Új hozzászólás Aktív témák

• BonFire

veterán

válasz ViZion #7686 üzenetére

Épp most szemetelte tele a postaládámat, a Köztársasági Elnök Úr, és a Vezénylő Tábornok Úr, valami Epson nyomtatón kinyomatott szórólappal, hogy adakozzak a vörösiszap áldozatainak! Én, a rokkantnyugdíjas kódus, aki havi 27000-ből tengődik!

Még arra sem veszik a fáradságot, hogy nyomdában nyomtassák ki a szórólapjukat, valakivel megszerkesztették a lapot, aztán gondolom szétküldték az önkormányzatoknak mailben, hogy nyomtassátok ki annyi példányban, amennyiben tudjátok, és osszátok széjjel!

Van egy jobb tippem: oldják meg maguk! NEM EZ VOLT MEGBESZÉLVE! Arról volt szó, hogy minden megoldásnak az a kulcsa, ha ők jönnek. Most ők jöttek. Megválasztottuk őket 2/3-addal, így én mosom kezeimet ezek után. Én megtettem, amit választópolgárként megtehettem: elmentem választani. Tejhatalmuk van, gyakorlatilag azt csinálnak ezek után, amit akarnak. Ne lejmoljanak, amikor azt is megtehetik, hogy holnaputántól egyszerűen eltörlik a szociális segélyt is, azzal a címszóval, hogy a magamfajta nyomorék nem hasznos tagja a társadalomnak, és legott bújjon a föld alá.

Persze ilyenkor én vagyok a Tisztelt Polgár. Amúgy meg a társadalmon élősködő parazita, mert harmincéves koromra belenyomorodtam a 36 órás munkanapokba, a kubikolásba, a 80-100 kilós rackek, hangfalak, és 2 mázsás kábeles ládák cipelésébe, betonozásba, színpad építésbe-bontásba, nonstop nyomdázásba. És mivel nem értem még el a nyugdíjkorhatárt és nincs 30 évem bedolgozva, nem vagyok jogosult rokkantsági nyugdíjra, ezért csak szociális segély jár. 27 rongy. Lehet belőle mulatni.

Hát énhozzám ne jöjjön egy se, mert én úgy elzavarom őket a b... – mint a fater a lányát a tévé elől! :(((

Jól van, nem politizálom tele a Ps topicot. Különben sem vagyok panaszkodós fajta, csak az ilyen postaláda-küldemények rendesen ki tudnak akasztani.

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák