- Yettel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rhonin
senior tag
válasz
Kasza08 #1440 üzenetére
sajnos nekem mindkét optikai meghajtóm lg ugyhogy nekem nem lökik ki. Nem fikázni akarom az lg-t mert semmi gondom vele csak néha hülyül egy kicsit de amugy kafa kis szerkezet. az egyik ismerősömnek van pioneer 110-ese az nem hogy erősen de ugy löki ki a meghajtót. szerintem fele olyan gyorsan becsapja a tálcát mint az lgm. philipset még nem látam de durva lehet ahogy előadod.
-
rhonin
senior tag
válasz
Kasza08 #1423 üzenetére
nekem is mindig csukva van csak mikor bekapcsolom a gépet akkor kinyitom bekapcs aztán ujra becsuk. akkor szoktam megszivni mikor a dvd író ki akarja adni a tálcát aztán elakad
aztán koppanik egyet. meg lehet szokni. haveri körben mindenki csodálja szerintem nagyon tuti és még az ára is jó.
-
rhonin
senior tag
válasz
Peet210 #1421 üzenetére
nem a plexit lecsavaroztam és ugy fordítottam hogy a bal alsó sarokban legyen és utána értelemszerűen mint az előzőnél ugy raktam fel a ventit meg a rácsot. most akarok beszerezni ata kábeleket kék uv-sat meg meg kábelharisnyát. amikor van egy kis pénzem akkor alakítgatom a házikómat.
nekem sajnos nem aerocool a hátsó 12centis hanem cooler master de mivel zalaegerszegi vok ezért örülök még annak is hogy ilyet be tudtam szerezni.
''És akik azt mondják hogy nem jó ház azoknak túró a fülükbe''
Ez így van. -
rhonin
senior tag
amikor megvettem 1 évvel ezelött egy aerocool jr-sv házat nem gondoltam volna hogy ennyire népszerű lesz. de azért örülök neki. szerintem nagyon faszányos a cucc csak annyi gondom van vele hogy az elöl lévő 12centis venti elötti rács nagyon porosodik. én megfordítottam a plexit az oldallapon és most a vid. karira fujja a hideget a venti meg raktam bele hátulra egy coolermaster 12centis ventit plusz egy 30 centis neon van benne. meg uv-s kábelek ja és a procihűtöm is kéken világít. szerintem nagyon baba házat lehet belőle csinálni ajánlom mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest