- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radeon_5
aktív tag
válasz
JulianSinulf #11402 üzenetére
Oke koszi, tok jo. Jo ez a bill tarto megoldas arra hogy tavolabb keruljon a monitor. Betolhato amugy az asztal ala?
-
Radeon_5
aktív tag
válasz
JulianSinulf #11392 üzenetére
Ha tudsz/bevallalod lojj egy kepet a setuprol ide a forumba
-
LLKobe
veterán
válasz
JulianSinulf #11392 üzenetére
Egy jó szék meg állítható asztal a legjobb kombó.
-
nanorambo
őstag
válasz
JulianSinulf #11263 üzenetére
Igen a gesturenek van az egyik legkeményebb ülése a premium szekek közül. Eleg sok helyen említik. Nekem is tervben volt, hogy gesturet veszek, de nekem meé a zody ülese is sok volt és a gesture meg annál is durvább.
-
The A Team
csendes tag
válasz
JulianSinulf #11244 üzenetére
Nem szívesen rendelek onnan, mert nem ismerem.
A kivétel nem megoldható, mert csak akkor kellene, amikor a kormánnyal tolom.
Ha nem lesz alternatíva itthon, akkor ráveszem magam az Amazonos vásárlásra. -
LLKobe
veterán
válasz
JulianSinulf #11263 üzenetére
Az asztal magasság nagyon fontos. Ha az nem jó, nem is lehet jól ülni. Erre én is későn jöttem rá. Mióta vettem állítható asztalt, minden hibátlan.
Persze ha pont jó magasságú az mák, de nekem is 2 centivel volt csak magasabb az ideálisnál, és már fos volt, jó székkel is. -
Kobe
veterán
válasz
JulianSinulf #11176 üzenetére
ez így ebben a formában nem igaz
ki lehet próbálni a Gesture-t a Blue-nál a váci úton, csak kell időpontot egyeztetni
PS: a full extrás fejtámlás Gesture 2 a jobbik fajta szövettel 1300-1400 ojró között van náluk, legalábbis én még annyira kaptam ajánlatot -
VTom
veterán
válasz
JulianSinulf #11170 üzenetére
Nekem a fejtámla nélküli van 7 éve, kifogástalan.
Anno az első székem volt, amiben úgy letoltam 5-6 óra gaming-et, hogy frissen álltam fel belőle. Most is ebben ülök napi 8 órát.Ahogy íták is, fejtámlát nem lehet utólag rátenni, mivel az egész támla más, így vagy támlával együtt kell cserélni, vagy másik széket venni. Megjártam ezt a kört.
-
Kobe
veterán
válasz
a fejtámlás verziója kis túlzással de használhatatlan
a fejtámla fix rögzítést kapott a széken, viszont folyamatosan és nagyon könnyen kimozdul a beállított pozícióból már akkor is ha pl simán hátra és előredőlsz a székkel
a könyöktámasz és annak állÍthatósága zseniális, de a fejtámla miatt meg kell gondolni melyik verziót választod, mert utólag nem lehet variálni vele -
LLKobe
veterán
válasz
Az egyik legjobb szék. Persze ezt is érdemes kipróbálni.
-
JulianSinulf
őstag
válasz
JulianSinulf #11158 üzenetére
[link] Ezzel van valakinek tapasztalata?
Paramétereiben jónak tűnik. -
Lokids
addikt
válasz
JulianSinulf #11156 üzenetére
Sajnos nem tudok németül így nem értem a tesztet, de a videó alapján 19:39-nél ahogy ül benne ugyanaz a baja, mint a legtöbb ilyen stílusú széknek. Előrenyomja a vállat. És amíg a kocsiban a kormányt váltót stb fogod, addig nem gond, mert abban a pozícióban is kell ülni. Gép előtt viszont nem. Ha az nem lenne, még ajánlható is lenne, mert a többi része a széknek jónak tűnik 400 euróért. Csodát nem kapsz érte, de 5 év garit talán végig bírja.
Másik, hogy Mo-n nem forgalmazzák, így ha gariztatni kell, az drága lesz.
De ha pl választani kellene a recaro és a pár hsz-el korábban említett Diablo szék között, akkor a Recarot választanám. De próba nélkül nem merném megvenni egyiket se.Valószínű, hogy egy hagyományos irodaszékkel járnál a legjobban.
De ha drága széket is hajlandó vagy venni, akkor javaslom merülj el a Herman Miller/Haworth/Steelcase székek világában.
Például a HM Embody x Logitech egy gaming szék és az egyik legjobb amit vehetsz.
(Persze ki kell próbálni vétel előtt!!!) -
Lokids
addikt
válasz
JulianSinulf #11150 üzenetére
Csak 1 fontos dolgot nem írtál le. Mennyi a keret?
Az autó ülés egy furcsa hasonlat, mert az számítógép előtt nem jó. Ezért nem szoktuk ajánlani a kagyló stílusú székeket. A Recarom az egyik legjobb amiben eddig ültem, de gép elé nem kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest