- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz
old gray #3035 üzenetére
És azzal mire mész? Semmire, 18 év alatt nem büntethető, felette meg nem kapod el,ha el is kapod kap egy ejnye bejnye figyelmeztetést,meg (max!) egy kis pénzbüntit ami persze eltörpül amellett amennyivel lehúzott embereket és folytatja tovább.Több joga van az elkövetőnek mint a sértettnek és ez a baj.
-
Hammon Serra
senior tag
válasz
old gray #2892 üzenetére
Ez azért nem így van.
Ha december 7-én elküldesz valamit arról azt gondolod 3 nap alatt kész van?
Dec 19-én leáltak MINDENNEL.
MA JÖTTEK VISSZA AZ ELSŐ GARIS CUCCOK.
Nem vagy elfelejtve.
KB 20 ember van még rajtad kívűl aki december közepén adta le a cuccát.
És nem szeretném a neheen kiharcolt nevem azzal elcseszni, hogy leszarom a garit -
válasz
old gray #2378 üzenetére
Kedves Old gray,mint itram bármikor vissza hozhatod,a dvd-romokat arról meg sajnos nem tehetek hogy minden nap estig dolgozom,ha ezt nem tudod megérteni nagyon sajnálak!!!
Az én szavan nem 2.5-k ér megigértem ha szarok vissza hozhatod,de van egy közös barátunk vele is elküldheted volta,mindegy hivni foglak és egyeztetünk!!!
Üdv ..Laca!!! -
cowboy_bebop
őstag
válasz
old gray #1830 üzenetére
<Bocs a dupla post miatt, ez még most jutott az eszembe.>
Azt sem hiszem h. bárki lenézhetne bármiért. A karcmentességet sokszor még új cuccnál sem lehet garantálni, nem h. egy használt terméknél, aminek legalább a 2. tulaja v.ok (erről is tájékoztatva lett a vevő).
Vettem én már CM Hyper TX hűtőt, ami vadonat új volt, bontatlan csomagolásban, aztán mégis voltak karcok az alján (2.7 ghz-es X2 idle-ben 31C fűtött szobában). Meg ugye a néhol "szokásos" körkörös csiszolási karcok a vadi új hűtők alján.A vevőnek pedig felajánlottam legalább 4 féle választási lehetőséget:
1: használja így (nálam elég jól teljesített a cucc)
2: használja így és leszállítjuk az árat (mondjuk visszautalok egy ezrest)
3: ne használja így, csiszoltassa meg az ismerősével (szintén mondjuk egy ezres vissza)
4: ne használja sehogy, de akkor ne is buherálja és küldje vissza minél hamarabb (ekkor természetesen az egész visszajár). -
harry
veterán
válasz
old gray #1809 üzenetére
Privát üzeneteket nem osztunk meg, alapelvek
Igen tudom ez a PH!n, de amúyg sem illene. Írja le mi a gondja, aztán ha nagyon zavaros akkor utolsó lépésben a priviket. Bár sztem fölösleges, mit fog változtatni, elsimul a karc a borda alján? Ha nem tetszik küldje vissza, mint ahogy azt az eladó is javasolta.
-
-
kircso13
senior tag
válasz
old gray #1734 üzenetére
Egy szitu!
Haver eladott egy msi alaplapot amibe nem volt mindegy hogy e6 vagy e4 athlon 64-es procit raksz bele ( megfelelő bios kell hozzá). Írta a gyerek, hogy átforrasztotta a kondikat ( de minek) és úgy sem jó. Kérdi a srác a haveromat , hogy vissze venné e a lapot! Haver kérdezi tőle , hogy ezekután??? És a srác volt megsértődve, de végül is a lap ment neki szépen miután biost cserélt
. Szal itt is valami mokerolás lehetett
-
Calibos
addikt
válasz
old gray #1734 üzenetére
Lehet hogy keresni kéne valakit a PH-án aki kicsit jártasabb a jogban, ha találsz akkor megkérni hogy fogalmazzon meg egy jogilag helytálló szöveget.
Szerintem vagy ez hülyeségÉn azt csináltam hogy egyszer kaptam adás-vételit, azt bescanneltem, kinyomtattam 30db példányban!
-
ANT
őstag
válasz
old gray #1734 üzenetére
Például az lehetett volna a tartalma, hogy: "A vevő a terméket kipróbálás után, működőképes állapotban vásárolta meg. Az esetleges hibá(k)ról az eladó tájékoztatta a vevőt." Persze sztem a PH-s adásvételek elenyésző részében készül ilyen (vagy egyáltalán bármilyen) szerződés.
-
válasz
old gray #1730 üzenetére
kellemetlen. nekem egyszer vinyoval volt hasonlo, szerencsere 3 nap gar idon tul, igy elhajtottam az illetot. 3napon belul kicsereltem volna, de ez en vagyok, bele van kalkulalva az arba.
amugy ez a legrosszabb, mikor tudod hogy 99% hogy o vagta haza. es mi van ha a maradek 1%? es akkor jon es pattog, es stb, az emberek ilyenek, ez magyarorszag, nem lehet lemondani par tizezer forintrol, ha latsz ra eselyt hogy mas karan visszaszerzed.
tudom, ezzel nem sokat segitettem. ha a te helyedben lennek, biztos hogy nem adnam vissza a penzt. ki volt probalva, bevallottan buheralja a srac a dolgokat, eleve ugy inditottam volna egy ilyen sztori utan hogy akkor bocs de kuszobgari, es persze, huzd nyugodtan. -
gban
veterán
válasz
old gray #1555 üzenetére
Azon gondolkoztam, mi van ha teszem fel valaki pl. azért nem vállal postázást, mert mozgássérült, és nem tud elmenni a postára csak nehezen, vagy bármi más oka van rá, ami miatt megoldhatatlan számára a dolog.
Biztos örülne neki akit letulokoznak, nem ismerve a körülményeit.
De egy ilyen "fórumtárstól" kitelik az is, csak szerencse dolga hogy kinek írja látatlanba.
Inkább örülne hogy odaírom, és nem kell feleslegesen levelezgetni...
Én speciel csak a rossz tapasztalatokat olvasva döntöttem így, meg igazából nem is éri meg sok esetben kétszer sorbaállni a postán, egyszer feladni, egyszer meg a pénzért menni pl., nem beszélve ha elkallódik, vagy lesz vele valami, illetve ezt állítja akinek küldöm, olvasni elég negatív tapasztalatot. -
-
kirkri
addikt
válasz
old gray #1076 üzenetére
Szerintem sem tizenéves az illető, mert általában egy tizenéves nem rendelkezik folyószámlával. Annyi esze nem volt az illetőnek, hogy egyértelműen kiszúrható, hogy a három regisztráció egyidőben történt. Meg aztán arra se nagyon figyelt, hogy mindhárom nick hozzászólásaiban észrevehető, hogy mondatot csak kisbetűvel kezd.
-
Realradical
őstag
válasz
old gray #640 üzenetére
Ha pedig a sima keresőre gondolsz a PH-n (a te neveddel próbáltam és 1-et ad ki 6 helyett) az azért lehet, mert a PH! valami más betűkódolást használ, mint a beírt post. Ezáltal előfordulhat, hogy: old gray utf8-ban nem egyenlő old gray unicode-ban. Vagy valami ilyesmi...behatóan nem értek hozzá ez csak a tapasztalat.
A phmegbízhatóság oldalon azért látod az összes találatot, mert ahol ilyen probléma volt ott rlazol felhívta rá a figyelmem és javítottam az adatbázisban. A találat alatti link amire ráklikkelsz az meg ugye a PH keresőjét használja tehát ott nincs javítva.
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Musk feloszlatta a Tesla Dojo szuperszámítógépes részlegét
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest