- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Yettel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
Hello!
Akvárium világítás bővítésében kérnék segítséget.
112l, 2x18W T8 jelenleg, ezt bővíteném. Már végigzongoráztam sok mindent, gondoltam 3. csőre (ehhez szét kellene barmolni az egész tetőt, elég monyák kinézete lenne), aztán felvetődött a 69cm hosszú T8 cső használata, de ehhez ugye előtétet is kellene cserélnem. Aztán a 24W-os T5 is megoldás, de ehhez is kellene új előtét + foglalat. Mivel van itthon egy 12V 1A-es tápegységem, ezért gondoltam egy ledszalag beépítésére. Ez a 12W elég valamire? Egy 70cm-es 5050 hideg fehér szalag elférne a tetőben, ez kb 10W-ot eszik, amit még elbírna a táp. Ez a mennyiség érezhető javulást jelentene, vagy kellene 2x70cm (és akkor persze nagyobb tápegység). Így néz ki a tető, a két cső között részre tudnám felfogatni a szalagot, aluprofilban nem melegedne túl? Felette vana a csövek eletronikája, ami azért melegszik, valamint a víz felszíne is elég közel kerülne a ledekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- NAVEE N65 roller eladó
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest