Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
[hun] warhea
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
nem ugy ertem, hanem itthon ahogy latom a minoseg nagyon hozza van allva az itthoni atlagkeresethez. persze, hogy megnezik, de en kint valahogy nem talalok jingjong vagy mi markakat es inkabb kiadnak tobb penzt egy megbizhatobb, minosegibb replikara mint itthon. persze ez is visszagyuruzik a budget-hez amibol az atlag magyar ember gazdalkodhat.
egyszeruen ertelmes szervizt sem talaltam itthon eddig
igaz lehet nekem kellene nekiallnom dolgoknak, csak nem vagyok tulsagosan ilyen beallitottsagu ezert inkabb fizetnek, ha tudom, hogy valaki biztonsagosan tudna atalakitani a dolgokat amiket szeretnek.ellenben ahogy latom szinte minden szerviz negativ kritikakkal rendelkezik (ezl ehet az is, hogy csak fikazzak oket vagy nem tudom) de igy nem nagyon merem elvinni a replikakat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Syl: UPS - te áldott!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- OLED TV topic
- Arc Raiders
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
igaz lehet nekem kellene nekiallnom dolgoknak, csak nem vagyok tulsagosan ilyen beallitottsagu ezert inkabb fizetnek, ha tudom, hogy valaki biztonsagosan tudna atalakitani a dolgokat amiket szeretnek.