Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClayMore
aktív tag
Hi capa gbb short stroking kerdes:
Mi a jobb, mik az elonyok es hatranyok akozott ha short stroke gumi tavtartokat rakok be vagy ha erosebb recoil rugot rakok be vagy ha ezeket kombinalom?Illetve honnan tudom elore megmondani hogy milyen return rugot vegyek es rakjak be amikor megveszem a tavtarto gumi keszletet? Jo lenne egyszerre megvenni.
Illetve eleg a return rugot cserelni?
A cel az lenne hogy gyorsabb trigger response legyen, gyorsabban lemenjen a ciklus, DE ne verjen szet mindent ha lehet. Alany ICS Carnotaurus
Koszi!
Amugy megerkezett az ICS Carnotaurus. Elso benyomasok:
Jol allithato hop up. A gyari gumi az valoban tultekeri a 0.3 alatti BB-ket. 0.28-at is picit. Kellett a csere R hop nelkuli gumira. FPS ingadozas +-1, neha 2, de tobbnyire 1 ket loves kozott. 30-35 meterrol a 8-10cm atmeroju fatorzs semmi gondot nem jelent. NEm vagyok nagyon jo lovesz, de a tobbsege eltalalta a torzset.A fogasa jo.
Latszodik a sporolas. A QC egy kalap szar. Siralmas!
- A safety kar a j. oldalon rohadtul lotyog es nem pontos.
- Alapbol lotyogott a split slide also-elulso resze, mert nem volt meghuzva a csavar ami a frame-hez rogziti. Rogzitene... Azert nem, mert a slide darab furat es a frame furat koszono viszonyban sincs egymassal. Ha meghuzod rendesen akkor befeszul a csavar (lehajtaskor a vegen kilo mint a rugo) es oldaliranyba elhuzza a slide also reszet. Ez a lokepre nem hat de gondolom nem jo. Ez olyan fel mm elterest okoz a slide also es felso (elso es hatso) resze kozott.
- Az elulso iranyzekon volt egy apro karcolas.
- Az elsutob. akad. Vmi sorja vagy vmi lehet aminek sztem belul nekiutkozik. MAjd megnezem.Ezekkel nem johetett volna ki a gyarbol.
+ Ahogy azt reviewkban is volt aki szovatette, azt en is megerositem hiaba allitgatod a hernyocsavart az els. billentyuben nem valtozik a trigger response.
Tarkombatibilitas: TM, ICS, Novr. tarakat megeszi. AW-t tudok majd meg beleprobalni a heten. Es olyan erzesem volt, hogy a legjobban a TM-val mukodik a legjobban. Vhogy azzal mashogy mozog vagy nem tudom. De ott volt a legjobb erzesem.
Viszont a magwell csak azokat a tarakat szereti amiknek az also reszen a tarajak fele szogben le van torve a muanyag. Amiknel ez meroleges a tar testevel azokat nem engedi magaba.
Irtam nekik minosegi panaszt. Meglatjuk mit reagalnak.
Ezek alapjan elkolthettek volna meg +10%nyi koltseget es akkor ezek nincsenek. En 207EUR-ert vettem postaval. Ezt igy ebben a formaban ennyiert le tudom nyelni. 250-ert mar rohadt merges lennek es visszakuldenem.
Ha azt nezem mennyiert vettem a novr ssp5-ot upgradelve hasznaltan es az mit tud akkor a Carnotaurus az annak jo vetel aki nem banja a moddolast es nagyon tetszik neki a design. Azzal hirdetni viszont hogy ez dobozbol kiveve is egy competition level replika
Nem teljesen stimmel ezzel a QC-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest