Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
udi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
jol mondod
haver pont ezt csinálta és kimaradt valami...aztán meg cirka egy napos játék után halt be a fegyoja majd uj rugovezető majd megint valami reccs és mire elhitte nekem hogy én elviszem és garival megcsináltatom addigra már a tüzváltokar is tropa lett.tehát vagy 20K alkatrész és gariugrás és 2heti bosszuság után végre észhez tért..ja és mindezt egy CA 100K-s fegyóval játszotta el 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
haver pont ezt csinálta és kimaradt valami...aztán meg cirka egy napos játék után halt be a fegyoja majd uj rugovezető majd megint valami reccs és mire elhitte nekem hogy én elviszem és garival megcsináltatom addigra már a tüzváltokar is tropa lett.tehát vagy 20K alkatrész és gariugrás és 2heti bosszuság után végre észhez tért..ja és mindezt egy CA 100K-s fegyóval játszotta el