- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
SonicVersus #16371 üzenetére
Hali, ha még mindíg nem jött össze: nekem is van egy E725, ugyan ez volt a problémám.
Varázsolj rá netet pl.: lanon --> ekkor indítsd el a winupdate-t és le fog szedni hozzá a windows működő drivert (telepíti is).
A gyári drivereivel nekem sem sikerült beröffenteni.
-
SonicVersus
tag
válasz
SonicVersus #16371 üzenetére
broadcom ..
-
plaszy
őstag
válasz
SonicVersus #16258 üzenetére
Már próbáltam azt is, de ahhoz meg nincsen meg minden driver...Acer oldalán sem találok már ehhez a típushoz WIN7-es drivereket.
-
plaszy
őstag
válasz
SonicVersus #16256 üzenetére
Vista X64 Ultimate
Eddig semmi baj nem volt vele...kb. 3-4 napja csinálja ezt. Pedig semmi újat nem is telepítettem rá.
-
kybic
tag
válasz
SonicVersus #16246 üzenetére
- valóban jó a SATA driverrel integrált megoldás, én is azt használok általában... de az 5315 esetében tudom, hogy ez a BIOS-os módváltás a legegyszerűbb mert már volt dolgom egy pár darabbal belőle és a válaszából ítélve Ő nem valószínű hogy SATA drivert fog integrálni első hallásra ... (bár valamikor én is így kezdtem és belejön az ember...megéri.)
( az igazi SATA-s szívás egy pár Fujitsu-Siemens -nél van ... de megoldható az is.) -
caverinha
aktív tag
válasz
SonicVersus #16241 üzenetére
Hát azért egy Half-life 1-nek nem kellene szaggatni sztem ilyen tulajdonsággok mellett:
CPU: Intel Celeron M 530 1,73Ghz 1MB L2 cache
RAM: 1GB Nanya 667Mhz + 1GB Corsair 667Mhz
GPU: Intel GMA X3100 448MB
CHIPSET: Intel GL960
HDD: 80GB Hitachi TravelStar 5K160
Kijelző: AU Optronics B154EW08 V1 (1280*800@60Hz)
Hang: Realtek ALC268 @ Intel 82801HBM ICH8M
Egyebek: Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter, Broadcom NetLink (TM) Fast Ethernet, Agere Systems HDA Modem, 3xUSB2.0,D-Sub kimenet, S-Video kimenet, Ethernet csatlakozó, Modem csatlakozó, ExpressCard bővítőhely.Am ez a virtuális xp,h s mint működik???
-
Eve84
csendes tag
válasz
SonicVersus #16237 üzenetére
Igen, csakhogy én vásároltam gari csomagot még pluszban, így plusz 2 év gari van rajta.
Tehát akkor azt mondod hogy elég lenne egy kompresszoros átfújás?
És azzal nem sérülhet meg valami benne.....? -
fecc87
tag
válasz
SonicVersus #16231 üzenetére
Ez a takarítás engem is érdekelne, sosem árt. De hogyan kell úgy, h ne sértsek meg semmit a laptopomban? Mégsem olyan, mint az asztalinál, h lekapom az oldalát. Mennyire lehet bátran nekiesni?
-
Noxy
veterán
válasz
SonicVersus #16220 üzenetére
Mindenképpen HDMI ,sokkal szebb a kép...
Tévedsz, mert VGA-n szebb, csak hogy a hangot is át kell vinni 1 másik kábellal, ha a VGA-t használod.
-
fecc87
tag
válasz
SonicVersus #16222 üzenetére
Ok, köszi. Win7-em van, úh akkor elvileg sima lesz.
-
SonicVersus
tag
válasz
SonicVersus #16171 üzenetére
Érintőgombokra semmi ,majd lessz rá driver elvileg... (csak győzzük kivárni)
A képvibrálást egy régebbi nvidia driver oldotta meg végül ami ráadásul vistás, a pci-memory driver hibát meg az okozta,h külön felkellett telepítenem az intel oldaláról a turbo memory driver win 7es verzióját,nemértem,h automatikusan ezt miért nem tette meg a 7, mind1..
-
DarkDeer
senior tag
válasz
SonicVersus #16171 üzenetére
Szerintem beírhatod ide a megoldást mások okulására.
Gondolom az érintőgombokra nem találtál megoldást. -
DarkDeer
senior tag
válasz
SonicVersus #16144 üzenetére
Esetleg megkérdezhetnéd Aceréktől, hogy az előre telepített oprendszerben melyik driver vezérli az érintőgombokat?
-
DarkDeer
senior tag
válasz
Kedves az Acer válasza. Mi van azokkal az ügyfelekkel, akiknek lejárt a garancia és ezután beszart a merevlemeze? Vesznek új merevlemezt ami beszereltetnek a gépbe valami helyi szervizzel, de azon nem lesz rajta az előre telepített oprendszer a 2 rejtett partícióval. Ők feltelepítenek egy oprendszert és jogosan elvárnák, hogy az Acer oldalán ott legyenek a működő driverek mindenhez. Sajnos nem mindenhez van driver, és ami fent van az oldalon az sem mind működik. Röhej! Nem igaz, hogy senki nem tesztelte tőlük azt a rohadt touchpad drivert amit kiraktak az oldalukra és nem működik! Remélem a Windows 7 rohamos terjedésével az Acer is belehúz a működő driverek gyártásába!
-
SonicVersus
tag
válasz
32...
-
DarkDeer
senior tag
válasz
SonicVersus #16141 üzenetére
Üdv!
Igen, mint ahogy írtam is korábban 64 bites Windows 7 Professional-t telepítettem a laposra. Minden működik jól, kivéve a jobb oldali médiavezérlő érintőgombokat. Azokhoz szerintem valami Acer driver kéne, de nem tudom melyik. Launch Manager van Win7-hez, azt felraktam és működik is, de az nem vezérli az érintőgombokat. Sajnos Win7-hez nincs más letölthető program az oldalon, csak Vista-hoz.
Ezek vannak Vista-hoz:-eDataSecurity
-eFramework
-eLock
-eNet
-ePower
-ePresentation
-eRecovery
-eSettingEzekből feltelepítettem az eFramework-öt, az működik is, és felraktam az eSetting-et, ez Win indításkor hibát észlel és leáll. Tovább nem kísérleteztem. Ha valaki rájön az érintőgombos megoldásra az írjon! Köszönöm!
-
DarkDeer
senior tag
válasz
SonicVersus #16125 üzenetére
Üdv!
Nálam az eszközkezelőben minden rendben és nem vibrál a kép.
A médiavezérlő gombokra még nem találtam megoldást. -
CivicEsi
senior tag
válasz
SonicVersus #16125 üzenetére
Én is ilyen jelenséggel találkozok nap, mint nap, az egyetlen amivel tartósan jól muzsikál, az a füles.
Ugyanúgy Win 7 Ultimatet x64-et használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Escape from Tarkov
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpársportok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged