- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robeast
tag
Én tavaly nyáron lőttem egy ilyet 50-ért, lapszabászatból meg kapott duplázott 16mm-es (egymásra ragasztott, így 32mm-es) 100*120cm-es (ha jól emlékszek) lapot, szintén 50-ért.
Tök jól kitalált az összeszerelése, masszív, nem lötyög-nyeglik, felemelve sem.Amit máshogy csinálnék, hogy nem biztos, hogy kellene a duplázott bútorlap, de nem bíztam benne, hogy elég masszív lesz, meg nem akartam, hogy 1 éven belül hasa legyen az asztallapnak. Így viszont szerintem 3-4 egészséges férfi elálldogálhatna rajta
165cm vagyok, nálam legalacsonyabbra állítva pont jó -
Ispy
nagyúr
Vegyél egy monitor kart, amit vagy falra vagy asztalra lehet szerelni.
Nálam 75.5 centi az asztallap alja egyébként. 175 centi vagyok, falra van rakva a monitor és lábtámaszt használok egyébként is, mert különben le kéne teljesen engedni a széket.
Az asztallap alja és a szék ülőfelülete között meg 27cm van.
-
-
Lokids
addikt
De Free shipping is van. És ha mindenképp "gamer" kell, akkor
Haworth Fern Halo
esetleg -
LLKobe
veterán
Igen, elég meredek az ára, de azért ezt jó pár dolog árnyalja:
- Ez egy csúcskategóriás szék, és a csúcskategória mindig prémium áron is megy
- A Magyar fizetőeszköznek viccelt valuta egy kalap fos, jelenleg meg pláne
- Nyilván casual használatra ez overkill
- A gyártó 12 év teljeskörű garanciát ad rá, tehát ingyen cserélik / javítják az összes alkatrészt 12 évig
- Valóban prémium minőségű cucc, nekem a 6 éves darab is úgy nézett ki mint a vadiúj
- Használtan féláron meg lehet venni
- Alsóbb kategóriákban is vannak nagyon jó székek, nem muszály a legdrágábbat venni
- Tapasztalatból mondom hogy egy szar szék használata huzamosabb ideig elég kemény fájdalmakat tud okozni, amire 2 megoldás van:Ingyen: elmész állami kezelésre, ami azt jelenti hogy vársz órákat, bejutsz, majd megmondja az orvos hogy mozogj többet, és szedj fájdalomcsillapítót
Pénzér: elmész magánpraxisra, ahol szépen elmondják hogy mit csinálj és hogyan, 25k /15 percért.
Ha mindezt elkerülöd, a gyógyszerekre költött pénzt, a tornákra meg terápiákra elvert időt, és talán ami a legfontosabb hogy elkerülöd a nem túl kellemes, és nem gyorsan múló fájdalmat, akkor már más a dolog fekvése
Persze ez mind valszeg ismeretlen annak aki nem ülőmunkát végez folyamatosan, évekig / évtizedekig.
Szvsz ez egy olyan munkaeszköz mint bármely szakmában bármely szerszám, és szar szerszámmal nem lehet jó munkát végezni -
hpeter21
csendes újonc
Nézegetem ezt a Noblechairs Hero-t de amit látok a honlapon attól nem dobom el az agyam. 140 egy székért amin se párna se lábtámasz. Mondjuk a macskás marketing minden pénzt megér, de nem tudom, hogy annyival jobb-e egy ilyen szék mintegy hasonló kevésbé neves márka 60-70-ért.
-
Ispy
nagyúr
Szerintem a noble meg a secret kb egykutya, ha leveszed a logot, ugyanazt tudják, ugyanaz a minőség, legalább is nekem annó ez jött le. Csak a secretlabot itthon nem kapni, azt hiszem a lengyelektől jön.
Persze ki kéne próbálni, mindenki segge más, ez így sajnos bukta is lehet.
Egyébként mind a kettő hideghabos, szóval nem az a süppedős, pihepuha fajta.
-
Ispy
nagyúr
-
Ispy
nagyúr
Eun belül amit a kosárban látsz, azt fizeted, olyan szokott lenni, hogy regisztráció előtt más árát látsz, jellemzően kevesebbet, és regisztráció után már a 27%-os áfára korrigáltad kapod. De mível eu, háztól házig megy, nem látogatja meg a vámot, olyan mintha belföldről rendelnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Notebook hibák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Óra topik
- További aktív témák...
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- R7 9800X3D/XFX 7900GRE/2x16GB DDR5 6000Mhz/2TB NVMe SSD
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest