- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
Köszi a tippet, de az SSD-hez végül is semmi köze a jelenségnek, mert ha a gyári HDD-t teszem a DVD helyére (és más nincs is a gépben), akkor is ugyanez a jelenség lép fel. Ha bármi más van (ami nem DVD) a DVD helyén, akkor ez történik, függetlenül attól, hogy azon rendszer/sima adat/formázatlan... van, vagy hogy a HDD helyen van-e bármi, vagy nincs. A német topikban szerintem az volt a végkövetkeztetés, hogy ennek a notebooknak a DVD helye nem fogad el semmi mást, csak DVD-t, és az ottani érintett úgy oldotta meg a problémát, hogy vett egy ilyet: [link] mert ehhez volt egy szabad slotja még a notebookban, fúrt-faragott, hogy beférjen, és erre kötötte rá az optikai meghajtó helyére szerelt HDD-t, az eredeti DVD-hez tartozó SATA csatlakozást pedig nem használta. Ez nekem már túl sok lenne
inkább akkor külső HDD USB-n keresztül (mobil rackkel tudom használni a gyári HDD-t), a gyakran kellő adatok pedig mennek az SSD-re. Amúgy itt is volt PH-n az egyik ilyen DVD->HDD átszerelős topikban egy ugyanilyen eset, hogy csak DVD-t fogadott el az a hely, de egy másik típusú notebookkal, de ott kiderült, hogy maga a vezérlőchip a probléma, az kezel kizárólag DVD-t, míg a németek azt írták, hogy másik BIOS is elég lenne, de mivel a legújabb BIOS is, amit kiadtak 2011 májusi, és a német is ezt használta szinte semmi esély, hogy lesz újabb... szóval ugyanott vagyok, mint a másik PH-s, akinek nem ment a chip miatt
Kicsit bosszantó, hogy nem sikerült az eredeti terv, de legalább a boltban rendesek voltak, és egy az egyben tudtam mobil rackre cserélni a már megvásárolt beépítőkeretet. Végül is így lassabb lesz a hozzáférés az ottani adatokhoz, viszont mobilabb lesz a kezelése, ha más gépen is szükségem lenne rájuk.
-
Krike
aktív tag
Nekem is vannak kollégáim akiknek kell a több RAM, mert a gépen szerverkörnyezeteket futtatnak virtualizálva. És azért notin, mert változik a munkavégzés helye, bemutatózni kell, stb. Sajnos nem mindenki csak játszik a gépen, amire tényleg elég a 8 GB. Illetve 3D látványtervek készítésénél is fontos lehet a memó, pláne, ha mondjuk itthon megcsinálod, de Párizsban, vagy Londonban kell prezentálnod
-
arg0s
csendes tag
sajnos ezzel se megy, próbáltam már a driver solution-t. Egyszerűen az usb3 nem működik. Kipróbáltam és win8 automatán felismerte és minden szépen megy vele, de win7 alatt sajnos nem megy. Ismerősömnek acer aspire E1-731 volt. Elmondása szerint ő se bírt usb3 drivert beszerezni hozzá. Így inkább feltette a win8-at. Win7 alatt még a driver lemez autorun-ja se indul el.
Még valami tippetek nincs?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SkyShowtime
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztalos klub
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged