Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
Janoo_07 #10229 üzenetére
írj Ádykára van-e még neki Ultratech 2300-as LSD akkuja, én két blisztert vettem tőle és jobban hajtja az SB-900 vakut mint az Eneloop szettem, igaz azok már 5évesek de max 200x voltak eddig kisütve és töltve
az az Ultratech bár made in china de full tökéletes, 2,25-2,38Ah között hoztak 350/700-as refresh eseténbl4ze
jó nagy pancser a Panasonic ha ilyen céget eladott gyárral együtt, gyakorlatilag egy etalon márka volt
és ugye a Sanyo anno nem csak NiMH akkukban volt élen hanem Li-ion cellákban is, nekem pl a laptop akkuja Sanyo és sokkal többet bírt mint más laptopok akkuja...
Li-ion cellából is inkább vennék Sanyo(Panasonic és most már kitudja ki gyártja) márkátno akkor újra lehet majd vadászni azoknak akik a minőséget akarják venni
most szerencsére pár évig el leszek az Ultratech akkukkal -
kugyu21
senior tag
válasz
Janoo_07 #10222 üzenetére
Szerintem pedig felesleges pénzkidobás.
Ezért a pénzért sokat ne várj tőle. Nem sok információt lehet megtudni róla, de az sem túl szimpatikus. Párosával tölt és max 190mA-el. Hát ez nem sok. A töltési időre 7-11 órát ír, miközben a hozzáadott akkumulátor, ezzel a töltőárammal legalább 14 óra alatt lesz csak tele. Az akkumulátor esetében is csak tippelni tudjuk, hogy LSD.
Szerintem a töltő esetében minimális követelmény az egyenkénti töltés lehetősége és akkumulátorból is inkább az itt már kipróbált darabokra ruházz be. (Ádyka nem írhatta, de tőle bármelyiket választhatod, jobban jársz) -
-
Kernel
nagyúr
válasz
Janoo_07 #7028 üzenetére
DC csatlakozó, tápcsatlakozó néven szokott futni. Csak egy példa: [link]
Legtöbb elektronikai alkatrészüzletben kapható, de figyelni kell a belső átmérőt is, mert többféle tűvastagságban létezik a másik fele is. (Szándékosan kerülöm az "aljzat" szót, mert itt elvileg lengőaljzatról beszélünk, de ez talán mellékes is).
Azt is meg lehet tenni, hogy beviszed valamelyik üzletbe (akár a készüléket is), hogy pontosan be lehessen próbálni. Az eladók nem lesznek meglepődve, mert ismerik a témát, nem ritka eset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Kerékpársportok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- E-roller topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest