- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
addikt
-
Muerte
addikt
válasz
CivicEsi #24703 üzenetére
Ez az acer topik így hát nem illik ide rondítani,de 5k-ért csakis dell prémium kategóriát vennék a helyedben és nem csak azért mert jobb, hanem mert a szervíz háttere,a supportja,az NBD helyszíni garancia nagyságrendekkel jobb bármelyik laptop gyártó cégtől.
Voltak acer-eim és van most dell szóval nem a levegőbe beszélek hanem tapasztalatból -
Peak
addikt
válasz
CivicEsi #24663 üzenetére
Amennyiben szeretnéd szinte 100%osan megmenteni a gépet, nem érdemes találgatásokba bocsájtkozni a lehetséges hibákkal kapcsolatban.
Mindenképp a szakszervizt ajánlom a bevizsgálásra, ahol is szétszedik, megnézik milyen más alkatrészeket érhetett az amúgy a lehetséges hő miatt szétolvadó zsiradék és egyéb an. Ha nem lett bekapcsolva, attól még szintén folyhat tovább sok minden.
Ez mind-mind balesetveszélyes dolog, ha nem veszel észre valamit, vagy spórolásból ellinkeled a bevizsgálást, esetleg alkatrészcserét, személyi sérülést is kockáztatsz.
A szakszervizben szintén rendelhetsz alkatrészt, sőt össze is épitik neked, amit inkább ajánlok.www.ec-co.hu
-
Noxy
veterán
-
james88
tag
válasz
CivicEsi #14037 üzenetére
Helló
Én az ACER ASPIRE 6930G-644G32MN típust néztem ki ebben ATI RadeOn HD 4650M videó kártya van 1GB memóriával és ahol néztem ott most 219000 Ft-ért árulják. Ez árban is jó lenne és teljesítményben is nagyon jól néz ki.
Eddig ez tetszik a legjobban és az is pozitiv hogy te is jókat irsz róla -
Nunder
őstag
válasz
CivicEsi #14033 üzenetére
Az Up to X memória azt jelenti, hogy a rendszermemóriából alapból elveszi a helyet, ha van szabad, és ha szükséges. Manuálisan nem tudod befolyásolni, de szerintem nem is kell mert 1GB memória sok mindenre elég. Ha meg mégse akkor ott a 4GB rendszermemória, azzal együtt biztosan elég.
-
james88
tag
válasz
CivicEsi #14033 üzenetére
Üdv!
Pont ilyen laptopot keresek amilyet irtál ebben nincs sok fölösleges kütyü ( pl újlenyomat olvasó, BR...stb). Ahogy rákerestem a neten nagyon jó áron találtam az ACER ASPIRE 6930G-644G32MN. Neked pontosan milyened van? ATI vagy GF video kari van benne?
Milyen tapasztalatod van ezzel a géppel?
Nagyon fel keltette az érdeklődésemet, és érdekel hogy érdemes lenne-e megvenni?Előre is thx a válaszodat!!!
-
_core
aktív tag
válasz
CivicEsi #13694 üzenetére
XP-t felejtsd el inkabb hasznalj 64bites Vistat de sp1 frissites minimum kell hozza!
„Stop 0x0000007B” hibák elhárítása Windows XP rendszerben (mint lathadod XP alatt is lehet ilyen hibad)
-
_core
aktív tag
-
mozesgy
tag
válasz
CivicEsi #13686 üzenetére
Szia.
Nekem TM 7730G 844B50-esem van, és ezzel a játékkal nekem is volt egy kis gxerem, mert induláskor "nyomj entert" felirat megjelent, és hiába nyomtam bármelyik entert, vagy bármit, nem indult el.
Amint vettem hozzá bill-t, azonnal tudtam játszani, mert azon elfogadta az enter-t.Semmi más játékkal nem volt még problémám ezen kívül.
P8400@2260, 2x2GB DDR2 800, 2x250GB HDD, 9600GT 512, gyári vista.stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- BestBuy ruhás topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest