Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
d0pam1n
csendes tag
Sziasztok!
Gamvis PHANTOM Textil széket néztem ki 65 ért adják, ebben az árkategóriában nem találtam értelmesebbet.
Ha valakinek már van ilyen széke, bevált, jó szék ?
Kerestem de sehol nem találtam, van valahol pesten lehetőség kipróbálni?
(még is csak úgy lenne az igazi nem így vakon)
Ha neten rendelem kipróbálás nélkül és nem válik be, akkor x időn belül visszaküldhetem? -
SzlobiG
félisten
válasz
SzlobiG #6984 üzenetére
Végül elhoztam ma egy új full fekete Epic-et.
Azért érződik rajta a minőség, nagyon korrekt a cucc, de szokni kell a régi megszokott budget székem után még kicsit kényelmetlennek érzem, ehhez idő kell. Viszont amivel nem számoltam, hogy alapból magasabb au asztalomon hiába engedem le teljesen, szóval kezdhettem az asztalom újragondolását.
-
RaGi91
senior tag
Vettem egy arenaracer supreme széket, de a beépített deréktámasz nekem túrót se ér. Vennék egy plusz derékpárnát, de nem találok csak Noblechairs szettet (nekem a nyakpárna nem kell). Lehet valahol csak derékpárnát venni?
-
mrhero
tag
Vettem egy ArenaRacer Supreme széket. Hát nem vagyok tőle elájulva.. Az ülőlap túl kemény így elsőre. De ezt szerintem még meg tudnám szokni. ami viszont nagyon idegesítő az a hintamechanika. Ugyanaz a gagyi fos mint az előző székemben. zárt állapotban olyan holtjátéka van, hogy ha beleülök vagy megváltoztatom a súlypontomat, akkor dölöngél előre-hátra. a karfánál mérve ez kb 1,5-2 cm. A fejtámlánál viszont jóval nagyobb, mivel messzebb van a forgástengelytől. Próbálgatom még hátha megszokom, de ha nem, akkor biztosan visszaküldöm. Úgy emlékszem írta valaki, hogy fokozat nélkül állítható a hintamechanika. Na hát nagyon nem. Csak léptékben lehet állítani, mint a legtöbb ilyen széket, nem fokozatmentes egyáltalán. De még ezzel se lenne gondom ha nem lenne ilyen idegesítő a holtjátéka. Próbáltam a rugóval játszani. Mindössze annyi hatása van, hogy megfeszített állapotban kicsit nagyobb az ellenállása és egy kicsit lassabban/nehezebben billeg.
Nálam van a hiba és én nem tudok valami beállításról, vagy ez tényleg ennyit tud? -
Ezvalid
csendes tag
A Secretlab 2022 szériájában a beépített deréktámaszt már fel-le is lehet mozgatni, nem csak ki-be, ha olyat keresne valaki. Csak az egy kicsit drágább modell lett.
-
rolandg
tag
A Hero Black Editiont vettem. A beépített deréktámasz "púp" magassága állítható, és baromi kényelmes. Nekem az autóban is ilyen volt, és nagyon szerettem. A párnákkal csak az a baj, hogy nehezen fixálható a helye, csúszkál, nehéz olyat találni, ami pont jó. Én ezzel nagyon elégedett vagyok.
-
Ispy
veterán
válasz
lanikai #6982 üzenetére
Az a baj a beépített deréktámasszal, hogy az egy púp fix helyen, de mindenkinek máshol a dereka. Szóval lehet túl magasan lesz, vagy alacsonyan. Akkor inkább egy memóriahabos párna, vagy ki kell próbálni, nehogy meglepi legyen. Vagy ergonomikus szék, ahol vertikálisan is lehet állítani.
-
lanikai
aktív tag
sziasztok,
198cm/102 kilóm mellé keresek egy jó minőségű széket napi 6-12 órás használatra. Nagyon fontos az állítható deréktámasz illetve lehetőleg bőr legyen. Keretet inkább nem írok, ahogy nézem 100 alatt nem megoldható a dolog, eddig a Noblechair HERO amit ilyen paraméterek mellé néztem, de azért hátha tudnátok ajánlani más, hasonló minőségű széket
előre is köszönöm
-
SzlobiG
félisten
Én most erősen gondolkodok az Arenaracer Premier típuson, így akcióba jó dealnak tűnik, csak eléggé későn küldik ki jelenleg. Felhívtam őket üzemi balesetük volt, így több terméket újra kell gyártani mert sérültek.
-
milan07
tag
Esetleg [link] ez?
-
milan07
tag
Sziasztok! 170/70-hez milyen széket érdemes venni? Mi a legalacsonyabb ár, amit rá kéne költenem, és mi az az ár, amit érdemes? Számítógépezéshez.
-
Jót-evő
csendes tag
Sziasztok!
Készülök megvenni életem első székét és ebben szeretném a segítségeteket kérni.
A paramétereim: 180cm, 75kg
Átlagosan napi 5 órát töltenék ebben a székben és koncentrálnom (tanulnom) kell benne, nem valami gamer crap-re vágyok. Elég derék-hátfájós vagyok mostanában (26 évesen), melóban is végig ülök, szóval... jah. Bármilyen ajánlást meghallgatok 50k felett, alatta komolytalannak tartanám.
Köszi a segítséget! -
Gyereknek vennénk széket, 155 cm, 35 kg. Napközben én is használnám, 185 cm, 75 kg. Gamvis EXPERT-et néztem ki, mi lehet rossz/hátrányos ebben a székben? Eddig 15 E Ft-os IKEA meg hasonló forgószékünk volt...
-
MPeter87
őstag
válasz
elite.cs11 #6968 üzenetére
Én tőle vettem a 2-est ha jól emlékszem, bátran ajánlom.
-
elite.cs11
senior tag
Ki milyen asztalt használ itt? Keresek egy állítható asztalt, de fő kritérium, hogy stabil legyen. Tehát gépeléstől a monitorom ne kezdjen el rezegni.
Az se fontos, hogy motoros legyen, ha csavarokkal be lehet lőni a magasságot, nekem az is megfelel, nem olyasmi amit sűrűn állítanék. -
-
Songo
senior tag
válasz
beach head #6963 üzenetére
Secret labhoz képest könnyű. De ezen kívül semmit nem tudok be van csomagolva majd a fa alatt bontjuk
-
13 sanyika
tag
Sziasztok!
Lányomnak szeretnék egy szép gamer széket max 80k-ért,tudna valaki a legjobb ár-értékben valamit ajánlani? -
tormakri
csendes tag
Sziasztok!
Szereztem egy Steelcase Leap v1 széket ami nagyon szuper csak hiányolom a fejtámlát róla. Tud valaki valami megoldást hogy honnan lehetne rá szerezni egyet?
-
beach head
senior tag
az ikea markus mereteben (foleg hattamla magassagban) letrzik olyan szek ami nem mesh hattamlas hanem rendes parnazott hattamlaval rendelkezik? 185cm magas szemely szamara ami tamasztja a nyakat fejet is....?
-
dioka7
senior tag
Sziasztok!
Teszek még egy utolsó próbát, hátha tud valaki, valami okosat.
Kellene egy szék a munkahelyemre, az alábbi kritériumokkal:
- Fejpárna, derékpárna állítható legyen
- Kell róla magyar számla
- 185cm/90kg vagyok, ezt azért bírja hosszabb távon is
- Sokat ugrálok le-fel rá, nem folyamatosan ülök, ezt szintén nem baj, ha bírja.
- Amikor ülök, akkor bő 90%ban hintázva, hanyattfekve "ülök" becsúszva az asztal alá, ezt csak azért fontos, mert kollégám Arozzi Verona V2 székének a rugója olyan erős, hogy alig bírok benne hátradőlni.
- Szövet legyen, lehetőleg valami sötét, mindegy milyen, csak a koszolódás miatt. Bőrt nem akarok, az izzadós, főleg nyáron.
- Ár limit: 100k.
1hete végigjártam a Börsi mömax/ikea/xxx lutz triót, mindenhol pontosan ugyanazokat a székeket árulják. Azok közt nem nagyon volt, ami bejött, ráadásul 2 nő kollégám is xxx lutzból vett olyasmit, ami még úgy-ahogy elment volna, mindkettőben meghalt a gázrugó 1 év után. Úgy, hogy ők ~60kg körüliek én meg 90...
Szóval van esetleg tipp, ahol érdemes lenne szétnézni? Vagy valami konkrét termék is jöhet! Köszönöm! -
A gázlift burkolatát húzd szét és mérd meg, hogy hány centi a felső és alsó rész. A standard alul 5cm, felül 28mm. Ha ez stimmel ennél a széknél is(99%-ban kéne), akkor nincs gond. Még arra figyelj, hogy ha kúpos aljút veszel, akkor néhány centit beljebb csúszik a csillagban.
Meg kéne mérned, hogy mi az a magasság, ami számodra kényelmes lenne: a csillag közepének alsó síkjától a szék vasalatáig(amibe belecsúszik a gázlift). Ezek alapján válogass az elérhető gázliftek közül azok minimális és maximális hosszát nézve.
Szerelésről itt írtam. -
suits
tag
Üdv!
Adott egy Kring Misano szék aminek tönkre ment a gázrugója.Honnan tudnám megnézni hogy milyet kell hozzá rendelni konkrétan illetve van-e arra lehetőség hogy az eredetinél kicsit hosszabb legyen?
-
Tristis
őstag
válasz
instantwater #6950 üzenetére
Hát próbáltam 5-6 fajta széket tőlük, de csak ez volt a normális. Mivel annyira silány a kínálat normális, deréktámaszos szék esetén (én semmit nem találtam, jó erős félmegoldásként maradt az Antares UFO), így ez pont ott van a határon, ami megérheti. Most már 2-3 napja benne ülök, nagyon korrekt jószág. Az kérdés, hogy más tud-e ilyen árat találni hozzá, vagy ez inkább csak cégeknek van ennyiért (kis mennyiség esetén is), egyfajta piacszerző politika részeként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest