- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Aktív témák
-
Akibooy
tag
Hát ebben nem egyezik a véleményünk
A "távollévő üzletfelek" elég pontosan be van határolva. Azt hogy ki hogy csűri és csavarja az egy dolog. Van akinél bejön van akinél nem.
Én egy boltban dolgoztam sokáig és volt aki tényleg elment a fogyasztóvédelemhez ilyen üggyel. Aztán ott szembesült vele hogy nem állhat el a vásárlástól, csak akkor ha 3 napon belül meghibásodik a termék. Ha egyébként rendeltetésszerűen működik akkor nem.
-
george11
addikt
Énis csináltam évekig.
A két hónapot azért írtam, mert általában akkor lehet pert nyerni, ha a 15+15 nap duplája is eltelik, és nincs semmi érdemi előrelépés.
De sajna az ügyfél hiába veri a pultot, hogy add vissza a pénzt, nem megy vele semmire, csak, ha pert indít, vagy esetleg felszámolást a cég ellen a tartozás miatt. -
greatchaos
addikt
én úgy látom, hogy (igen sok esetben így is van) hogy valaki beír, a másik fél, mert nem akar, vagy, mert nem tud róla nem reagál. az ő esetében, mint ahogy megtettem is, törlésre került volna, mit ahogy került is a rosszpont, ha bebizonyosodott, hogy ártatlan.
-ez mindenkivel így van/volt, ha bebizonyosodott róla, hogy ártatlan, akkor törlésre került /leszámítva a nagyon régi ügyeket; visszamenőleg, hogy rendezték/a mártírkodás... hm... lehet igazad van, csak valami menekülőút, de valóban eltört a mécses, ezért mondtam, hogy kis idő kell, ahogy ezt néhányan nem értették. nem célom 15 nap alatt szétffolni mindent,hogy összejöjjön x számú hsz, csak egy kis időt kérek... és, ha lesz rá igény, akkor folytatom /remélhetőleg lesz/, mert élveztem csinálni, bár kétségkívül jobb beírni a jópontot, mint a rosszat, és itt akárhogyan is, de konfliktusokba kerül az ember.
-
udi
őstag
-
djtoomi
addikt
Nem tudom,én bátyám kollégáját személyesen épphogy látásból ismerem(na jó,ismerem,mert találkoztunk meg minden,de rokonait,felmenőit nem ismerem),de nem tudom,azt tudom,hogy elég sok unokatestvére van a martinnak(a 15 évesnek),lehet ő is rokona,nem tudom,de azt tudom,hogy én is meg a bátyám is prokop is meg tamás is vagyunk...
-
Janesz
őstag
Bocs,hogy beleugatok..eddig nekem még mindenki korrekt volt..
átjönnél ide és igazságot tennél??mert porig aláz két suttó és még nekem kell magyarázkodnom olyan dologról ami nyilvánvaló!! és lécci elolvasnád az én régi kártyaeladós topicomat is a 46.hsz-tól..azt is belinkeltem oda...Köszi..Bővebben: link
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztalos klub
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest