Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
LHunti
csendes tag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni. Ugyanis hétvégén volt időm foglalkozni a gearboxal (V3) és gondoltam szépen összepakolom az új cuccokkal. (új csapágyak, dugattyúfej, hézagolókészlet, teflonos zsír) Vettem is hozzá element gyártmányú csapágyakat és hézagoló készletet, de már megbántam. A csapágyakról azt hittem, hogy acélból vannak, de mint kiderült nem, ugyanis a mágnes nem fogja.. gondolom tehát alu, de ami inkább idegesít, hogy berakom a helyükre őket és már attól kiesnek, hogy csúnyán nézek rájuk
illetve a helyükön maradnak azért de ha véletlen meglököm hátúról őket rögtön potyognak kifelé.. ez mennyire jelenthet problémát? ha jól kihézagolom nem lesz gond? Ja igen a szintén element gyártmányú hézagoló készlet, hát nagyon boldog voltam mikor rájöttem hogy a 0.3-as alátéteket semmire sem tudom használni, ugyanis nem mennek rá a fogaskerekek tengelyeire
Valaki járt már így? Mert nagyon idegesítő, hogy valahova pont az kéne csak és már összetudtam volna rakni a gearboxot, de így ez most nemfog menni.. Milyen hézagoló készletet érdemes venni amiben a 0.3-asok is használhatók?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
illetve a helyükön maradnak azért de ha véletlen meglököm hátúról őket rögtön potyognak kifelé.. ez mennyire jelenthet problémát? ha jól kihézagolom nem lesz gond? Ja igen a szintén element gyártmányú hézagoló készlet, hát nagyon boldog voltam mikor rájöttem hogy a 0.3-as alátéteket semmire sem tudom használni, ugyanis nem mennek rá a fogaskerekek tengelyeire
Valaki járt már így? Mert nagyon idegesítő, hogy valahova pont az kéne csak és már összetudtam volna rakni a gearboxot, de így ez most nemfog menni.. Milyen hézagoló készletet érdemes venni amiben a 0.3-asok is használhatók?