Hirdetés
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
zalman90
üzenetére
Kell egy fajta humorérzék hozzá.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kedvencem: fegyverboltban eladóként dolgoztam. Két fiatal srác be a boltba, nézegetik a pisztolyokat, mindegyik alatt a cetli, mi a típus, mi az ára. Amire rámutattak, kivettem, megmutattam, kezükbe adtam, ajánlottam megfelelőt. Fél óra tökölészés után a nagyokos megkérdi: "Ez micsoda és mennyibe kerül?"
Abszolút higgadtan, egyenletes hangszínnel: "Odaírtuk azon kedves ügyfeleink részére, akik tudnak olvasni." És otthagytam, kiszolgáltam a kövi vevőt, egy doboz lőszert vitt, 3 perc. Majd vissza:
"Tudok még valamiben segíteni?"
Feltettek 2 lényeges kérdést, odafigyeltek a válaszra, döntöttek, és elvitték az első pisztolyt, amit javasoltam.Félreértés ne essék, nem voltam fellengzős, lekezelő, de ne szívasson fasságokal két Vér Pistike. Ha komoly a szándék, komoly a hozzáállás. Egészen a hülye kérdésig türelmes voltam, szájbarágós, 3× mondtam el ugyanazt szóról szóra, de ezzel betette a kaput. Kellett az a 3 perc szünet.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)