Hirdetés
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
DNReNTi
üzenetére
Szóval akkor szerinted ez első fegyvernek tökéletes lenne számomra? Ez a 300 fölötti fps is jól hangzik számomra, mégse akkor 200 lenne mint egy AEP.
Gázból én ezt néztem ki: Smart Gas™ - 1000ml
Ez hogy "Works at low temperatures (up to 5°C)" ez mennyire tűnik kamuzásnak? Amúgy értékelés alapján nagyon szeretik ezt a típusú gázt, kérdés hogy ebbe van valamilyen spéci keverék ami miatt jobban lehet használni mint a sima gázokat pl.?
Gázból melyik márkát érdemes venni? Van olyan márka mint BB-ből a G&G hogy nagyon ajánlott kategória? Mert látom hogy elég sok márka van, mint pl. Guarder, vagy ez a Smart Gas amit fent linkeltem, Nuprol, stb..

Gondolom vásárlás után ezt a pisztolyt ugyanúgy érdemes átnézetni mi?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest