Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hönir

csendes tag

Sziasztok
    Egy pici önreklám,remélem elfér itt! Nemrég kezdtem bele fotózás mellett videózásba is.És utóbbinál az egyik hobbim az airsoftott választottam témának.A kezdeti szárnybontogatás után már körvonalasodott mit is szeretnék.Jelenleg egy Zala megyei pályáról készültek a videók nagy része, ahol közbenjártam a pálya beindításában.De a hosszú távú terv minél több pályára minél többször eljutni és tapasztalatokat megosztani szigorúan őszintén.A humor faktorról pedig szerény kis csapatom a RavenS28 gondoskodik.Akikkel egész éveben játszunk. Ami még jönni fog felszerelés fegyver bemutatók szigorúan féléves vagy éves használat után,és más érdekes airsoft témák bicskanyitózgatóan szabadon és őszintén.Esetleg némi Gaming amibe belefuthatsz elvétve.Ha érdekel a tartalmam és érdekesnek találod a koncepciót.Nagyon megköszönöm ha segítesz előbújni a youtube mély mocsarából.Ezt egy feliratkozással megteheted! Vagy ha megmutatod barátaidnak.Hogy minél több emberhez eljussak.Nagyon köszönöm! :R
    Link : AngerSoftGame
    És ha a jövőben találkozunk valahol,vendégem vagy pár jó fotóra,gyere oda bátran. :))
    Üdv

Új hozzászólás Aktív témák