés. Mondjuk attól függ. Nem egy lövöldözős téma, az tuti. Elviekben egy lövés nélkül is kivihető, Schumibácsi szerint, legalább is. (Mellesleg: szerintem is). Mindenesetre készülj fel a halálra.

Mellesleg most megint azt a részt cumizom, amikor Richardo már ugye "bearctámadózott" és utána van az a rész, hogy le kell menni egy körlépcsőn, majd át a lángolós, emberes, lövöldözős részen.
Bármilyen hihetetlen, itt egy újabb bug miatt van cumi. Kinyitottam előzőleg ui. a narancssárga színű (amúgy már vágózható) szellőzőfedeleket, és ugye szépen kikerül(tem)nék mindenkit, de ahol a legutolsónál kifelé jönnék a szellőzőből (már belülről nyitva van), nem enged kimászni: lol.

-
ULPIUS
őstag
Hello
Most tudtam beszerezni a jatekot. Akkoriban mikor kijott, csak bf4 ment neha, nem igazan volt idom jatszani munka miatt igy kihagytam ezt a gyongyszemet is.
Szoval most nem is akartam nagyon utana nezni, h minel izgisebb legyen, akkoriban lattam par videot de az regen volt. Azt azert megkerdeznem, h lesz majd benne egy ket jo kis lovoldozes is? Nalam az mindig oldja a feszulseget, ha van mivel loni
Vagy nagyon tulelesre van balanszolval?
Remelem lesz hamarosan egy igazi fps shooter Alien, ahogy nemreg valaki linkelte
Udv!
Ja igen es mennyire idoigenyes medium-on? Nem mondanam, h most is sok idom lenne jatszani, remelem tudom tartani a fonalat, ha neha este beesek a gep ele 1-2 orara... -
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
A lezárásnál elég ha megkalapálod a falat a megfelelő helyen, akkor is lejön

Azt viszont tartsd szem előtt hogy összesen 3szellőző van ahol leeshet és még kettő ahol kimászhat. Azaz ha a dög a szerverfarm felől jön akkor a módszer nem működik, a lobby és a tech support közötti területnél kell tanyázzon amikor lehívod.
Reaktornál a leereszkedés során ajánlott nem lövöldözni, mert visszafele ugyanúgy 4droid lesz, és még jön hozzá további 4

-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Zajkeltőm volt egy db, azt az Alienre toltam, mikor a lezárásnál becsaliztam.
Villanót nem használom, lángszórót még ez után veszem fel, előbb a narancssárga ruhás - tehát útépítő munkás képzettségű - kapucnis androidok jönnek.
Megszámoltam: pisztollyal 9 db fejlövés kell egynek, hogy kifeküdjön.
Shotival persze kicsit jobb a helyzet.
Belövőpuskával egy lövés/temetés. (Már ha fejbe találom). -
Weareus
addikt
Elérkeztem a reaktorhoz. Ennyire sem voltam még tele cuccal n.mare-n:
Belövőpuska: 2 db lőszer
Sörétes: 9 db lőszer
Pisztoly: 15 db lőszer
Csőbomba: 2 db
Molotov: 3 db ( + egy kikraftolva)
Orvosi csomag: 4 db
EMP akna: 3 db
1 db füstbomba és 4 db fáklya.
Könnyű lesz.
-
Weareus
addikt
Még egy bug.
A nagy galéria felső szintjén találkoztam vele, ahol az a lift van, ami előtt a hack toolt felszedjük. Itt mindig hátra szoktam spurizni, amikor az alien fogyasztja az úri közönséget, van itt egy szellőző, ahol bemászva Amanda leesik.
Na itt leesés után beragadtam, Amanda sérült, nyögött, csak forgolódni tudtam, meg végül - szerencsére - felmászni, de bemenni oldalra a helyiségbe nem. -
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Hehe, kösz, közben meglett, most megyek az Apollo magba, n.mare, of course...

Tele vagyok cuccokkal, mondjuk szó-szó. Elég sok helyre visszamentem most, lepattintottam plazmával egy csomó ajtót, bejártam szépen az egész eü-létesítményt (is), ahogy eddig még nem. (A 1702-es kód után mindig supri van, így ott sok cucc marad...).
Az alient most én is bezártam a lezárásos résznél, szerencsére ott is maradt, csak a szerver farmnál bukkant fel újra... -
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Van kerülőjárat, de rizikós mert csak akkor nyílik ki amikor a főbejárat is, addig viszont üldözőbe vesz a droid ha meglátott... valószínűleg meglát
Ráadásul ez a kerülőjárat kvázi felesleges, mert utána ugyanúgy a folyosón kell menni. Van erre a részre egyébként egy rendkívül gyors technológia is de azt csak videó keretében mutatom meg... egyszer ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Surface Pro 7 12" 2K IPS érintő i5-1035G4 8GB 256GB NVMe IR kam 790 g gar
- ZBook Fury 16 G9 27% 16" FHD+ IPS érintő i7-12850HX RTX A4500 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Precision 7770 17.3" FHD IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe gar
- L14 Gen6 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 250 Radeon 780M 16GB DDR5 512GB NVMe IR kam gar
- HP EliteBook 830 G10 13.3 FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A14 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
) ről nem hogy felvásárolta. Köszi!
Alien isolation IGN. https://www.youtube.com/watch?v=Wafu9S8Mjas
. Aztán ha pc re is lenne kedvük fejleszteni majd támogatom őket azzal...