- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K4jusz
tag
válasz
nanorambo #11208 üzenetére
Megjött a Zody.
Fehér váz, szürke szövet. Tetszetös.
Az ülőlap kemény, de majd meglátjuk hosszabb távon milyen.
(egy problémám volt az összerakásnál, hogy azt az egy szem csavart, amit adtak hozzá, nagyjából lehetetlen volt becsavarni, mar az imbusz kulcsra toldót tettem és még úgy is nehéz volt) -
Headoff
tag
válasz
nanorambo #11115 üzenetére
Annyival egészíteném ki, hogy Herman Miller széket az Office Art Design-nál is lehet próbálni, és ott rendes Embody van kirakva kipróbálása. Az Európa design bemutató termében levő Embody szerintem hibás, de ha az ember mindkét helyre elmegy, abból nem lehet gond :-)
-
LLKobe
veterán
válasz
nanorambo #11070 üzenetére
Nem ülöd ki. A keményebb ülőfelület jó hosszabb használatra, nem véletlenül minden normális szék ilyen. Még a mesh ülőfelületesek is.
Nagy különbség van aközt ami kemény, mert vékony rajta a szivacs (és lényegében nyomja a hátsód ami a szivacs alatt van) , és amin vastag de kemény a szivacs van.
A puha ülőfelület süpped, az pedig nem szellőzik, melegít, beleizzadsz, és sok ülés után el is zsibbad a lábad / hátsód tőle. -
LLKobe
veterán
válasz
nanorambo #11061 üzenetére
Zodyról olyanokat olvasok, hogy az ülőlap hosszabb idő után kényelmetlen lesz.
Én bő 2 évet ültem benne, nem tapasztaltam ilyet. Tény hogy kicsit keményebb az ülőfelülete, de hosszabb használatra az a jó, nem a puha.
Melyiket ajánlanátok napi 8-10 óra használatra? Zody vagy a lumbar supportos Fern?
Zody, vagy lumbar nélküli Fern.
De előbb mindenképpen próbáld ki őket mielőtt megveszed. Bemutatóteremben meg tudod tenni. -
Lokids
addikt
válasz
nanorambo #10457 üzenetére
Az hagyján, de nem értem, hogy a feketén kívül az összes többi szín miért drágább.
De a deréktámasz olyan, amit ki kellene próbálni, hogy jó-e nélküle, vagy kell-e.
Én látatlanba vettem és eddig nem bántam meg. De előfordul, hogyha próbálom, akkor olyant veszek amiben van lumbar support. -
jesszjessz
tag
válasz
nanorambo #10391 üzenetére
A JÄRVFJÄLLET ezért szerintem el is engedem, a kemény ülő része miatt. Markusnál meg a deréktámasztó párnát emelték ki, hogy nem biztos, hogy jó helyen van, de mivel ki is lehet venni, ha nem lenne jó a gyári helye vagy túl kemény/puha lenne, így utólag veszek hozzá legfeljebb valamit, legalábbis ez az elképzelésem.
A karfa olyan szempontból nem gond, hogy nem asztalnál lesz használva, így maximum a keménységével lehet baj. -
LLKobe
veterán
válasz
nanorambo #10377 üzenetére
Így van, azok legalább "minőségiek", és drágák
-
Merchior
tag
válasz
nanorambo #10350 üzenetére
Nincs két egyforma ember, nem mindenkinek felel meg ugyanaz.
Én egyik melóhelyen Markus-ban ültem, az gyötrelem szerintem, pedig itt is sokan szeretik.
Másik melóban valami ergo-nak szánt nem tudom mi volt, de egész jól el lehetett benne lenni.
Mostani irodában Mirra-k vannak, számomra hibátlan, megértette velem, miért nem ér semmit az itthoni ArenaRacer-em és most itthonra is vagy Mirra-t, vagy valami hasonlót szeretnék majd
Úgyhogy ha engem kérdezel, igenis jó a HM, de valószínűleg azzal sem tévedünk nagyot, ha azt mondjuk, nem jó mindenkinek. -
LLKobe
veterán
válasz
nanorambo #10337 üzenetére
Mirra. Én anno ugyanebben a cipőben voltam, nekem az volt a kérdés hogy használt frissen felújított Aeron, vagy új, kevésbé neves szék.
Én az utóbbit választottam, amit azóta is bánok de nagyon.
Szánd rá az időt és energiát hogy megtaláld azt a használt darabot ami neked kell, és vedd azt, jobban jársz az biztos. -
Cheesy
őstag
válasz
nanorambo #7391 üzenetére
Csak az a nyavajás csattogása ne lenne... Nekem nem élte túl a költözést, viszont 100kg-hoz nem találok olyan széket amire kiadnék pénzt ezen kívül. Csak most meg nem nagyon kapni. A csattogás a hintamechanikából jön és nem lehet vele mit kezdeni. A maszek munkahelyem ahova széket kellene vadásznom meg sajnos a hálószobában van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó számítógép
- EVGA GTX 1060 SC ACX 2.0 3GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- EVGA GTX 1060 SSC ACX 3.0 6GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest