- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi82
aktív tag
válasz
Rotor82 #19403 üzenetére
7740g core i5 430m
4gb ram
ati 5650 1gb
640gb hdd
17,3 " kijelző ami samsung everest szerint
lekopogom még semmi gond vele
Csak 1 olyan van hogy 24voltos inverteről megy a buszban akkor a tápja kattog mint a vinyo mikor dolgozik de arra nem jövök rá hogy mi.
nézegetem őket van 1000 meg 1 belölők más video kari vinyo stb az enyém ezt tudja
hot pruisit az uj is ment full hd plazmara kilöve -
Peak
addikt
válasz
Rotor82 #19201 üzenetére
Ezt hagyd szépen a vezérlőelektronikára, ami úgy van programozva, hogy a géped hardverelemeit védje a hősokktól.
Ha ezt nem tenné, akkor túlmelegedne, és attól te kapnál sokkot, majd buzerálnád a gyártót, fenyegetőznél perrel, szemedbe röhögnének ami miatt te azonnal beperelnéd őket, hogy III. fokú égési sérüléseid vannak a géptől, amit elvesztenél, majd kapnád az ellenpert a nyakadba, hogy fizess 1,5milla perköltséget.Hát kell ez neked?!?!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Rotor82 #18881 üzenetére
Néztem és nálam se megy max. sebességen a Router.....pedig a Router a legnagyobb sebességre van allítva "n"-re vagyis 150MB-ra es a legerosebbre.Es itt van tölem 3m-re a jel a maximumon van de,ha megnezem a sebesseget a notin akkor csak 65mb/s-ot mutat vagy neha 58,5MB/s-ot.Es nem tudom miert.Pedig ez mar a masodik router amit vettem,mert az elozo csak a b/g-t tudta 54mb-ig volt es kis antennaja volt.Ennek meg mar nagy antennaja van es sokkal erosebb es meg igy is....
-
Szabikaa20
őstag
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Rotor82 #18869 üzenetére
Utannaneztem hogy ez a Wifi neked Intel 5100agn es volt itt valakinek olyan problemája hogy Vistan valami driver miatt 300mb helyett csak 130megaval megy.De aztan valami beallitassal aztan kijavitottak es ismet 300mb on megy neki.Itt a link nézd meg magad is.
A masik meghogy ha nalad is ilyen jellegu problema lenne akkor is a 130meganak boven elegnek kene lennie!
Innen pedig drivert tudsz ra letolteni.Probalj ki mas vagy uj drivereket is. -
Szabikaa20
őstag
válasz
Rotor82 #18861 üzenetére
Hello!
Kerdes:7734G notin milyen gyors a beépített wifi és hol tudom megnézni esetleg? Azért kérdem, mert most kötöttek be 40/20-as netet és nem megy router wifin, csak kb 10/10-en a net...
valasz: Nalam a Wifi b/g/n-es a Laptopon....b=11MB-ig van,g=54MB es az n=150MB.Felrakod az Everest ultimate edition-t es az megmutat neked mindent!Es a 40/20-as net effektiv gyorsasaga max 5mb/2.5mb...szoval ha leglassabbra is van allitva a Wifid akkor is simam maximalisan kell menni a netnek!
-
looser
addikt
válasz
Rotor82 #17983 üzenetére
Szia, itt hivatkozik rá egy magyar user. Talán szerencséd lesz vele
-
dbius
veterán
válasz
Rotor82 #17367 üzenetére
Szinte sejtettem. Olvashattad Te is a hírek között, hogy sokaknál jelentkezett win7 alatt az akksi halál probléma, de hivatalosan cáfolva van a kettő közötti összefüggés. Itt is nagyon megosztja a fórumtársakat.
Viszont nálam is amióta win7 van, azóta eszi az akksimat, ezért amikor csak lehet kiveszem a gépből. (Vista alatt egy hónap használat során 1% volt az elhasználódás mértéke, win7 alatt két hónap alatt már majdnem 8%-nál jár, és már akármit csinálok, nem megy visszább)
Én azon a véleményen vagyok, hogy igenis van valami probléma a win7 akku kezelésével. Nem lehet arra fogni, hogy rossz az akku, és csak a win7 képes ezt jól érzékelni...
-
.Anakin.
tag
-
.Anakin.
tag
válasz
Rotor82 #15296 üzenetére
több mint valószínű
én egy T6600-asat akarok venni. majd egyből cserélni P8700-re. (6600-nak 35W TDP-.je van ezért valószínűleg nagyobb hűtés kerül bele.)VAN egy hírem.az este írtam az EC-CO Kft-nek (magyar szerződött acer szervíz partner) a 2. HDD-hez kellő alkatrészek ügyében. Jó hír hogy lehet kapni!
ACER ASPIRE 7738G COVER 20.PCC01.001 CONNECTOR.HDD.SATA 1 000 Ft
ACER ASPIRE 7738G COVER 33.PCC01.004 BRACKET.HDD 1 000 Ft
ACER ASPIRE 7738G COVER 42.PCC01.006 HDD.DOOR.2ND 4 700 Ft
Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Alkatrész(ek) megérkezése: Megrendeléstől számított kb 1-3hét.
Nyitvatartás: H-Cs: 9.00-16.00, P: 9.00-15.00
Ajánlati feltételek:
Termékgaranciát a gyártó által nyújtott feltételekkel biztosítunk.
Amennyiben az ajánlatkiadás és a megrendelés között gyártói áremelkedés,
vagy árfolyamváltozás történik, ezt a számlán , előzetes értesítés után érvényesítjük.
Ajánlatunk az ajánlat kiadásának napján érvényes K&H eladási árfolyam figyelembevételével készült.@realpopek: feltétlezem azokról a szavakról h bittorrent, p2p, fájlcsere még nemhalottál. Ebben az esetben két választási lehetőséged van.
A: utánnanézel mik ezek
B: MediaMarktban is van ingyen Win7. Csak gyorsan kell futni és nemárt ha vár kint egy rendszám nélküli autó. -
.Anakin.
tag
válasz
Rotor82 #15290 üzenetére
azért rakják oda h a "dealer" belerakhassa, a user meg baszza meg, és fizessek kurva sokat ha 2 vinyót akar.
A távirányító gondolom csak azokhoz a változatokhoz van amiben DVB-T tuner is van.
Bluetooth: arra gondoltál már h ha ott van rajta a gomb, és a tiedben nincs, esetleg van olyan konfiguráció amiben van? (a nagyokba q9000-el benne van a bluetooth kártya is)
Keresni kell egy kártyát bele -
Bartuc
csendes tag
válasz
Rotor82 #14665 üzenetére
Megnéztem everesttel, és ha nem csinálok semmit,a cpu hőmérséklete 70-80 C között van, ha elkezdek játszani felmegy 90 fölé. Aztán időszakosan a cpu kihasználtság 90% fölé emelkedik, és olyankor jön a szaggatás. Gondolom ezek a kelleténél magasabb értékek. Okozhatja a magas hőmérséklet, hogy a cpu kihasználtság folyton megemelkedik majd vissza?
Egyébként meg nem vagyok járatos a gép "portalanításában", főleg egy laptopéban nem. Örülnék, ha valaki leírná, hogy lehet ezt biztonságosan elvégezni, lehetőleg úgy, hogy a gari se vesszen el. Vagy bízzam inkább szakemberre? Mennyiért vállalnak egy ilyet?
-
blueMerle
veterán
válasz
Rotor82 #14317 üzenetére
Szvsz a kimaradás egy tüskével is járt, és az nyírhatta ki a kijelzőt, egy spontán áramkiesés ilyet nem szokott produkálni. Ne legyél benne biztos, hogy ezt gariban bevállalják, pláne az Acer. Nem olyan drága egy túlfeszvédő
A kedvencem: 1 milliós LCD vagy plazma mindenféle túlfesz. védelem nélkül, és viharok után meg tódul a tömeg hogy "nem kapcsol be csinááájad meg mááán faszparaszt eladóóó mer ez egy szar". Mert a túlfeszvédőket ugye csak poénból meg lehúzásból gyártják, semmi értlemük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Építő/felújító topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- SUSE Linux
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest