Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ulefone Armor 27T Pro - hőkamera mindenáron
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz mozesgy #15998 üzenetére
ha a procit valami úton módon szeretnéd húzni
Elárulnád, meg itt egykét emberke, hogy a fészkes fenébe lehet húzni egy Acer laptopban a procit?
BIOS-ból 100% hogy nem.
Ha meg másképp akkor a hűtést hogy oldod meg?
Hűtő paddal?''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
válasz plaszy #16005 üzenetére
Igen, de hozzá kell tennem, hogy csak azóta, miután megy a házban a fűtés.
A laptop csak 50-60 cm van a radiátortól. Másképp nem lehet az asztalt elhelyezni.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz CivicEsi #16052 üzenetére
Sehogy.
Majd előszedi magának, ha szüksége lessz rá.
4GB RAM modulról én még nem hallottam.
Amivel még bővíthetsz az a ReadyBoost.
Min 20 Mbit/s SD/HC kártya, vagy pendrive.
A géped teljesítményéről itt olvashatsz bővebben.
Kötelező oldal, laptop vásárlás előtt.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Schanyee #16062 üzenetére
Sehol.
Sajnos olyan laptopot kellet volna venned, amiben "igazi" videokártya van, 128MB vga memóriával.
A laptopod nem igazán játékra való, még ha 4GB RAM is van a gépben.
[Intel-Graphics-Media-Accelerator-4500MHD]
ATI Mobility Radeon HD 4570 500MB: [link][ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
"nekem spec. egyiken sincs, ill. driver telepítése sem szükséges,"
Na akkor ilyent veszek az irodába, mind a négy gépre.
Majd elszórakoznak a csajok, egymás egerével.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Lehet hogy le vagyok maradva, mert anno volt egypár ilyen kütyüm, de azokat szinkronizálni kellet. Nem sokáig, mert az összeset kidobtam. Munkára sz@rt se érnek, (elem, akku állandóan tölteni, ha lemerült újra szinkronizálni, stb..) játékra úgyszintén. [ /OFF]
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz csibuci #16124 üzenetére
Próbáld meg külső hangszórókkal.
Nekem minden ok a notival, de a hangszórói gyalázatosan szólnak.
8 éves laposom sokkal jobban muzsikál.
Nincs semmi dinamikája, eltűntek a középhangok stb..
Ellenben ha HDMI-re vagy a hifire kötöm, minden ok.
.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz feco88 #16137 üzenetére
Laptopot nem lehet (szabad) tuningolni.
Egyszerű oka van: A hűtés.
Kártya csere meg szóba se jöhet, mivel az alaplapra integrált.
A Acer emachines E725-ös notit nem játékra fejlesztették.
Infó: [link]Lehet hogy xbox , vagy PS jobban járt volna, ha csak játszani akar.
-
Noxy
veterán
válasz bodajoci #16136 üzenetére
holott a képernyőn az jön le, h szól
Fn+F8 próbáltad?
Lejátszásnál nem a Realtek Dig..Output van bejelölve alapértelmezésnek, a hangszórók helyett?''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz sfecske #16149 üzenetére
A szimplacica felejtős.
Problémákkal, fordulj a supportjához.
Amúgy meg, ki tudja mit szedtek ki belőle, meg mit raktak bele.
Rakj fel normálisat, oszt akkor gyere vissza.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz vincze90 #16178 üzenetére
Ne haragudjatok, de fel kellene már végre fogni, a poci cserélős barátoddal együtt, hogy a laptop nem TUNINGOLHATÓ.
Egyetlen 1 dolog miatt: HŰTÉS.
Vegyetek asztalit, oszt azt még folyékony nitrogénnel is tudjátok [hűtteni.]''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz bodajoci #16189 üzenetére
Ne húzd magad.
10-ből 9 Acer vagy Asus noti a, Win7 telepítés végén kéri a Wpa jelszót, simán ki megy a netre, (Win update) oszt még össze szedi magának a legfrissebb drivereket.
Nem kell kapirgálni semmit.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz konfar.dani #16195 üzenetére
Valszeg, az Atheros WiFi kell neked.
Azért nézd meg a géped az Everestel, hogy milyen van bent.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz SonicVersus #16220 üzenetére
Mindenképpen HDMI ,sokkal szebb a kép...
Tévedsz, mert VGA-n szebb, csak hogy a hangot is át kell vinni 1 másik kábellal, ha a VGA-t használod.
-
Noxy
veterán
Próbáltad?
Full Hd TV-n nézem, és bezony jobb a kép.A gyártók belátták, hogy az általuk képviselt technológia, amellyel mind tökéletesebb képet és hangot képesek teremteni nekünk, nem akadhat fent egy olyan tényezőn, mint a jelforrást a megjelenítővel, vagy éppen a hangeszközzel összekötő kábel, és csatlakozás. Amennyiben például a DVD-lejátszó tökéletes képi-és hanganyagot olvas le a DVD-lemezről, ámde nem tudja azt hitelesen eljuttatni az illetékes eszközre (legyen ez mozierősítő, vagy egy LCD-televízió), akkor feleslegesen költenek rengeteg pénzt ezen részletek fejlesztésére. Az olyan igényes hanganyagok, mint például a Dolby Digital vagy a DTS korábban csak digitális optikai vagy digitális koax kábelen át juthatott el az erősítő-berendezésbe, azonban mivel ezen interfészeken kép nem szállítható, ahhoz újabb kábelek voltak szükségesek, így egy kielégítő moziélmény eléréséhez bizony jó pár kábelre szükség volt.
[link]''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
-
-
Noxy
veterán
Mo-n nem nagyon szabad venni, én legalábbis soha nem veszek nagyobb értékű cuccokat.
Lásd az aláírást (nálunk nem forgalmazták) 599€ x 256Ft = 153344Ft
Tavaly augusztusban vetettem meg a müncheni MM-ban.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz vv5204 #17731 üzenetére
Persze.
Minden olyan bolt, ahol ATI Mobility Radeon 4650 videokártyával felszerelt Acer notebook-t árulnak, nem pedig a parasztvakító, akár 1,5gb videomemóriával.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
Tökéletesen megfelel az igényeidnek.
Lásd aláírásom. 10 hónapja vettem, simán megy rajt minden. (Másolás közben sem akadnak meg a 1080p videók)
Videó vágással, szerkesztéssel sincsenek gondjaim.
Photoshop szintén jól megy rajt.
Tipp: Kapcsold ki a virtuális memóriát, és rakj a gépbe 4GB 20Mbit/s SD/HC-t ReadyBoostnak. Nem használja a vinyót, cserefájl, (nem swapol) ezzel szintén lehet gyorsítani a gép működését. Ja és ami nem müxik állandóan az nem is melegszik.Más
Jó lenne ha már rá jönne itt egykét emberke, hogy a laptop nem asztali gép amiben csak úgy kicserélem a videokártyát, vagy az alaplapot
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem lehet , de qrva sokba fog kerülni.
A parasztvakításról már írtam feljebb. Jók ezek a notik is semmi baj velük, csak .vásárlás előtt el kellene dönteni, hogy mire szeretnénk használni.
Itt egy oldal ahol meglehet nézni, hogy egy adott laptop mit tud, mire képes[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz BloodyEddie #17741 üzenetére
ReadyBosst
2 GB nem elég, min 4GB kell. (ha 4GB ramod van)A Windows ReadyBoost szolgáltatáshoz ajánlott memóriamennyiség a számítógépbe telepített RAM memória 1–3-szorosa.
30mb/sec viszont sebességben jó. (20mb/sec is elég)
Ja és min vista vagy win7-t[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz csenger41 #17746 üzenetére
Nincs, mert itt valszeg senki sem kapja szét a notiját, hogy mit lehet bent cserélni, de ha már annyira érdekel a dolog, írjál má az Acer supportnak, hogy mit szeretnél.
A malacperselyedet, meg már most feltörheted, hogy tudd, hogy mennyi zsét kell még hozzá raknod.
(Ja és legközelebb [linkeljé] már, hogy ne copy paste-i kelljen a problémádat.)''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Figyi, hány embernek kell neked leírni, hogy nem lehet belerakni 2 db vinyót, de ha te úgy tudod, akkor rakd, vagy flexeld be.
Ide jössz kérdezni, a végén meg te okoskodsz, hogy úgy tudod.
Csavarhúzód van otthon?''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz csenger41 #17785 üzenetére
"Szóval kedves Noxy és társai, ezt rendesen benéztétek"
Ne haragudj de mit néztünk be bakker?
Talán te nézted be, mikor notit vettél, hogy az integrált VGA-l nem mész semmire, ha játszani akarsz.
Én azt írtam hogy nem lehetetlen, de sokba fog kerülni, de ha te pénzbe jobb vagy mint észben, akkor csak cserélj alaplapot a VGA-miatt.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Sziasztok!
Ki rakott már be 2.hdd-t Acer notiba?
Hol lehet szerezni, (venni) ilyen SATA adaptereket?''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Köszi.
A keret a legkevesebb. 2$-ért van a neten, de a 90° adaptert egyet sem találtam.
Most egy kicsit csalódtam az Acerben, mert még az alaplapról is lespórolta a csatlakozót.
Az EC-CO Kft-k már írtam. Talán tudnak segíteni.
Ja és a gépet nem Mo-n vettem, 2 éve (nem is forgalmazták) meg nem helyproblémám van,(500GB) hanem SSD meghajtót szeretnék berakni.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
Nem, mert ott a hely a notiban, és külön nem akarom cipelni kábelostul.
A másik meg az USB2-l meg megint lassabb az átvitel a szűkebb keresztmetszet miatt.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz hekkerman #21245 üzenetére
"hogy ebben két vinyó hely van, ha jól olvastam? mert később tervezek egy ssd-t venni bele."
Nézd (nézesd) meg, hogy bent van e a SATA konnektor a 2. HDD helyén.
Én pont ma akartam rendelni SATA adaptert meg beépítő keretet az EC-CO KFT-től, a Acer Aspire 7735ZG notimhoz,
( BRACKET.HDD, 1600 Ft+Áfa, CONNECTOR.HDD.SATA.2ND, 2600 Ft+Áfa)
de a jó qr..a anyját a kínai összeszerelőknek a 2. HDD SATA konnektort baxtak felrakni, és a
szerviz sem tud ilyent küldeni.
Így bukott az SSD meghajtóm.
Ja és az 1 HDD keretből is hiányzott egy csavar, az egy is csak éppen hogy csak be volt hajtva. Meghúztam, meg raktam be még egyet, azóta megszűnt a cicergés.[ Szerkesztve ]
-
-
Noxy
veterán
A [synaptics] TouchPad drivert rakd fel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
- Új Lenovo Flex 5 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 14" -30% i5-1135G7 8GB 512GB Iris Xe
- Acer Aspire 3 A315 Ryzen 3 Laptop
- Dell 5570 Intel core i7 6820hq 2,7ghz 8gb ram 500gb ssd
- Kiváló HP ProBook 440 G4-7.Generációs-Core i3,14"FHD,8G DDR4.256G SSD,Magyar,Mesés ár,garival.
- Clevo P775DM3-G, i7-6700K, NVIDIA GTX 1070 Mobile 8GB, 8GB DDR4, 250GB SSD, 17,3" IPS, legál Win
- Dokkoló Dell WD19S USB-C 180W
- Dell PR03X laptop dokkoló, tesztelt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest