- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacuss20
senior tag
válasz
Chris78
üzenetére
Hát ha hallgatsz rám legalább 0.28-as BB-t használsz és az vagy 0.30-as felvesz 20 Fps-t. Én gumicserével jól beállított lenyomóval 80m meglőttem az alap 420-25 fps-es puskával. Volt is káromkodás vegyes csodálkozás nem egyszer
Van videóm a lő tesztről amit itt is vegyesen fogadtak, de nem egy játékon nem egy ellenfél tanúsította a valósságát. Utóbb eladtam pénz híján csapattárs vette meg azóta küldtek hozzám 2 Su-t, hogy hozzam már ki belőle amit lehet.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- PlayStation 5
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van videóm a lő tesztről amit itt is vegyesen fogadtak, de nem egy játékon nem egy ellenfél tanúsította a valósságát. Utóbb eladtam pénz híján csapattárs vette meg azóta küldtek hozzám 2 Su-t, hogy hozzam már ki belőle amit lehet.