Hirdetés
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jank
tag
válasz
Csocsesz75 #52 üzenetére
Köszi, átlépek!
-
Jank
tag
Na meg is érkezett Meda In China verzió
. Beüzemeltem eddig minden rendben van, volt egy nagyobb frissítés 2025 januári biztonsági. Minden megjelölt funkció rendben működik beleértve EKG, 60 s állapot felmérés is megy, az még alvás adatok meg hőmérséklet adatok hiányában nem teljes de pár nap múlva az is rendben van. Sajnos az érrendszerem állapotáról nem valami hízelgően nyilatkozott.
Beállítás nagyon felhasználó barát. Jó cuccnak tűnik. Az ajándék fűlhallgató egyértelműen jobban szól mint az eddigi Soundpet Capsula Pro3 fülesem. Szóval boldogság van.
-
diegho
nagyúr
Ez jó cuccnak tűnik. Szerintetek megéri Galaxy watch 6 classicról váltani?
-
doongoo
addikt
Csak rendeltem egy zöldet egy ajándék fülessel. Annyiért van most így, mint a watch 2 az ajándék szíjjal. A füles mondjuk már csak a sima buds 3 (abból egyet már kaptam a watch 2-höz is), szerintema buds 3 pro sem jobb sokkal annál (arra ott az earfun pro 4
) Legfeljebb eladom a felesleges fülest (talán 15-20k között elmegy) és akkor még egy kis árfaragásnak jó lesz.
-
tomp
félisten
Fekete Watch 2 után ezüst Watch 3 lesz. A Watch 2-t pedig beszámítottam.
A Buds 3-at pedig eladom ami jön mellé. -
válasz
sohajda90 #44 üzenetére
Tudtam hogy ez lesz, tavaly már majdnem vettem watch 2 de túl sokáig agyaltam rajta és lemaradtam róla plusz akkor még rendesen működött a GT 2 prom. Szóval annyira nem érdekelt.
Mostanra viszont tönkre ment a fő gomb a gt2 próban és mindenképpen akartam venni új smart watchot és tudatosan mentén rá hogy az elsők között rendeljem. -
fuzics
tag
Azt látom, hogy az oHealth appban még nincs benne ez az óra, nekem s24 telefon van, remélem kontaktálni fognak
-
sohajda90
tag
Én már betettem a kosárba "csak" a Nordic Blue szíjjal extraként amikor láttam, hogy ti Buds 3 Pro-val rendeltétek...mondjuk nekem az pont nem hiányzik, mert a 13-hoz kaptam egy lunar white színűt (akkor még nem engedett kéket kérni, pedig az menne hozzá), szóval szükségem nincs rá, de azért szemétség, hogy valakinek ~160 EUR értékű ajándékot adnak, másnak meg ki akarják szúrni a szemét ~30 EUR-val...úgyhogy várok hátha valamikor újra aktiválják...plusz még a 80/120W-os duplaportos töltőfejükkel szemezgetek, köcsögség, hogy ezt nem lehet hozzá választani ajándéknak...
-
Janaboy
veterán
Csak beesett a Watch 2 200 alá
Azért a Oneplus buds 3 pro-s ajándékkal nem rossz.
Basszus olyan gyorsan fogyott az ajándék, nem tudom hogy hogy tölti-e de a kék színű buds 3 proval már nem tudtam rendelni, csak a lunar színűvel.
-
-
doongoo
addikt
Jaja, amikor rendeltem, tavaly karácsony előtt, akkor volt talán a legolcsóbb. Egy ajándék szíjjal és egy ajándék fülessel volt 239€. Azóta drágábban van és ajándék is csak 1szíj "választható" hozzá. Ma délután kiderül az ára. Nekem amúgy bejön az újból a zöld szíjas. Designban a 2-esnél az első verzióknál a keret volt csúnya, ezen dobtak a nordic blue-nál ill. a 2R-eknél, de most a 3-ason a számokkal jelölt titán lünetta eleve jobban néz ki. Engem inkább az zavar csak (és tart vissza), hogy egyelőre nincs LTE verzió a premierre beharangozva, pedig az oppo watch X2-nél (tesó) ezt is promózzák
-
sohajda90
tag
Ha a Watch 2 Nordic Blue edition-t becsökkentik 200 EUR alá akkor arra lehet benevezek, de a Watch 3 egyelőre nem mozgatott meg bennem semmit. Plusz elég csúnya dolog a OnePlus-tól, hogy a designosabb változatokat mindig később adják ki, lásd: Nordic Blue edition az óránál meg Apex Edition az Open-nél, így az early bird-ök, akik tényleg várják a premiert és előrendelnek mindig ők szopnak...
-
Janaboy
veterán
Vajon mennyi lesz az óra
Találtam egy oldalt ahol az Oppo Watch x2 350 usd, mondjuk CN verzió.
