-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:Kristian:.
addikt
Hangyaf*sznyi különbség van, szinte az enyém is ugyanezeket produkálja. Közben megnéztem jobban a két gép közti különbséget és arra jöttem rá hogy az egyikben i5-430, a másikban i5-460 van.
(Egyébként érdekes a kép amit belinkeltél, CPU-z szerint 540M van a gépben amíg everest szerint 460M
)
-
aqwer21
tag
Bakker! Akkor nálam valami nagyon nem stimmel, mert terhelésnél az evga 90 fokot mutat!
Az akkor rengeteg...!
Core clock: 750Mhz
Memory Clock: 1015Mhz
Shader clock: 1812 MhzNéha 90 foknál a játék alatt fekete csikok bevillannak! Amugy 3dmark06 ban tunin elött 6200 pontot kaptam most meg 7600 at!
Csak hát ha ilyen meleg...!
-
DJviolin
csendes tag
Szia!
Mint fentebb említettem, próbáltam, de a telepítő ledob, valami olyasmit írva, hogy nincs megfelelő eszköz, amihez telepíthetnénk. Aztán a laptopvideo2go.com-ról leszedett driver és a hozzá tartozó moddolt .inf fájllal sem megy. Egyedül a gyári Acer által mellékelt nvidia driver megy fel, de az sem hibamentesen. Inkább nem szívózok az XP-vel, hanem megpróbálom felrakni a Vista Ultimate-ot, és megvárom a Windows 7-et.
-
_core
aktív tag
Teszt Acer 6530G (AMD Procival) HD4650 1024MB DDR2: [link]
jatek meresek:
Call of duty 4
Grid
Lost planet
World in conflict -
_core
aktív tag
Meg egy kiegeszites az elozohoz: Hibaelhárítás – adott STOP üzenetek
-
peredit
csendes tag
-
Pontosan arra tabletes tollra gondoltam, de most írtam a központi szervíznek,ott azt mondták,hogy ingyenes és bármelyik irodában adnak. De akkor ezekszerint tényleg ők is a twollan hozzászólására gondolt. De akkor csak core meg én gondolunk egyre?
Jajj,pedig nagyon kellene egy olyan toll,de majd lehet a jövőhéten bemegyek az irodájukba.
-
vASalo
tag
köszönöm az infót.
megvettem. külsőre nagyon elégedett vagyok vele eltekintve attól, hogy nagyon nehéz. CEL M560, 2Gb RAM, 160GB HDD, 2év gar. 70ezret megért nekem.prociból egy dolog hiányzik igazán a SpeedStep. szoftveresen lehet szorzót/FSB állítani?
bocs, ha nagyon alap a kérdés, de ebben a laptop témában kezdő vagyok erőssen.
üdv, vASalo
-
cellpeti
nagyúr
-
-
-
spacer
aktív tag
Igen, de ebben a notiban viszont
[6935G-584G32BN ]
tényleg 9600-as VGA van, meg T5800-as proci, 4 giga ram, meg akkora vinyó. De ez 250-260 ezer forint körül mozog. Azért is lettem volna kiváncsi a bolt címére... -
kiskozi74
csendes tag
Szia!
nagyon köszi a segítséget, de sajnos már próbáltam, ebben a szoftvercsomagban nem jó a lan illesztő ehhez a dágványhoz, de láss csodát, kinyílt a kútfejem és sikerült méghozzá úgy, hogy a travelmate 5310 gigabit lan illesztőjét tettem fel, benyalta, mint éhes római a döglött csirkét, szóval minden síma és frankó
Nagyon köszönöm a segítséget, villámgyors volt.
További szép estét, nekem már van és lesz
Hali
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged