- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CivicEsi
senior tag
válasz
james88 #14034 üzenetére
Hi.
Nekem, a ACER 6930G-644G32N típusom van.
Csak jókat tudok rólla mondani, kivévve talán azt a tényt hogy kész ujlenyomat gyüjtő, a cucc
Nekem a GF 9600GT 1GB van benne, nagyon kemény, bár a C&C Tiberium Warsnál, ha full grafon járatom, akkor picit belassul.
Az NFS Undercover, is néha röccen egyet, de egyábként csak szépet és jót tudok rólla mmondani.
Én az enyémet az ebay.de-röl vettem, átszámolva, szállítással, kb 198E- Ft-t fizetem értem.
Arra vigyázz, hogy ha esetleg 64-bites op. rendszert akarsz rajta futtatni, akkor az acer honlapján, nem mindenhez van drájver.
Röviden ennyi. -
Nunder
őstag
válasz
james88 #14029 üzenetére
A melegedés erősen típusfüggő. Mivel mobility processzorok dolgoznak bennük, ezért kisebb teljesítménnyel dolgoznak mint asztali társaik. Ergo kisebb hőt is adnak le. De mivel általában a VGA-t és a procit is egy ventilátor hűti hőcsövekkel összekötve, ezért huzamosabb használat után hajlamosak melegedni. Mivel elvileg meg kéne oldania a hűtőnek a normális hőmérsékletet, ilyenkor jön az, hogy el van tömődve. Ekkor pedig tisztítás.
A szerviz aránylag jó, garanciális idő alatt futár hozza, viszi a terméket, de én még 1 hónapnál rövidebb időtartamú szervizről nem hallottam. Ennek ellenére pozitívak a visszajelzések, és amíg garanciás addig tényleg nem kell fizetni még a futárárt sem. Garancia alapból 1-2 év ezt lehet kibővíteni 3 évre, talán 10-12 ezer forintért.
Nagy általánosságban az általad kiszemelt notiról annyit lehet elmondani, hogy mivel már a GF 9600M dolgozik benne 4GB RAM-mal, meg egy 2.0GHz-es Dual Core procival, elég jól alkalmazható minden területen. Irodai használatra sok, játékhoz némely esetben kevés. Blue-Ray író szvsz felesleges, mivel sokat dob az áron, de ha vannak ilyen lemezeid akkor kétség kívül hasznos. Összességében minden Acer tulaj elégedett a gépével, de ha bármilyen másik topikban tennéd fel a kérdést valszeg ők is ezt mondanák. Szerintem megéri, habár a pontos árát nem ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest