- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Nekem eddig az egyetlen fegyver, amin használható volt az optikai irányzék, az a DE M56DL (M1014 kópia) shotim volt. Semelyik AEG-emen nem sikerült megbarátkoznom a nyílt irányzékkal, pedig több tucatnyi fegyverhez volt szerencsém 10 év alatt. A red dot-okat viszont imádom. Olcsó modelleket használok, nyíltat és "konzervet" is, és mindegyikkel nagyon elégedett vagyok. Legutóbb (kb. egy-másfél éve) 3500 Ft-ért rendeltem az íbéjről mini konzerv dotot, és azzal sincs semmi gond.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest