Hirdetés
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzozo
senior tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Nekem annó volt egy VSR 10 PRO-m, de végül eladtam, mert keveset tudtam az asszony miatt kijárni játékokra...
Most visszasírom, viszont az biztos, hogy még egyszer sajnálnék rá ennyit kiadni. Főleg figyelembe véve azt, hogy a tuning többe került, mint maga a fegyver, vámmal, plusz mindennel együtt.
Ezért gondolkodom jelenleg a BAR 10-en. Viszont azon is cserélni kell mindent, de még így is olcsóbb lesz összességében, teljesítményben és élményben viszont ugyanolyan.
macilaci78: Legelőször az airsoftot Szentendrén próbáltam ki, két alkalommal is béreltem ak-t. Harmadik játékomra már megvolt a sniper, szóval gyakorlatilag elmondható, hogy azzal kezdtem el játszani komolyabb szinten. Persze az első pár játék nem volt túl élménydús, 0 találat, de sosem volt olyan érzésem, hogy a "p.csába, miért nem vmi aeg-et vettem?". Valamiért tőlem a közelharc távol áll.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest