Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Épp most szemetelte tele a postaládámat, a Köztársasági Elnök Úr, és a Vezénylő Tábornok Úr, valami Epson nyomtatón kinyomatott szórólappal, hogy adakozzak a vörösiszap áldozatainak! Én, a rokkantnyugdíjas kódus, aki havi 27000-ből tengődik!
Még arra sem veszik a fáradságot, hogy nyomdában nyomtassák ki a szórólapjukat, valakivel megszerkesztették a lapot, aztán gondolom szétküldték az önkormányzatoknak mailben, hogy nyomtassátok ki annyi példányban, amennyiben tudjátok, és osszátok széjjel!
Van egy jobb tippem: oldják meg maguk! NEM EZ VOLT MEGBESZÉLVE! Arról volt szó, hogy minden megoldásnak az a kulcsa, ha ők jönnek. Most ők jöttek. Megválasztottuk őket 2/3-addal, így én mosom kezeimet ezek után. Én megtettem, amit választópolgárként megtehettem: elmentem választani. Tejhatalmuk van, gyakorlatilag azt csinálnak ezek után, amit akarnak. Ne lejmoljanak, amikor azt is megtehetik, hogy holnaputántól egyszerűen eltörlik a szociális segélyt is, azzal a címszóval, hogy a magamfajta nyomorék nem hasznos tagja a társadalomnak, és legott bújjon a föld alá.
Persze ilyenkor én vagyok a Tisztelt Polgár. Amúgy meg a társadalmon élősködő parazita, mert harmincéves koromra belenyomorodtam a 36 órás munkanapokba, a kubikolásba, a 80-100 kilós rackek, hangfalak, és 2 mázsás kábeles ládák cipelésébe, betonozásba, színpad építésbe-bontásba, nonstop nyomdázásba. És mivel nem értem még el a nyugdíjkorhatárt és nincs 30 évem bedolgozva, nem vagyok jogosult rokkantsági nyugdíjra, ezért csak szociális segély jár. 27 rongy. Lehet belőle mulatni.
Hát énhozzám ne jöjjön egy se, mert én úgy elzavarom őket a b... – mint a fater a lányát a tévé elől!
Jól van, nem politizálom tele a Ps topicot. Különben sem vagyok panaszkodós fajta, csak az ilyen postaláda-küldemények rendesen ki tudnak akasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- STAR WARS Zero Company címmel érkezik a Bit Reactor és a Respawn közös játéka
- Trollok komolyan
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Kuponkunyeráló
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest