- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Vermilion69
aktív tag
Ez nagyon jó példa, amit felhoztál
De az Acer márka, mégis olcsóbb ugyanazon specifikációkkal, mint a többi márka, ezt, hogy tudják megvalósítani?
Azért választottam ezt a márkát, mert ez az, amiben minden benne van, amire szükségem van és még árban is belefér
(próbálták ajánlani a használt üzleti gépeket garanciával, de képtelen vagyok velük megbarátkozni..)Tehát akkor inkább vegyem meg az 1 TB fekete gépet?
És esetleg majd x évvel később menjen bele egy SSD?
[link]A másik ugyanez, csak 500GB+8GB hibrid vinyó, és az fehér..
-
Vermilion69
aktív tag
Köszi, ezt jó volt elolvasni, megnyugtattál.. kinéztem egy típust, de sajnos elfogyott és közben mindenki próbált eltéríteni, de úgy tetszik, jó a hw benne, megfogdostam MM-ban is, és ott is igényesnek tűnt, tesztekben is jól szerepelt..
Az a gond, hogy van egy IT manager barátom, és ő is nagyon le akart beszélni, mondván, hogy azért olcsóbb mint a többi, mert pocsék az anyaghasználat.. nekem samsung van, és nem vagyok azzal se maradéktalanul megelégedve.. pl. az egyik lába kisebb vagy nem tudom így billeg stb.szóval én azért reménykedek, hogy nem választok rosszul...
V3-371-et néztem ki, az i5 procis verziót.. csak sajnos az SSD-s elfogyott mire rájöttem, hogy úristen, nekem az kell
most már csak 1 terrás vinyós van, és hibrid.. és az fehér is ráadásul (a hibrid).. félek, hogy nagyon koszolódna.. de én nagyon vigyázok a cuccaimra, csak hát akkor is.. úgyhogy most elég tanácstalan vagyok
-
zozo2001hu
tag
A legolcsóbb 13"-os MacBook Pro 350e Ft, amit most vettem Acer gépet a fiamnak 230e Ft volt. Jóval erősebb a GPU, a proci is erősebb de legalább ugyanolyan jó, memória 2x annyi van benne, HDD szintén 2x annyi és még a kijelző is matt. Nincs miről beszélni, mondom ezt Apple tulajdonosként.
Ja a billentyűzet ugyanúgy világít.
-
DittyCat
tag
Tehát vannak patentok, amik letörhetnek illetve az elem cserélhető, ez máris olyan infó, amivel előrébb vagyok, köszönöm!
Hozzáteszem, mert az előbb elfelejtettem, hogy amikor telefonáltam egy éve az Acernek, az ügyfélszolis nő a vonal tartására kért, elment egy ilyen laptopért és azt mondta, egy másik példányt a kezében tartva, hogy ez ilyen.
De egy év alatt annyira meglazult, hogy jobban lötyög, mint korábban. Még csak nem is használom minden nap a gépet, fizikai sérülés nem érte, párnázott tokban van egész nap, nem ejtettem le, nem ejtettem rá semmit. De tény, hogy amikor használom, akkor írásra.
Egyébként nagyon szeretem és szuper jó kis gép, meg csinos is.
Felhívom a szervizt, amit mondasz. Köszönöm!
-
RudiSteel
tag
Kiszedtem az 512es memóriát és csak az 1Gbal indítottam el a W7 lite verzió installját. Minden elment 100%ig, majd amikor bootolni akart az ssdről kiírta,h egy dll sérült vagy hiányzik. (csak megjegyzem,h a sentinel mind olvasásnál mind írásnál hibamentes üzenetet adott!) Mi lehet a baj?
-
RudiSteel
tag
Dehogyis új az ssd. Egy ismerős adta oda,mert neki már nem kell.nekem meg tönkre ment a hdd.
Amúgy ez a típus.
Az is fura, hogy W7-nél csak akkor látja benne az ssd-t, ha biosban ide-re van állítva..ezért próbálkozom a W8.1-el....mondjuk akkor sem jutok el 100%ig. -
-
4264adam
veterán
-
harkhon
tag
Köszi a választ!
Nem is erőgép kell, főleg netezés, filmnézés, office, +1-2 régebbi játék [pl witcher 1 :-) ] erre legyen jó.
Most azt néztem, hogy 95-100ért lehet venni szállítással [gondolkoztam az eggyel jobb konstrukción az annyi, hogy egy I3-as 3556 1.9 GHz proci van benne, de az 20-25kval drágább], meg ugye még fontos szempont hogy lehetőleg hiba nélkül működjön, mozgatva keveset lesz, havi 2 szer kb.
-
medvegy
aktív tag
Félreértettél szerintem. Úgy értem, hogy 99%-ra veszem le, nem 99%-al: más is írta, hogy így kikapcsolható a turbo boost.
Sokat segítene, ha valaki, aki i5/i7-es procis laptoppal rendelkezik ránézne, hogy nála hogyan néz ki a rendszerben és/vagy az Everestben az órajel 99 és 100%-ra állított proci teljesítmény mellett. -
erzol
őstag
-
Louro
őstag
Köszönöm. Avira-t azért szerettem meg, mert kb. faék egyszerűségű program és a kevésbé jártas családtagok kevésbé problémáznak, mint pl. Avast miatt. De majd a vírusírtós topikba benézek, hogy mi a javasolt. A rendszert pedig lecserélem, akkor XP-re. A grafikai extrák másodlagosak asszonynál. Az SSD-t pedig ellenőrzöm.
@Sanya: Megnézem, de úgy emlékszek, hogy SSD van benne.
-
m165le2
csendes tag
-
mexel
veterán
Köszi. Rábízom. Én csinálom
Csak úgy láttam én is hogy már nem támogatott a kütyü sajnos,. Megpróbálom egyesével összevadászni a drivereket, de ezt igyekeztem elkerülni, nem sok kedvem van ezzel foglalkozni, és időm se sok. Majd valamikor ősszel nekiállok, csak most szóltak hogy majd jó lenne rá valami új rendszer az xp helyett.
-
adamos87
tag
Szia!
Hát majd az új routeremhez
100 Mbit/s netem van, de a wifivel csak 60-at tudok elérni. Mivel a jelenlegi routerem csak 2,4GHz-en működik és a környéken rengeteg wifi zavar. Ezért gondoltam arra, hogy veszek egy routert, ami tudja az 5GHz-et és ahhoz kellene egy olyan wlan kártya ami szintén tudja az 5GHz-et. -
aakosch
tag
-
Müszi
senior tag
A smartban is ez van, hisz onnan olvassa ki. Érdekes, hogy eddig egy WD 500-as volt a tokban majd két évet, kapott hideget-meleget mégis 100/100-as ezt meg most kíváncsiságból rányomtan közvetlen az asztali belső csatijára és ugyanezt írja.
Nem értem miért ne lehetne szar ez a Seagate eresztés, különben sincs a cég winyóiról túl jó véleményem és szerintem nem vagyok egyedül.
Most elindítottam rajta a HDD-regenerátort és kapásból az elején két deleted szektort nyomott. Sajnos ezzel meg kell békélni, csak nehogy rohamosan tovább romljon a helyzet, mint ahogyan mr bauer fórumtárs is írta. -
IDE módban lekezeli a régebbi OS-ek által generált hívásokat is, amik nem kezelnek AHCI SATA módokat. Ez pl. ilyen WinXP szerű dolgokhoz jó.
Mondjuk a Linux kernelt nem szokta zavarni, de tényleg meg lehet próbálni, hogy AHCI vagy SATA -ra teszed (ami van, hívják húszféleképpen), és meglátni, mi az eredmény.
De lehet, hogy ennek a gépnek a vezérlőe valami speckó kernelparamétert igényel, ezt inkább A nagy Linux topicban, vagy az Ubi topicban kérdezd... -
-
Uzi74
senior tag
-
törölt tag
Szia!
Nem tudom mennyire specifikus a következő problémám,amit kérdéskét tennék fel!
Szóval,E1-570 a gép típusa,Valaki használ/használt ilyet? SSD lett a HDD helyére szerelve,a HDD-t pedig szeretném az odd helyére szerelni,viszont a beépítőkeret nem jó hozzá,amit a bolt rendelt nekem, nagyobb,nem fér be. Azt mondták hogy elvileg létezik kisebb hozzá való méretben beépítő keret,de külföldről kell rendelni,és ők nem foglalkoznak vele.
Szóval szükségem lenne egy keretre amit használni is tudnék. Természetesen én is guglizom, de nagyon nem szeretnék mellé nyúlni,várni heteket mire megjön,aztán kiderül hogy az sem jó...Köszi előre is!
-
törölt tag
Na,és fájt ezt leírni?
Mert ha abból indulunk ki,hogy a googleval 2-3 kattintással megtalálhatóak a problémára a megoldások, (ami sok esetben igaz,nem tagadom) akkor mi értelme is van ennek a fórumozgatásnak?!! Gondolom ez a 27ezer komment mind olyan probléma volt amire a google 0 találatot adott! Egyébként mivel nem volt kézikönyve,letöltöttem,és az bizony azt írja hogy formázni kell,és javasolja hogy ha hálózatról használom a gépet,akkor aksit érdemes kivenni.
Na de komolyan! Köszönöm a válaszodat!
Tényleg fejezzük be ezt! -
fRooStzzZ
senior tag
Ez a vinyo nem tudom milyen vastag, de a vinyo felett van meg ~2-3mm.
Es akkor meg a lapos ugye kicsit magassabban is van, mint a vinyo sikja (pici labai miatt)
Akkor ha levonyjuk a bill vastagsagat, anyag vastagsag a takaromeleznel, esetleg az alaplap hogy helyezkedik el, akkor mar ketelkedem abban, hogy ilyen akar bele is ferne.
Azert is kerdeztem, hogy vajon mi lehet ebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest