Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Több mint öt éve kezdtem el a játékot, de anno elakadtam benne az elején, és abbahagytam. Aztán kb. két hónapja megint elővettem, mert fent maradt a gépen, most pedig végre a vágáre értem végre. Nem mondom, sokat kellett a YT-os walkthrough-hoz nyúlnom, hogy ne legyek teljesen frusztrált a rengeteg feleslegesen eldugott kapcsolótól, stb... Szerintem feleslegesen nyújtották ezekkel a nehezítésekkel a játékidőt. Ettől függetlenül a játék első fele brutálisan jó volt, ilyen az igazi horror feeling (talán emiatt is nem akartam anno folytatni igazából
) . A lángszóró megszerzésétől viszont sajnos egyre inkább ellaposodott szerintem a játékmenet, a vége pedig kifejezetten összecsapott lett, nettó kb. egy óra pedig arra ment rá, hogy kapcsolókat nyomogatok, meg az ismétlődő kirakósdikkal töröm fel a zárakat, ami az 50. után már rohadtul frusztráló tud lenni.. Tudom, nem mai játék, de gondoltam, azért írom le a véleményemet, hátha valakit érdekel, hogy 6 évvel a kiadás után mi a véleménye valakinek a játékról. Összességében az első fele miatt érdemes volt folytatnom, de a végére eléggé leült a színvonal, így már nagyon vártam, hogy vége legyen.
Új hozzászólás Aktív témák

- Elektromos autók - motorok
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- Mikrotik routerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Cyberpunk 2077
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch Series 9 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) . A lángszóró megszerzésétől viszont sajnos egyre inkább ellaposodott szerintem a játékmenet, a vége pedig kifejezetten összecsapott lett, nettó kb. egy óra pedig arra ment rá, hogy kapcsolókat nyomogatok, meg az ismétlődő kirakósdikkal töröm fel a zárakat, ami az 50. után már rohadtul frusztráló tud lenni.. Tudom, nem mai játék, de gondoltam, azért írom le a véleményemet, hátha valakit érdekel, hogy 6 évvel a kiadás után mi a véleménye valakinek a játékról. Összességében az első fele miatt érdemes volt folytatnom, de a végére eléggé leült a színvonal, így már nagyon vártam, hogy vége legyen.