Új hozzászólás Aktív témák

• K6000

aktív tag

válasz PROti #1737 üzenetére

Én a keleti blokkot erősítem, ráadásul a CA is távol áll tőlem, ennek tudatában olvasd, értelmezd a véleményem.

Hogy pontos-e az érdekes kérdés fent írta valaki hogy a cső hossza nem befolyásolja a pontosságot. Szerintem igen, főleg ha a rövid csövű TM AK Beta és az ICS AK-74M nézem. Az ICS bőven veri pontosságban a TM-et.
    A CA M15A2 Rifle fegyóba 510mm belső cső van ami Lényegesen hosszabb még az ICS AK-74M nél is. Tehát pontosnak kell lennie.
    Alap CA nem túl izmos /ez a kínaiak erőssége/ az általános az hogy 90 - 100 m/s rugókat raknak a TM, CA, ICS fegyverekbe. A jó hír viszont az, hogy a CA acél csapágyakat használ /az ICS is/ amíg a TM egyes modellekbe csak műanyagot.
    A lényeg, hogy minden kockázat nélkül raksz bele 110 m/s rugót ami egy hasonló fegyverben 370 - 380 Fps-t kell hogy tudjon. Rakhatsz bele 120 m/s rugót is de akkor már csak sniper fegyvernek használhatod, és az épületekből is ki leszel tiltva!

A fegyver tehát pontos, alapból egy JG simán veri erőbe de ezen 2-3e Ft lehet segíteni. Csak óvatosan a rugóval mert könnyen 400 + lesz a fegyver!

Sajnos a tok és a tus tekintetében a nemzetközi fórumok nem nagyon ajánlják :(

De majd jön egy CA tulajdonos és megmondja a tutit ;)

Új hozzászólás Aktív témák