- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
K6000
aktív tag
Én a keleti blokkot erősítem, ráadásul a CA is távol áll tőlem, ennek tudatában olvasd, értelmezd a véleményem.
Hogy pontos-e az érdekes kérdés fent írta valaki hogy a cső hossza nem befolyásolja a pontosságot. Szerintem igen, főleg ha a rövid csövű TM AK Beta és az ICS AK-74M nézem. Az ICS bőven veri pontosságban a TM-et.
A CA M15A2 Rifle fegyóba 510mm belső cső van ami Lényegesen hosszabb még az ICS AK-74M nél is. Tehát pontosnak kell lennie.
Alap CA nem túl izmos /ez a kínaiak erőssége/ az általános az hogy 90 - 100 m/s rugókat raknak a TM, CA, ICS fegyverekbe. A jó hír viszont az, hogy a CA acél csapágyakat használ /az ICS is/ amíg a TM egyes modellekbe csak műanyagot.
A lényeg, hogy minden kockázat nélkül raksz bele 110 m/s rugót ami egy hasonló fegyverben 370 - 380 Fps-t kell hogy tudjon. Rakhatsz bele 120 m/s rugót is de akkor már csak sniper fegyvernek használhatod, és az épületekből is ki leszel tiltva!A fegyver tehát pontos, alapból egy JG simán veri erőbe de ezen 2-3e Ft lehet segíteni. Csak óvatosan a rugóval mert könnyen 400 + lesz a fegyver!
Sajnos a tok és a tus tekintetében a nemzetközi fórumok nem nagyon ajánlják

De majd jön egy CA tulajdonos és megmondja a tutit

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4829,100 Akksi
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest