Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyusz
őstag
válasz
batai15 #5788 üzenetére
Patchet nem akarok készíteni, most sok mindent változtattam.
(#5789) 75lion: Híváskezelőhöz egyenlőre nem nyúlok, jrd team miatt nehéz összehozni ezért is volt kérdéses a lockscreen is mert azt is összekócolták.
(#5791) Milo629: Nem tudom, hogy 993D esetében milyen a híváskezelő. Másrészt dual simes app.
-
Ricsi200
tag
válasz
batai15 #5770 üzenetére
Igen, olyat csinál. Van benne egy bug, amit nem tudom mért nem javítanak ki. Ki kell venni a háttérkép mellől a pipát, és akkor minden gond nélkül beállít bármilyen témát. Erre is csak azért jöttem rá, mert amikor nézegettem a témákat, akkor nem akartam, hogy a jól kiválasztott hátteremet lecseréljék. És attól kezdve nem írt ki hibát, és nem is akadt be. Utána kíváncsiságból bepipálva hagytam, és akkor megint vagy beakadt, vagy kiírta, hogy leállt.
-
Ricsi200
tag
-
Ricsi200
tag
válasz
batai15 #5764 üzenetére
Te tudod, de szerintem bonyolultabb lesz buherálnod a rendszert, mint felrakni egy launchert.
Egyébként sem tudom mi ez a szabad ram mánia, ez nem windows, teljesen másképp működik a rendszer. De ha már ez zavar:És ami nem látszik a képen: ubuntu one, any soft kayboard, opera mobile, és az apex launcher.
Vagy a 100 mega sem elég ? -
tuningtomi
aktív tag
válasz
batai15 #5764 üzenetére
Desktop VisualizeR-el tudsz ikonokat cserélni gyári launcher alatt.
-
Ricsi200
tag
válasz
batai15 #5762 üzenetére
Az ikonok launcher függők. A legtöbet lehet témázni, ezek hozzák magukkal az ikonokat is. Én pl apex-et használok, ebben azt is ki lehet választani, hogy melyik témából mit akarsz használni ( kinézet, betűtípus, ikonok, háttér).
Vagy telepíthetsz ikoncsomagokat is külön: (helyetted is rákerestem play-en):Keresés erre: ics icon pack:
Már csak egy launchert kell választanod hozzá a támogatottak közül.
Vagy holo launcher ( alap ics kinézet és ikonokkal)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
batai15 #5540 üzenetére
Az a lényeg, hogy minden alkalmazásnak a mukodesehez, minden aprosaghoz szuksege van véletlenszámra. Ne kérdezd pontosan miért de kell neki. A rendszer folyamatosan general bizonyos mennyiseget de ez "lassu" folyamat, es ha nem kap idoben az alkalmazas veletlenszamot akkor varnia kell es ilyenkor megreccen, lagol. Ugyanigy ha a rendszer fel akarja tolteni a veletlenszam-konténert ahonnan tudnak venni az alkalmazasok, akkor is lagol mert lefogja a procit. (nagyon hagyja kifogyni, nagyon fel akarja tolteni)
A seeder annyit csinal hogy egy gyorsabb modszerrel, folyamatosan fenntart egy bizonyos mennyiseget. Pillanatnyilag egy még gyorsabb modszeren dolgoznak.
Persze ez csak ugy sacc/kb, lehet oltári marhaságot irtam...
lumpika: Az ICS recoveryben - amit linkeltem - wipe data/factory reset / mount and storage - format system/custpack / advanced - wipe dalvik cache. SD kartyat is pucold le vagy rakj minden szemetet egy konyvtarba, csak a ROM legyen rajta. Utana inditsd el az aroma installert.
Én megvárnám amig bagyusz fixálja a v5-öt.
-
törölt tag
válasz
batai15 #5422 üzenetére
Bocsánat hogy megmertem osztani abban a hitben hogy talán van aki nemlátta és érdekli.
Kezd már elegem lenni belőle hogy itt csak a fikázás megy(lásd első hsz is.) Aki jobban megtudja csinálni annak szivesen átadom. Ha meg csak fikázzni tudjátok akkor inkább ne írjatok semmit. Kitöröltetem az első hszt és meglátjuk ki mire fog jutni.
-
fone
csendes tag
válasz
batai15 #5318 üzenetére
Sziasztok, kerestem megoldást de nem találtam erre:
Rootolt telefon ICS, tmobile.
Elkezdett maflaságokat csinálni, gondoltam újrateszem.
1. Gyári visszaállítás
2. OTU - megállt READ MOBILE PHONE INFORMATION FAILED üzenettel.
3. megpróbáltam elindítani, de zöld robot piros felkiáltójellel.Ennyi, ott áll és néz rám, a telefon meg se mekken.
Kérlek segítsetek.
-
törölt tag
-
BarRi
csendes tag
válasz
batai15 #5081 üzenetére
Én a Conservative beállítást használtam, ott lefele és felfele is meg lehet adni a változási reakcióidőt, és tényleg szépen lemegy a freki ha nem használja a procit, mig az ondemand vagy mi meg fel le ugrál minimum-maximum közt.
Powersave azért gyenge mert ott tudtottam max 2xx MHzen megy, amire állítod legkisebb én úgy láttam csak azt használja, nem megy fejlebb...
Annó én is teszteltem, nekem full és minimum proci közt max fél harmad teljesítmény van, 1xx -es MHzen már akad sokminden, de 2xx -en simán elment nálam a legtöbb dolog, persze alapokra gondolok, multimédia stb biztos akad rajta, az inkább csak arra jó ha pl nagyon alulmerültél 20-30% akkor ne merüljön le azonnal, hanem alacsony procisebességgel talán még 2szer annyit is ki tudsz hozni.
-
ferensz
senior tag
válasz
batai15 #5060 üzenetére
Nekem jelenleg 48 mb, de volt már asszem, hogy csak 8-at írt, és úgy sem volt semmi röccenés.
A tablet móddal meg annyit sikerült elérni, hogy jelenleg így néz ki:
https://docs.google.com/open?id=0B4WlKporcFzCSTNZd1BGUHJqaG8
-
törölt tag
válasz
batai15 #5048 üzenetére
Qamu74-nek ment az sgs2 kernel is
.Egyébként meg az xda oldal szerint megy rajta.Gyakorlatilag eszem ágában sincs feltenni a parát...(nem parázok.. ).Ez a cm10 jó nekem,amire én használom..amire kiváncsi lennék, (de csak elméleti szinten) az az, hogy mennyiben változna az akksiidő,ha lenne cm10-es hw 3d támogatás...
-
batai15
félisten
válasz
batai15 #5018 üzenetére
Köszi Fakirr1!!! meg mentőm vagy. annyit hozzá fűznék hogy hogy be kellett pipálni a beállításokban a papot.
Következő dolog lenne: paranoidot fel akarom dobni meginnt, nem lehet valahogy ezt a filet ami az apn beállításokat tartalmazza feltolni rá? csak le kéne mentei már ha lehet.
Vagy esetleg nem tudna segíteni valaki a paranoid romból kiollózni a nexus gombokat? -
törölt tag
válasz
batai15 #4999 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/alcatel_one_touch_995_melyviz/hsz_3733-3733.html
http://prohardver.hu/tema/alcatel_one_touch_995_melyviz/hsz_3723-3723.html
http://prohardver.hu/tema/alcatel_one_touch_995_melyviz/hsz_3660-3660.html
http://prohardver.hu/tema/alcatel_one_touch_995_melyviz/hsz_3684-3684.html
Remélem,hogy ennyi elég a 3g-hez..
-
törölt tag
válasz
batai15 #4954 üzenetére
NE
Most próbáld meg higgadtan
(Bocsi, csak vicc)..
Madjnem ugyanezzzel a módszerrel..csak mondjuk a cwm verziókat ne keverd össze...
Paranoidhoz,CM-hez és a PAC-hez a 6-os cwm kell (cwm-cyanogenmod-xxx.img), a többi romhoz a matchfixes cwm 5 javasolt.(clockworkmod-matchfix-xxxx.img)
-
törölt tag
válasz
batai15 #4927 üzenetére
Nah..asszony ideengedett a géphez, úgyhogy van kb 10 percem..(megegyezés szerint használjuk,hogy ne legyen vita
).
windows alól eindítod a terminalt rendszergazdaként, majd teló letöltésbe a power+hang le gombokkal.Rádugod gépre a telót, majd terminálban a fastbootos mappába navigálsz.Ott kell lennie a matchfix-es cwm-nek,azért,hogy azt flesseld be.
Beírod terminálba a fastboot flash cwm-matchfix-xxxx.img -t.Ez beflesseli a matchfix-es cwm-et a telódba.
Opcionális: elvileg a gyári bootloadert is be tudod így flesselni,ha kell...Pont ezért én SOSEM flesselem be a cwm-eket, hanem csak bebootolok róla..
(fastboot BOOT cwm.xxxx.img) .. eddig az ilyen "szívrohamos" romcseréket megúsztam valamiért.... -
törölt tag
válasz
batai15 #4920 üzenetére
Igen, oda a legegyszerűbb.. cwm-ben install zip from sd..
Kazy: nekem az 1.0 volt fennt közvetlen cm10 előtt.Imádtam,bár én alapból lecseréltem a launchert launcher pro-ra.. Egyébként gyors volt, tetszett is, de a cm egy más kategória. Ilyen szempontból mániás vagyok: Ha van lehetőség, akkor CM vagy MIUI romot használok.. a többi max tesztelés erejéig...
-
törölt tag
válasz
batai15 #4910 üzenetére
Tud olyat csinálni,hogy lemerül és nem tudod feltölteni (max ha az akksit másik telóba rakod,vagy labortápról/egyébről bebikázod, bár ez utóbbi eléggé megviseli az akksit).
A töltésre érdemes odafigyelni.. Átlagos használat mellett kb 1 -1,5 napot bír nálam...Rosszabb,mint a GB, vagy az fr ics...Egyébként nincs benne HW kódolás, filmekre pl mx player kell,szoftveres kódolással..(szerintem ezért is eszik többet az akksiból,mert a proc számol minden képet..)
-
törölt tag
válasz
batai15 #4908 üzenetére
Nos: most már pcről
:
a zip-et még telepítés előtt másold fel az sd-re,mert a cm-.es cwm nem tudja írni az sd-t.
gapps-et meg elvileg a guglin keresztül le tudsz szedni.Rootolt, van benne magyar nyelv.Ami fura lesz benne: nincs kikapcsolt állapotban lévő töltés.Ha töltést érzékel,akkor egyből bootol a rendszer.
Javasolt egy feltöltött akksival nekiesni,de ez minden rom telepítésre/frissítésre alaptétel. -
törölt tag
válasz
batai15 #4848 üzenetére
A cm10 linkje fennt van az első hsz-ban, nézd meg az xda-s linket.Ott benne van,hogy milyen hibák vannak a romban.Launcher: NEM ics és NEM ugyanaz a locker.. Trebouchet van a cm lockerrel, ha jól tudom,hogy az a cm-é.
Az nem neked válasz..azt hiszem,hogy szimat007 írta,hogy neki már csak 1 %-on van a teló és mindíg rebootol..nos : Tölteni lehet cwm-be bebootolva is ,akár 1%-os akksival is..CWM-ben tölt a teló usb-ről.
-
törölt tag
válasz
batai15 #4844 üzenetére
qamu74?
Csak arra vigyázz,hogy ne samu kernelt rakasson fel veled
Viccet félretéve: leszeded a cm10 clockwork-ét és a para romot, meg a gapps-et.
Felmásolod a romot és a gapps-et az sd-re.Fastbootos módszerrel bebootolsz a cm10-es cwm-el.(elvileg flesselhető,én nem flesseltem bele)
Innen úgy írom,ahogy én a cm10-et feltettem,mert elvileg megegyezik a para rommal:Én csináltam egy format system,fomrat cache-t, töröltem a dalvik-ot és a battery stats-ot.
Install zip menüből install para(nekem cm10) rom.
Reboot nélkül nyomtam egy factory defaultot, majd install zip-ből install gapps.Amikor kész volt, reboot.
Nekem így van fennt a cm10.Elvileg ugyanez a para is.
-
törölt tag
válasz
batai15 #4248 üzenetére
Ha jó az "aláírásod" ,akkor neked elvileg stock ICS van fennt .Gondolom FOTA frissítés volt..(csak tippelek, de lehet,hogy az a problem,hogy mondjuk nem volt utána factory reset.. vagy a dalvik +cache+factory reset trió pl segíthet,hogy utána tiszta lappal lehessen kezdeni mindent) .
Túl sok ötletem nincs így "látatlanban".. Bocsesz. -
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz
batai15 #3881 üzenetére
Tedd csak fel szerintem, mert nekem is jó lett volna egy t-s cucc. Leszedte először 15%ig, stop. fél óra múlva elindult 20%ig, stop, majd 83%ig, stop, majd 98%nál bekakkantott a routerem, ekkor átkapcsoltam mobilnetre, lejött 10 perc alatt a maradék 2%, aztán 20 percig ellenőrizte, és most telepíti.
-
malna88
tag
válasz
batai15 #3743 üzenetére
Azt letudnád írni, hogy a többi hibajelenség ami másoknál megesett nálad megtörtént e a most frissített gyári ICS alatt? Mennyire merül, mennyire kajálja a ramot stb? Meg ha megtennéd hogy valami nem gyári fényképező programmal is kipróbálod ezt a vakus/fényképzős dolgot, vagy mit értesz az alatt, hogy megoldódott? Előre is köszi! És Boldog Karácsonyt mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Könyvajánló
- Gaming notebook topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kedvenc zene a mai napra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest