- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Angol mobilszám itthon?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabónagymer
aktív tag
Írtam már ez ügyben, de akkor még nem voltam biztos benne mi állhat a probléma hátterében.
A hibajelenség; állandóan rebootol a telefon, és nincs sem recovery sem bootloader mód. Nyomom a bekapcsológombot, vele együtt a hangerő fel, vagy le gombot, De a telefon akkor is rebootol, ami annyit tesz, hogy az alcatel logo bejön, vár egy pillanatot és újraindul.
Eddig akku bajra gondoltam, de elindítottam külső tápról, és a jelenség nem szűnt meg! Valamit én mókoltam vele még tavaly év végén, rendszert akartam cserélni, de valamit nagyon sikerült kitörölnöm.
Hogyan tudnék rá rendszert varázsolni? Jó lenne ezt a bootloop-ot megállítani valahogy, de hogy?
Az a baj, hogyha gépre kapcsolom, akkor rögtön megindul a bootloop, így nem tudok flesselni sem rá recoveeyt!Szegény vindóz próbálná telepíteni a drájvert hozzá, tehát felismeri, de mint hogy állandóan újra indul, nem tudja feltelepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BestBuy ruhás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 25
- Spórolós topik
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest