- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
-
Kasza08
őstag
válasz
Kasza08
üzenetére
Nya!
Addig forgattam csaeréltem dugtam össze vissza, míg most mindkettő világít
. Rájöttem, mivel 3 pin kapacitású volt a kapcsoló, de csak 2 kábel volt benne, egyiket kiszedtem, és be tettem a másik mellé, így vílágít!
a HDD led, meg meg volt fordítva!
Ekkora hülyeséget.
fejjel lefele van a csatin az írás, és így kellett rákötni! mind1, fő a siker! milyen szép erősen világít 
-
rhonin
senior tag
válasz
Kasza08
üzenetére
sajnos nekem mindkét optikai meghajtóm lg ugyhogy nekem nem lökik ki. Nem fikázni akarom az lg-t mert semmi gondom vele csak néha hülyül egy kicsit de amugy kafa kis szerkezet. az egyik ismerősömnek van pioneer 110-ese az nem hogy erősen de ugy löki ki a meghajtót. szerintem fele olyan gyorsan becsapja a tálcát mint az lgm. philipset még nem látam de durva lehet ahogy előadod.

-
rhonin
senior tag
válasz
Kasza08
üzenetére
nekem is mindig csukva van csak mikor bekapcsolom a gépet akkor kinyitom bekapcs aztán ujra becsuk. akkor szoktam megszivni mikor a dvd író ki akarja adni a tálcát aztán elakad
aztán koppanik egyet. meg lehet szokni. haveri körben mindenki csodálja szerintem nagyon tuti és még az ára is jó. 
-
Kasza08
őstag
válasz
Kasza08
üzenetére
Amúgy engem nem zavar a 3 000 000 000 db szint
a mostani gépházban 3 db 8 centis rendszerhűtő van, a tápnak 12 cm-es, a cpu-nak 6 cm-es + a turbina, de én megvok vele... Fúú ha elképzelem 5 db 8 cm-es,,, meg majd még lesz benne más venti benne biztos...Huhhú
Elidítom...és mint a repülőgép...
( a rendszer -10 fokos
) -
Tomi 16
őstag
válasz
Kasza08
üzenetére
Szia Kasza08!
Elég jó főleg a 25cm-es venti az oldalán nagyon hűt 5C-fok lehülést eredményezett kb-ebben a házban nekem.
Szóval mindenkinek ajánlani tudom.
Csak arra számítani is kell hogyha netán vesztek ilyent hogy az első 14cm-es ventiben kileng vagyis 8-AS VAN BENNE.
De egyébként semmi baj nincsen vele mert az Aerocool-nál ez szabvány hiba.
Üdv:Tomi -
Collector19
tag
válasz
Kasza08
üzenetére
Mondjuk lehet hogy azért ilyen, mert gyári procihűtőm van, meg van benne egy kétes Vantec hűtő hátul. A dobozra 30 db volt írva zajszintnek, szerintem ez sokkal több. A talpak a képen voltak (#1229). Az enyémen sincsen

Az tetszik benne hogy ha ránézek, akkor brutálisnak, és ''elpusztíthatatlannak'' tűnik
Na jó azért ennyire nem, de jóóó 
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Anime filmek és sorozatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Tőzsde és gazdaság
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(kábelek, ilyesmi...)

de a pillanatragasztó mindent megoldott
fejjel lefele van a csatin az írás, és így kellett rákötni! mind1, fő a siker! milyen szép erősen világít 

!De vettem uj gepet es jott egy kiraly kis Casetek!