-
Janaboy
veterán
Azt néztem hogy az Oppo Watch x2 kékben is elég jól néz ki
-
Már leírta tomp, hogy mi a helyzet. Nekem ez a reboot téma nem megfelelő, úgyhogy én fixen wearOS módban használom. WLAN kikapcsolva (BT hatótávon belül így is minden értesítés megjön), fényerő majdnem maximumon, csukló rázásra nem ébred a kijelző, így bír 4 napot kényelmesen, 5 napot szűken. Igazából 20-25 százalék között fogyaszt, alvás monitorozás aktív és viselem is, az apnoé monitorozás inaktív egyedül, az baromi sokat harap. Tölteni villámgyorsan lehet OP töltővel. Telefon nélkül is tudsz fizetni, azt hiszem, 10 tranzakció engedélyezett.
-
tomp
félisten
Appok indítása azonnali mivel a WearOS alatt lévő Snapdragon SoC készenlétben van azaz mikor kell akkor azonnal ott van. Nem kell várni.
3nap ha éjszaka is rajtam van, 3,5nap ha nincs rajtam este.
Minimális fogyasztás: vedd le és tedd repülő módba. 1 éjszaka 2%.Fizetéshez amúgy kell telefon kapcsolat de nem folyamatosan. Mivel nincs az órában eSE chip így az óra a Google szerveréről tölti le előre a tokent. Azzal x lehetőséged van fizetni.
Pl kapcsolat nélkül 3-at tudsz fizetni de utána kötelező a telefonos kapcsolat. -
tomp
félisten
RTOS-ről Smart üzemmódra azaz WearOS-re konkrétan újraindul az óra. Kb 1perc.
Visszafelé viszont nincs újraindítás, lemegy az animáció és már csak az RTOS megy.
Amúgy Smart módban a WearOS és az RTOS szinkronban megy. De csak akkor aktív a WearOS ha belépsz az app menübe vagy indítasz egy WearOS appot. Pl Térkép, Wallet
Az óra alap funkciói RTOS alapon fut a másodlagos procival.Nálam 3-3,5napot bír ki Smart üzemmódban.
-
fuzics
tag
Most váltanék Huawei GT ről. Jó régi, kb. az RTOSnek megfelelő funkciókat tudja.
Valaki akinek van Oneplus Watch 2 megmondaná hogy a smart mode-ban mennyire zökkenőmentesen vált pl. RTOS-ről Wear módra?
Timer kolléga leírnád, hogy pontosan hogy működik a váltás fizetés esetén?
Fizetéshez szükséges hogy a telefonnal kapcsolatban legyen?
Mennyire nagy (bumfordi) a Watch 2?
Mennyi időt bír nektek a Watch 2?
Köszönöm. -
Csocsesz75
őstag
Jelenleg a Oneplus óráihoz tartozó OHealth alkalmazás 1db órát tud csak kezelni ! Ha valakinek van már Oneplus órája és az újat is meg szeretné venni, ezzel számoljon.
-
Janaboy
veterán
Azt azért sajnálom, hogy esimes verzió nincs belőle, még akkor is ha tudom, hogy jobban húzza az akkut.
-
Valahol azt olvastam, hogy seamless és automatikus lesz az átmenet a Snapi és az RTOS módok között. Nem tudom, hogyan értik, de remélem úgy, hogy nem kell reboot a wearos funkcionalitáshoz való visszatéréshez, mint jelenleg, mert így semmi értelme, szvsz. Az egy dolog, hogy wearos >> RTOS irányban megvan a művelet azonnal, de ha vissza akarod állítani, mert mondjuk fizetnél, akkor ugye reboot.
-
Igen pontosan erre gondoltam.
Végül a tekerő is meglett válaszolva .
Wear OS 5 várok tőlük de majd meglátjuk mi lesz . Inkább attól félek hogy aktivitás figyelés nem lesz a legjobb. Samsung watch ultra volt még nálam nagyon befutó de mikor megnéztem élőben elment tőle a kedvem. -
sohajda90
tag
Ezt a képen látszik-ot nem tudom értelmezni, mert az előzővel is az volt a baj, hogy fizikailag rajta volt a rotating wheel, forgathattad is kedved szerint csak nem történt semmi...szóval az, hogy a képen látszik, hogy ezen is van, még nem jelenti azt, hogy funkciója is lesz...de jövő héten meglátjuk
-
Janaboy
veterán
Frissítéssel hogy állnak amúgy?
Ha jól emlékszem még 4-es WearOS-t olvastam a Watch 2-re, úgy hogy a Samsungon már az 5-ös pörög. -
sohajda90
tag
Sokáig szemeztem a Watch 2-vel, de az tántorított el tőle, amit Mr.Mobile kiemelt a tesztjében: az oldalsó "rotating wheel"-ből végül kihagyták az érzékelőt, így görgetni nem lehetett vele, csak sima gombként funkcionált, a görgetést nem érzékelte, arra a kérdésre, hogy ez mégis miért lett így annyit válaszolt az OP, hogy egy mozgó alkatrész mindig tartósabb, mint egy stabilan fixált...
na persze, a végén gondoltak egyet és csak nem tették bele az érzékelőt, vagy az is lehet csak szoftveresen blokkolták: lehet, hogy ezt is valami licensz védi, amit nem akartak kifizetni?
Kíváncsi vagyok, hogy a Watch 3-ban ezt javítják-e...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Pedig januárra vártuk, de a OnePlus 13 és 13R kettesben érkezett a nemzetközi piacra.
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest