- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- iPhone topik
- Kis híján hajlítható telefon lett a Find X8 Ultrából
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BarRi
csendes tag
válasz
batai15 #5081 üzenetére
Én a Conservative beállítást használtam, ott lefele és felfele is meg lehet adni a változási reakcióidőt, és tényleg szépen lemegy a freki ha nem használja a procit, mig az ondemand vagy mi meg fel le ugrál minimum-maximum közt.
Powersave azért gyenge mert ott tudtottam max 2xx MHzen megy, amire állítod legkisebb én úgy láttam csak azt használja, nem megy fejlebb...
Annó én is teszteltem, nekem full és minimum proci közt max fél harmad teljesítmény van, 1xx -es MHzen már akad sokminden, de 2xx -en simán elment nálam a legtöbb dolog, persze alapokra gondolok, multimédia stb biztos akad rajta, az inkább csak arra jó ha pl nagyon alulmerültél 20-30% akkor ne merüljön le azonnal, hanem alacsony procisebességgel talán még 2szer annyit is ki tudsz hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest