Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 17 - alap
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
udi
őstag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Én személy szerint profi szerelővel csináltatom.Mindenki mondta hogy tök egyszerü csináljam magam de én inkább elvittem egy szerelőhöz és potom pénzért beletette és még garit is kapok rá.Minden pöpec és ha nyügöm van egyből csinálja.Ennél biztosabbat el sem tudok képzelni.Korrekt olcsó a srác ha esetleg kell valakinek ilyet csinálni akkor lehet hogy tudok segiteni.Az átfutási idő pedig állt max 1hét.
De ettől függetlenül otthon is próbálkozhatsz de akkor a fegyó garija is ugorhat ha rájönnek
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- DJI Mini 4K, 2 akkumulátorral
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest