Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
HTCX715
tag
Sziasztok!
Baj van fogynak a neonhalaim!
1.probléma: állandóan bemásznak a belső szürőm mögé!!!(átmatricázott eheim pickup 2008) A szürő tappancsal van fent a falon, de se az ancik se a géb se a redek nem mennek mögé pedig beférnének. A redek miatt egy női harisnya van ráhúzva és emikatt mégjobban beszorulnak. Egyedül kijönni nemtudnak az erős tappancs miatt leszedni nehéz mert félek, hogy eltörik az üveg. Ha még időben észre veszem őket és kiszedem akkor is maradandóan károsodnak elferdül a gerincük furán úsznak. A úsznak akkor sokszor csak a kavicsig. Ma kettőt szedtem ki!!!!!
2.probléma: eleinte visszaengedtem a kiszedetteket ezért nem vagyok benne biztos, hogy minden furán úszót a szúrő mögül vettem ki.(most egy furán úszót láttam ment a "karanténba")
3.probléma: Ma találtam egy kis neon halat(fiú) aminek fekete a körvonala, sovány, nem eszik, és valószínűleg a többiek összecsipkették mert elég szar állapotba van! Ment a karanténba 3.-ként!!!!!!
4.probléma: A medencét amit karanténnak hívok nem igazán karantén mert egy zebra morgó harcsának lett felállítva amit nemsoká elajándékozok ezért nincs aljzata, világítása, szűrése csak 2 anubias van benne és attól félek, hogy ha elpusztulnak a neonok akkor megeszi őket a harcsa.
Egyenlőre tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek ugyanis valószínűleg egy fiatal ancim is eltűnt nemrég mert nemtalálom(a testét se, DE amikor eltűnt akkor még volt egy elég testtes morgó harcsa az akváriumban aki lehet, hogy besegített eltűntetni)
Egyenlőre kétségbe vagyok esve MINDEN segítségnek örülök!! HTCX715
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Suzuki topik
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest