- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Hivatalos videón is karcsú a Find N5
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bargab
tag
válasz
Gravity1234 #1898 üzenetére
Láttam a konfigokat, de nem tudom hogy a premier ki is használja-e őket (mármint a VGA-t). Úgy jártam, hogy anno hogy a premier 6-os támogatta a mostani FirePro kártyámat. De mióta a CC verziók vannak már nem támogatott. Ezért egy sima átlagos projekt lejátszása is gondokba ütközik, még hogyha le is renderelem előtte akkor is.
Olvastam hogy sok eddig támogatott kártya egyszer csak kierült a listáról ezért is kérdeztem, hogy kinek milyen tapasztalata van, használat alapján.Elég sok color correctort, lumetri colort, Warp stabilizert stb. használok. Ezért egy jobb kártya már kell, nem csak az export lenne kicsit gyorsabb, de a sima vágás közbeni lejátszás is. Ha csak alap vágási műveletek kellenek akkor egyetértek hogy erős proci és sok memória a kulcs, de jelenleg a VGA a gyenge pont a gépben.
Múlt héten raktam össze egy magazinos anyagot kb 6-7 perc, volt hozzá 3 órányi fullHD 25-30Mb/s nyersanyag. A gépnek már a lejátszás is gondot okozott amikor egy 20 perces fájlból kellett kikeresnem TC nélkül egy megszólalás részletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen videókártyát?
- GTA VI
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest