- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Angol mobilszám itthon?
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BarRi
csendes tag
válasz
batai15 #5081 üzenetére
Én a Conservative beállítást használtam, ott lefele és felfele is meg lehet adni a változási reakcióidőt, és tényleg szépen lemegy a freki ha nem használja a procit, mig az ondemand vagy mi meg fel le ugrál minimum-maximum közt.
Powersave azért gyenge mert ott tudtottam max 2xx MHzen megy, amire állítod legkisebb én úgy láttam csak azt használja, nem megy fejlebb...
Annó én is teszteltem, nekem full és minimum proci közt max fél harmad teljesítmény van, 1xx -es MHzen már akad sokminden, de 2xx -en simán elment nálam a legtöbb dolog, persze alapokra gondolok, multimédia stb biztos akad rajta, az inkább csak arra jó ha pl nagyon alulmerültél 20-30% akkor ne merüljön le azonnal, hanem alacsony procisebességgel talán még 2szer annyit is ki tudsz hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EAFC 25
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AM 5 lapok
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest