Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
AMDaZERG_1 #7807 üzenetére
"Win10 alatt formáztam meg, így GPT partíciót hozott létre"
Az MBR | GPT a partíciós tábla típusa, amire max. inicializálni lehet, nem formázni. Illetve alapértelmezetten az MBR-t ajánlja fel a Windows lemezkezelő. Valamint egy 2 TB-os adattár merevlemezt eleve nem is érdemes GPT-re inicializálni. 3 TB és afelett van értelme, illetve akkor, ha OS van rajta, ami UEFI módban bootol.
Nem tudom milyen HDD ez pontosan, meg honnan került rá a virtuális meghajtó, de utóbbit eddig leginkább csak bizonyos külső merevlemezeknél láttam.Különféle partíció helyreállításai lehetőségek vannak külső partícionáló programokban is, de adatmentésre az arra való szoftverek javasoltak: GDB | EaseUS | iCare | Recuva | PhotoRec.
Illetve a TestDisk elvileg vissza tudja állítani a partíciókat, de ilyen összevissza konvertálós / formázásos esetnél nem biztos, hogy működik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD22PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- AKCIÓS - Újszerű 18TB Western Digital HC550, WD HC 550 szerver grade SATA HDD
- WD Purple 2TB
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Huawei P Smart 32GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest