- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
malna88 #3838 üzenetére
milyen többi hiba jelenségre gondolsz? alap kamera tényleg fos, folyamatosan fókuszál, kint egész jó képeket készit, bennt hát majd teszek fel, azt eldöntitek.
van még igény az uj icsre? igaz van rajta egy két cucc, de meg csinálom a hard resetet, és meg próbálom nektek a backupot. -
Comic
aktív tag
válasz
malna88 #3538 üzenetére
Ha ICS párti vagy, akkor: H1N1 v4 Aroma telepítővel
Ha viszont GB-s, akkor: H1N1 2.3 GB v0.1, szintén aroma telepítővel
Az ICS-es verzióhoz nem kell hivatalos ICS-el frissíteni a telódat. Valamint ha nem frissíted hivatalossal, akkor minden gond nélkül vissza tudsz térni a gyári GB-re, illetve bármilyen GB-s ROM-ra.
A GB-s H1N1 még csak az első "publikus" verzió, így még néhány szolgáltatás, illetve funkció nem szuperál. (pl.: bluetooth) -
Davidkasd91
csendes tag
válasz
malna88 #3380 üzenetére
Nekem is ezt írja ha FOTA-n szeretnék frissíteni. Valamikor még sikerült frissítenem 2.3.6.010.04-re, de valahol olvastam, hogy ha nemtudom frissíteni ICS-re csináljak hardresetet.. hát megcsináltam, visszaállt 2.3.6-ra. Mostmár innen sem tudom feljebb frissíteni
kb 1 órája voltam egy T-s szervízben, ott azt mondták, hogy a ténél még nem aktív a frissítés
erre a mondatra kijött a szemem mint a csigának. Mondtam a szervizesnek, hogy az ügyfélszolgálat irányított ide a problémámmal és 100% sőt 1000%, hogy már van T-s ICS. Erre annyit mondtak, hogy ők nem foglalkoznak vele, küldjem a gyártóhoz a telefont. Remélem te sikerrel jársz!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
malna88 #3382 üzenetére
A hsz-em elso resze nem neked szolt.
A masodik felét szántam feléd. De ha nincs vele bajod, furge és semmi nem igényli az ICS-t, akkor tényleg jobban jársz ha marad. Altalanossagban elmondhato hogy furgébb és jobb az ICS de például a kamera része el lett cseszve (a vakuzás az teljesen tropa) és egyeseknél kicsit kevesebbet birja mint a GB.
-
csampei
senior tag
válasz
malna88 #3187 üzenetére
Sajnos a GB-t ennél a készüléknél nem ismerem,most várom a DOWNGRADE-et (és 12 másod regisztrációmmal együtt a rossz nyelvek szerint),de az ICS valahogy nem lett eltalálva úgyérzem!Laggos,akadozik,néha fagy,vidót csak kb 20Fps-el rögzít még kisebb felbontásban is (lehet hogy csak nekem???)Eddigi készülékeimen (ZTE Blade,Moto Defy+,SGS) amire mókoltak ICS-t vagy JB (nem hivatalosan) azokra is ment vissza a GB-mert azokkal siklott a rendszer,míg a fentemlített verziókkal csak kínylódott.
Ez az én véleményem,nem kell a fejem leordítani érte,pár készüléken megbukott a szemembe 4.xxx rendszer,vagyis vas kell hozzá,és főleg RAM!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest