- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
válasz
Jarod1 #28225 üzenetére
Ja-ja gondoltam, hogy a Wifi modullal kevered. A gyári BT mint írtam jóval kisebb és nem foglalatban csücsül, hanem kábellel van csatlakoztatva az alaplaphoz. Ha Intel procis, akkor szinte biztosan nincs benne. Újabb modelleken már egybe van integrálva a Wifi-vel a micro PCIe kártyán de ezeknél még nem.
A legegyszerűbb egy USB stick használata. -
Müszi
senior tag
válasz
Jarod1 #28218 üzenetére
Nagyon valószínű,hogy nincs benne modul. Az én régi 7720ZG-m sem volt vele felszerelve. Gondolom, mert az Inteles platform árrésébe már nem fért bele így azon spóroltak.
Vettem itt az aprón egy AMD-s példány bontásából származót egy ezresért, elöl szétpattintottam a burkolatot, betettem és csatlakoztattam a kialakított helyre, feltettem a drivert és már müködött is.
Sajna most nem látok fent ilyet csak újonnan ezt. -
Peak
addikt
válasz
Jarod1 #28129 üzenetére
miért kéne lennie termékkulcsnak?
kötelező? láttad valahol, hogy kizárólag termékkulcsal lehet értékesiteni szoftvert?
google -> "MS COA 3.0"
a lemez 50 forint neked, 2 db 100. van beépített MS recovery a Win8ban.
elfelejtetted a saját rendszered lementeni?
jah. sokkal könnyebb mindenki mást blamálni. -
1501N
tag
válasz
Jarod1 #28127 üzenetére
Az adatokat sikerült elmenteni azzal nincs gond. Sajna a jogtiszta operációs rendszerről ugyanez nem mondható el.
Nem egészen ebbe a fórumba tartozik, de frissìtésbe haló win 8.1-ekből elég sokkal találkoztam a hetekben.
Kicsit nonszensznek érzen, hogy sem a vas, sem a szoftver gyártója sem teszi elérhetővé az operációs rendszer telepítőjét. Én még az xp-s korszakban vettem lapost, van gyári telepítő cd. Most, ha drága a lemez, legalább legyen letölthető... basszus még termékkulcs sincs a gép alján vagy a papírjain... Pedig a windows-ért külön fizetett a gép tulajdonosa....Elnézést, kicsit felbosszantott a dolog.
-
Müszi
senior tag
válasz
Jarod1 #28113 üzenetére
Bármelyik 2,5"-os SATA winyóval mennie kell. SATA2 a belső csatolás, tehát max. 300MB/s- ra képes, de visszafelé kompatibilisek az eszközök. HDD-nél különben is csak vakítás a SATA3, mert max. a pufferelt érték haladja meg a SATA2 korlátját.
Akár SSD-t is tolhatsz bele. Útóbbinál érdemes utána nézni, mert néhány tipus finnyás a chipsetre. -
-
mark0179
csendes tag
válasz
Jarod1 #28073 üzenetére
jolvan erre se mentem sokra.. azért kösz.
ezt próbáltam http://www.dfi.com/DFI-Lanparty/support/forum/faq_en.html
aztán
http://forum.techcorner.hu/index.php?showtopic=14026
és
http://www.wimsbios.com/forum/notebook-bios-and-other-problems-f38/acer-1360-bios-beeps-help-t9965.htmlaztán semmire nem mentem..
-
-
Dell XPS
veterán
válasz
Jarod1 #27635 üzenetére
szia,
Ha fogadást indítasz, akkor 10k az alaplapra. Szerintem mégiscsak ki kellene zárni ezt valahogy, mert így nem lehet megoldani a problémát sajnos. Üzletek is szívesen segítenek ebben (ha nincs ismerős, barát egy csere erejéig), főleg ha vásárlási szándékod is van. Néha egy ODD ki-be is hoz váratlan megoldást.
-
Peak
addikt
válasz
Jarod1 #27619 üzenetére
Egy ilyenre van szükséged, hogy az asztali géphez csatlakoztatva ellenőrizd, hogy az ODD rohadt-e le:
http://www.argep.hu/trend/SLIM/Slimline-SATA-kabel.html -
LaciMaci84
csendes tag
válasz
Jarod1 #27528 üzenetére
Igen mindig ez volt, úgy olvastam, hogy ez a sima nem G és Z, így nem cserélhető. De közben megoldódott, ami feltűnt ha ki van kapcsolva is készenlétbe villogott, kivettem az aksit, visszatettem és helyre jött azóta is működik nem tudom mi lelhette de akkor lehet ez rossz omen mert akkor hamarosan VGA-s lesz.
-
czanga
őstag
válasz
Jarod1 #27509 üzenetére
Akkor mégegyszer, a jó kép.
A venti fordítva ül felcsavarozva egy lapon, ahhoz, hogy hozzáférj a komplett hűtést egyben ki kell venni. Nem nagy show, de mivel merev az a lap, és a venti a levegőben csüng azon úgymond, így nem hiszem, hogy abba akadna bele, másra meg nem tudok gondolni.
-
czanga
őstag
válasz
Jarod1 #27506 üzenetére
Hmm. Felépítéséből adódóan nem hinném, de utána fogok nézni mindenképpen.
Én arra tippelek, hogy amit rendeltem ebay-ről egészen egyszerűen silány minőség volt. Amúgy tippikusan erős motor zaja van, mintha kezdetektől csapágyas lenne az új venti.
Alaposan meg fogom nézni, de tényleg nem gondolnám hogy ez a gond.
Persze a venti csatlakozás nem PWM-es benne, had örüljön a felhasználó.
-
arg0s
csendes tag
válasz
Jarod1 #27461 üzenetére
Néztem ott is de nincs, a bios ráadásul elég puritán a boot-on kívül érdemben semmit nem lehet átállítani. Egyszerűen win7 alatt nem megy, de ha legalább lassabban menne, de sajnos egyáltalán nem működik. Kivéve az egér esetében. Azt felismeri, de pl egy pendrive-ot vagy külső merevlemezt már nem. Eszközkezelőben meg ismeretlen eszköz, vagy 10-es hibakód, hogy nem lehet elindítani az eszközt.
-
Peak
addikt
válasz
Jarod1 #27125 üzenetére
A leirásból egyértelműen ez a hibajelenség nem vonható le.
Pl. nem derül ki, hogy a postolónak van-e fogalma a Vezérlőpultban található Hang menüpont alatt található Hangeszköz kezelésről, hogy miként állitunk aktiv kimenetet, hogy az adott alkalmazásban látszik-e, stb.stb.stb.
A posztoló által adott információ annyira hiányos, hogy nem lehet vele mit kezdeni.
Pl. "a gép nem látja" jelenségből nem tudható, hogy miként nem látja. -
twollah
nagyúr
válasz
Jarod1 #13629 üzenetére
Mit jelent az, hogy lassu?
Tapasztalatom szerint az en gepemben (5710Z) levo DVD iro nem egy sebessegbajnok.
Lassan ismeri fel a lemezeket, a DVD-RW irassebessege az valami katasztrofalis, a DVD+RW lemezekkel meggyulik a baja.
Azert pozitivumai is vannak:
- nagyon szepen ir.
- stabilan olvassa vissza a lemezeket. -
_core
aktív tag
válasz
Jarod1 #13555 üzenetére
Akkor a Microsoft oldalan kozolt modon probalkozzunk tovabb: A NUMLOCK bejelentkezési problémát okoz a hordozható számítógépeken Itt mint lathatod mashol kell allitgatni a registryben.
-
_core
aktív tag
válasz
Jarod1 #13549 üzenetére
Letoltottem es becsomagoltam majd ujbol feltoltottrem a regisztracios bejegyzeseket: Letoltes
Kicsomagolas utan talalsz 2 reg. bejegyzest
- numon.reg - Num Lock a számítógép indításakor bekapcsolva
- numoff.reg - Num Lock a számítógép indításakor kikapcsolva
Amire szukseged van arra klikkelj es ezzel mar be is kerult a registry adatbazisodba a kivant ertek.Ennyi a hasznalata.Varjuk a fejlemenyeket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged