- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Netfone
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ti Bo
aktív tag
válasz
Muerte #28366 üzenetére
Köszi!
512-es 7520 + dedikált 2 gigás 7670 van a gépben. Laptophűtő folyamat megy alatta, és én anno 1 éve már végigjátszottam mind a két részt ezzel a géppel. Újrapasztáznám Mx2-vel, de még 1 év gar van rá és nem akarom bukni emiatt. Sebaj, lejjebb veszem a beállításokat, megnézzük mit reagál.
-
Peak
addikt
válasz
Muerte #26155 üzenetére
a "high" nem "very high".
Tényleg jópofa ez a TressFX, de "Érdemes megjegyezni, hogy az eljárást igazából a hajmozgáshoz köti az AMD, de ez csak a Tomb Raider miatt van így. A rendszer például alkalmazható a fűszálak valósághű mozgatására is, bár nyilván másképp érdemes paraméterezni, hiszen a fű jóval vastagabb, mint a hajszál."
soványnak tűnik nekemmondjuk a screenshotokat tüzetesebben átvizsgálva nagyon állatul néz ki
-
bb.bocs
őstag
válasz
Muerte #25987 üzenetére
na azt irja hogy. az intel hd 3000 progija current
az intel chipset
This device is unknown or unsupported. Please contact the manufacturer for possible updates. More information>>
Audio Driver for Intel Desktop Board
Wireless Networking (WiFi)
Broadcom NetLink (TM) Gigabit Ethernetezeknél van driver, de itt iskiirja hogy
This device is unknown or unsupported. Please contact the manufacturer for possible updates. More information>>
-
bb.bocs
őstag
-
bb.bocs
őstag
válasz
Muerte #25969 üzenetére
processzor tulajdonságai. max órajel 4000mhz.
csak úgyérzem amikor szüksége lenne rá akkor sem viszi fel az órát alap fölé
ezt a procinál találtamakkor elvileg ha kell felmegy? annak ellenére is hogy sem a biosban sem máshol nincsen hogy engedélyezni tudom a turbot, és hogy terhelés esetén sem megy fel 2.5 alap fölé?
-
bb.bocs
őstag
válasz
Muerte #25967 üzenetére
nem
eredetileg b940 volt benne. win8nál teljesítménycentrikusn van. elvileg a boost megy a 8 alatt mert havernak is megy
super pi mod progi is csak 2.5 ig tolja fel. tovább nem. nem értem ha a gépem nem támogatná vagyis az alaplap, akkor a proci sem menne... bioszom 1.21es a legutolsó ami kijött. ott nincsen a boostal kapcsolatos fül semmi -
OverKiller
tag
-
Custer
tag
válasz
Muerte #25484 üzenetére
felettem, felbontást is lehet benne állítani!
már csak az érdekel, hogy ha itt leveszem a felbontást 640*480-ra, akkor a skype-ban is így fog működni, vagy ott marad a hd? attól tartok, h a skype az illesztőprogramot használja, és nem ezt a drivert.
próbáltam az illesztőprogramoknál állítani valamit, de sajna nem találtam semmit. el is távolítottam, de akkor ez a driver sem látta.Köszi a gyors választ!
-
sowi
őstag
válasz
Muerte #25323 üzenetére
igen, alap, hogy ilyen vekony gepekbe teljesen folosleges i7es procit rakni, minimum, hogy 99%-ra rakod a max procit az energiagazdalkodasban es akkor nem fogja huzni magat a turboval, ezert mondom mindig, hogy vekony notit i3assal vegyenek, ha nagyon muszaj i5ossel
egyebkent azert van benne i7es mert mi kell a nepnek? johogy az, hogy elmondhassa, hogy neki van a legnagyobb, leggyorsabb proci a gepeben, igaz, hogy a teljesitmenyre semmi szuksege ahhoz, amit csinal, de legalabb szetolvad a fel vilag a gepbol kiaramlo levegotol... -
Peak
addikt
válasz
Muerte #24727 üzenetére
Talán mert garancián kivüli készüléked volt?
Arra még jó, hogy felajánlják, mert az OLCSÓBB, és a TE érdeked nézik.
Maradjunk annyiban, hogy nem lehet egy napon emliteni a kétes dell szervizt az korrekt acerrel.Egyébként ja, off.
jézusom hogy kerül ide egy 5 éves MXM videokártya?
ha van raktáron, akkor az original.
ha nincs, akkor honnan adnának? -
Peak
addikt
válasz
Muerte #24725 üzenetére
Az, hogy valami JAVITOTT, az azt jelenti, hogy esetleg egy felületszerelt alkatrészt kicserélnek egy alaplapon pl. egy ellenállást. Vagy egy villámcsapott notebookban LAN chipet, mert az elégett.
De ha egy hibát JAVITÁSSAL nem lehet megoldani, akkor vadi új alkatrészt tesz bele az Acer szervize. A javíthatatlan alkatrészek mennek vissza a gyártónak.
És hogy erre a garancia? A törvény barátom! A TÖRVÉNY!
Amit vagy betart egy gyártó vagy sem. -
Peak
addikt
válasz
Muerte #24715 üzenetére
Igazából akartam írni egy részletes hibalistát, hogy ez miért NEM SZERVIZ szolgáltatás,
hogy mennyi jogi hátulütője van ennek, hogy mennyire gáz ez igy, de nem teszem.
Aki nem látja át, hogy ez mennyire gáz, az vegyen dellt nyugodtan.
Én a gyártó helyében ezt a posztot meglátnám, úgy rúgnám ki a francba a komplett szervizgárdát cégestől, mint a huzat. Olyan visszaélésekre ad lehetőséget, amelyet nem engedhet meg egy gyártó sem. De lehet annyi alkatrészük van raktáron, hogy nem számit.
Nem beszélve a kártéritési perek lehetőségéről. -
CivicEsi
senior tag
válasz
Muerte #24705 üzenetére
Ránéztem a Dellekre, az XPS17-es széria még bőven benne lenne az árrésbe, de azzal is az a baj, amit Krike volt olyan rendes és felhívta a figyelmemet.
Gt555M DDR3-as VGA-k vannak azokba is, míg egy Asus G75vw-be, már GT660M2GB DDR5-ös VGA.
Ha meg Dell, akkor annk a prémium márkája, az Alienware, de az is melegszik ugye... -
szmoli
csendes tag
válasz
Muerte #24688 üzenetére
Szerintem a hirdetést elírták.
AS5560-63424G50MNKK
5560-63424G50Mnbb
Azonosítója szerint DG-s a gép. -
NEMO1968
őstag
válasz
Muerte #24684 üzenetére
Ellenvélemény!
Ha bent az akksid,az szünetmentes áramforrásként funkcionál.
Váratlan áramszünet,pillanatnyi áramkimaradások esetén munkát,hardvert menthet.
Én pl.nem örülnék neki,ha éppen egy filmet konvertálok fél órája,és 3 perccel a vége előtt elmegy a villany.
Ezenkívül,mint írtam,lehet hogy a hardvereknek sem tesz jót.
Szal melyik a gazdaságosabb?
2 évente beruházni 1 új akksira,vagy esetleg szervizbe vinni a gépet? -
TotO'
aktív tag
válasz
Muerte #24611 üzenetére
Fan speedet semelyik progiban nem tudtam állítani, nincs hozzá jogom. Találtam egy hommade programot, amivel gyakorlatilag a bios beállításokat lehet átírni, ha jól értelmeztem, de azt sem tudtam működésre bírni, meg hát ahhoz support sincs sok
Mire gondolsz pontosan?Peak: pontosítanál kérlek? Cípőboltot találtam ecco néven
-
sowi
őstag
válasz
Muerte #24436 üzenetére
az acer arkepzese nem rajtunk mulik sajnos, ez teny, viszont az is mas kedes, hogy az ebayrol berendelek valamit, ami atcsuszik a vamon, nem kell ra afat fizetnem, nem kell a kuncsaftnak ha 1 het mulva megrottyan a sirankozasat hallgatva adni egy masik kartyat, nem kell ra garanciat vallalnom, satobbi...
-
ba3_2107
tag
-
törölt tag
-
ricsko1234
csendes tag
válasz
Muerte #23653 üzenetére
Természetesen tisztába vagyok azzal, h egy 800Mhz-es alaplapba nem fogok tudni bele rakni egy 1333Mhz-es ramot.
Ez egyértelmű.
Ezt a ram állítgatást úgy olvastam egy fórumba, azért érdeklődtem.
A bios-t pedig nagyon egyszerű okból frissítem. A tudat, h a legfrissebb bios-van a gépemen.
Ma azért telepítettem újra a notit, mert teljes frissítést akartam csinálni. Az Acer oldaláról letöltöttem a notimhoz tartozó összes driver-t és felraktam. Azért, mert én azt akartam h a legfrissebb driver-ek legyenek rajta. Ha nincs sok jelentősége, én akkor is a legfrissebb drivereket/biost akarom a gépemen. Csak ennyi az oka.Törődök a notival.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- LEGO klub
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged